הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לערך תזונתי

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
שאלה בנוגע לערך תזונתי יש לי שאלה שהיא כללית
לבנאדם יש מגבלה לשריפת כללית של שומן שריר וכו?
אני אסביר לדוגמא בנאדם שאוכל 1200 קל ובנאדם שאוכל 1000 קל אותו דבר בבחינת ניטרלי והכל ה1000 קלור ירזה יותר?
או שיש איזשהו מגבלה? סתם שאלה שמעניינת אותי המון זמן

אם שניהם בדיוק אותו בן אדם עם אותם נתונים אז מאוד תלוי בכמה גרעון מדובר.
במקרים של גרעון קלורי חריף הגוף יגיב להפרש הקלורי בהורדת הקצב של התהליכים שלו על מנת לחסוך באנרגיה כך שעלולים להגיע לאותו מצב.

בגדול אבל, אין מגבלה. אם לא תאכל כלום אתה תרד במשקל (משקל - לא שומן בהכרח)

אם שניהם בדיוק אותו בן אדם עם אותם נתונים אז מאוד תלוי בכמה גרעון מדובר.
במקרים של גרעון קלורי חריף הגוף יגיב להפרש הקלורי בהורדת הקצב של התהליכים שלו על מנת לחסוך באנרגיה כך שעלולים להגיע לאותו מצב.

בגדול אבל, אין מגבלה. אם לא תאכל כלום אתה תרד במשקל (משקל - לא שומן בהכרח)

מה האופציה הכי טובה לוודא שיורדים שי רוב המשקל בשומן? נטו גירעון קלורי שהוא לא גדול יותר מידי?

אם אתה לא נחלש או נחלש ממש קצת למרות איבוד משקל גדול זה טוב

ולזה שמים לב במשקלי עבודה אם אתה צריך לרשת במשקלים? כי נגיד לדעתי בכל הנוגע למשקל גוף מתח מקבילים דווקא מרגישים יותר חזקים כי יותר -- להרים את עצמך לדעתי אבלצשוב עד גבול מסויים כימאם באמת אתה בחיטוב מן הסתם שהשריר גם לא ייגדל

ולזה שמים לב במשקלי עבודה אם אתה צריך לרשת במשקלים? כי נגיד לדעתי בכל הנוגע למשקל גוף מתח מקבילים דווקא מרגישים יותר חזקים כי יותר -- להרים את עצמך לדעתי אבלצשוב עד גבול מסויים כימאם באמת אתה בחיטוב מן הסתם שהשריר גם לא ייגדל
כן במשקלים שאתה מרים, מתח ומקבילים נהיה קלים יותר בגלל שהם תלויים במשקל גוף

קריאטין לא יעזור בתהליך?

אם תתחיל לקחת תוך כדי החיטוב צפה למעט עגירת נוזרים ולעליה קטנה בכוח ועוצמה, אבל אם אתה כבר צורך קבוע אז הכל ימשיך רגיל, שוב זה אומנם תוסף אפקטיבי אבל זה לא סטרואיד וגם ההשפעה שלהם מוגבלת כשמדובר במינוס קלורי אז ירידה מסוימת בטוח תהיה אלה אם אתה מתחיל והרבה הרמות משתפרות בזכות שיפור בטכניקה וכו'

אם תתחיל לקחת תוך כדי החיטוב צפה למעט עגירת נוזרים ולעליה קטנה בכוח ועוצמה, אבל אם אתה כבר צורך קבוע אז הכל ימשיך רגיל, שוב זה אומנם תוסף אפקטיבי אבל זה לא סטרואיד וגם ההשפעה שלהם מוגבלת כשמדובר במינוס קלורי אז ירידה מסוימת בטוח תהיה אלה אם אתה מתחיל והרבה הרמות משתפרות בזכות שיפור בטכניקה וכו'

קריאטין יותר תורם במסה? ובכללי אם אני תקופה משתמש בקריאטין, כשאפסיק אז ארגיש באמת את ההבדל או שאם אני צורך את זה תקופה זה כבר משפיע וזהו? הכוונה שאם מפסיקים אז פתאום יש יעני הרגשה שמשהו חסר פתאום פחות כוח

קריאטין יותר תורם במסה? ובכללי אם אני תקופה משתמש בקריאטין, כשאפסיק אז ארגיש באמת את ההבדל או שאם אני צורך את זה תקופה זה כבר משפיע וזהו? הכוונה שאם מפסיקים אז פתאום יש יעני הרגשה שמשהו חסר פתאום פחות כוח

כן זה זה נע בין 12-20 אחוז בכוח ועוצמה אם אני זוכר נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית