עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אוראלים, אוראלי.. רק אנבאר, וזאת מכיוון שאני מחפש סייקל עדין יותר כן. אני לא מחפש לעלות במסת השריר (Aka חיטוב) ולכן לא אפנה בזמן הקרוב לחומרים חזקים יותר שבדרך כלל כן מזריקים. אני כן רוצה להתנסות תחילה עם סטרואיד "חלש" יחסית ואני סבור שכן אקבל פוש בעת השימוש שיעזור לי בתקופה הזו, הן מבחינת שימור מסת שריר והן מבחינת שימור כוחמה הטעם בסייקל של אוראלים בלבד? פוחד ממחטים..?
לא אוראלים, אוראלי.. רק אנבאר, וזאת מכיוון שאני מחפש סייקל עדין יותר כן. אני לא מחפש לעלות במסת השריר (Aka חיטוב) ולכן לא אפנה בזמן הקרוב לחומרים חזקים יותר שבדרך כלל כן מזריקים. אני כן רוצה להתנסות תחילה עם סטרואיד "חלש" יחסית ואני סבור שכן אקבל פוש בעת השימוש שיעזור לי בתקופה הזו, הן מבחינת שימור מסת שריר והן מבחינת שימור כוח
קראתי שטסט במינון נמוך זה לא חכם לצד אנבאר ושלהיפך אנבאר מייעל בצורה טובה טסטוסטרון טבעי (אני בן 21)חסר תועלת לדעתי, למה לא טסט במינון נמוך ביחד עם הוואר?
קראתי שטסט במינון נמוך זה לא חכם לצד אנבאר ושלהיפך אנבאר מייעל בצורה טובה טסטוסטרון טבעי (אני בן 21)
בפורום אחר, לא מוצא את הדף כרגע.. למה?איפה קראת את החוכמה המדהימה הזו?
תודה רבה על העזרה מעריך מאוד!