הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון התנגדות + אירובי

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אם אני עושה אימון התנגדות במכון בתכנית ab חיטוב, וישר אחריה משלב אירובי ריצה של כ 30-40 דק במהירות של 5-5.5 דק/קמ, זה בסדר? או שחייב את המרווח ביניהם? לדוגמא בוקר אירובי ערב התנגדות או שאני יכול אחד אחרי השני? האם זה ישפיע על משהו?

אם אני עושה אימון התנגדות במכון בתכנית ab חיטוב, וישר אחריה משלב אירובי ריצה של כ 30-40 דק במהירות של 5-5.5 דק/קמ, זה בסדר? או שחייב את המרווח ביניהם? לדוגמא בוקר אירובי ערב התנגדות או שאני יכול אחד אחרי השני? האם זה ישפיע על משהו?
זה בסדר

אין צורך במרווח בינהם. הצורך במרווח יהיה כנראה אידאלי אם תעשה קודם משקולות ואז אירובי. אירובי לאחר משקולות זה תקין

• פותח/ת השרשור
אין צורך במרווח בינהם. הצורך במרווח יהיה כנראה אידאלי אם תעשה קודם משקולות ואז אירובי. אירובי לאחר משקולות זה תקין

באמת למה התכוונת? קודם משקולות או אירובי?
40 דק ריצה ואז משקולות תקין? ישר אחרי או מנוחה של 10-20 דק בין לבין כאילו אחרי הריצה

באמת למה התכוונת? קודם משקולות או אירובי?
40 דק ריצה ואז משקולות תקין? ישר אחרי או מנוחה של 10-20 דק בין לבין כאילו אחרי הריצה
כוח ואז משקולות.
אפשר לצאת לנשום אוויר ולאכול משהו קטן בין לבין אם האימונים שלך קשים

הבנתי.. למה בעצם אבל חשוב לשים דגש על קודם מכון ואז אירובי?
אם אתה עושה תרגילים כמו סקוואט ודדליפט אתה לא רוצה להגיע אליהם במצב של עייפות, יכול לגרום לפציעה.

אירובי לפני סקוואט/דדליפט לא יוביל לפציעה. זה פשוט יוביל כנראה לפגיעה במשקלי עבודה והתקדמות פחות טובה באימוני כוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית