הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב ססטנון+בולדנון

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
לקראת סייקל , זה לא סייקל ראשון שלי .
אשמח לקבל חוות דעת בעניין שילוב החומרים
המטרה סייקל עדין של 12 שבועות , קצת גודל נפח וחיטוב , סייקל לגוף ולנשמה לקראת הקיץ כמו שאומרים 😉

אני מכוון לססטנון + בולדנון + קלן
הדילמה בטסט בין ססטנון או פרופ
ובנוסף האם כדאי להכניס פרו-וירון בסייקל

תודה מראש על העזרה

בולדנון ל12 שבועות =ביזבוז. מינימום זה 14 שבועות וגם אני בספק לגבי 14 שבועות לגבי סוסט או אסטר אחר זה נטו הבחירה שלך אל תשכח שסוסט מתנקה 21 יום.

• פותח/ת השרשור
בולדנון ל12 שבועות =ביזבוז. מינימום זה 14 שבועות וגם אני בספק לגבי 14 שבועות לגבי סוסט או אסטר אחר זה נטו הבחירה שלך אל תשכח שסוסט מתנקה 21 יום.

אוקיי זה גם מה שאני חשבתי בקשר לבולדנון, נראה לי שאני ארד מהבלודנון .
מטרת הסייקל הזה הוא לתת פאמפ קטן של נפח וחיטוב עדין לגוף על בסיס טסט ותוספת של עוד משהו.
אני יודע שאפשר גם רק טסט בלבד עבור משהו עדין אבל רצוי ועדיף בשילוב עם עוד חומר נוסף.
בעניין הסוסטנון אל מול אסטר אחר פרופ/אנטט גם הם על 21 יום מתנקה ?

אוקיי זה גם מה שאני חשבתי בקשר לבולדנון, נראה לי שאני ארד מהבלודנון .
מטרת הסייקל הזה הוא לתת פאמפ קטן של נפח וחיטוב עדין לגוף על בסיס טסט ותוספת של עוד משהו.
אני יודע שאפשר גם רק טסט בלבד עבור משהו עדין אבל רצוי ועדיף בשילוב עם עוד חומר נוסף.
בעניין הסוסטנון אל מול אסטר אחר פרופ/אנטט גם הם על 21 יום מתנקה ?
כמה סייקלים עשיתה? אנע יגיד לך תאמת אני לא התנסתי בבולדנון אבל משום מה זה הסטרואיד שהכי מסקרן אותי לא יודע למה אז אין לי אור לשפוך עליו. אם אתה בסייקלים ראשונים אין טעם להתחחטב עם חומרים עדיף לרדת לבד כמה שיותר ואז לתת מסה עם חומרים (אך ורק דעתי)

כמה סייקלים עשיתה? אנע יגיד לך תאמת אני לא התנסתי בבולדנון אבל משום מה זה הסטרואיד שהכי מסקרן אותי לא יודע למה אז אין לי אור לשפוך עליו. אם אתה בסייקלים ראשונים אין טעם להתחחטב עם חומרים עדיף לרדת לבד כמה שיותר ואז לתת מסה עם חומרים (אך ורק דעתי)
מצטרף לדיון מהצד.
כאשר אני משתמש בטיפול טסטווירון ואני עם אחוז שומן גבוהה,אז לא אראה שום שיפור במסת שריר?(מתאמן בבית)
תודה

מצטרף לדיון מהצד.
כאשר אני משתמש בטיפול טסטווירון ואני עם אחוז שומן גבוהה,אז לא אראה שום שיפור במסת שריר?(מתאמן בבית)
תודה
עם אתה מטופל trt זה ישמור לך על רמת חיים תקינה לא מאמין היא תשפיע על גדילה משמעותית או שריפת שומן משמעותית

עם אתה מטופל trt זה ישמור לך על רמת חיים תקינה לא מאמין היא תשפיע על גדילה משמעותית או שריפת שומן משמעותית
לפי היגיון בריא
אם אני מתחת לנורמה 6.9
אז הטיפול יצליח להביא אותי לנורמה,אז לא אוכל לנצל זאת?
אני בן 35 ומרגיש בן 60
נדבר גלויות אני מאוד רוצה שוב את כוחי במותני,ואם על הדרך יש דובדבן כגון טסטווירון אקח זאת בשתי ידיים.
בשבילי זה להגשים חלום ללכת לים או לבריכה בלי חולצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית