הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר מתחיל

• פותח/ת השרשור nkll
  • פורסם בתאריך

nkll

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
-3
20
0
מתחיל לקחת אנאבר עוד שבוע וחצי
מתחיל ב 40 מג משקל 80 קילו
צריך PCT? ניקוי?
מתכנן לעשות סייקל של 60 יום

מתלבט בחברה בין באלקן ליוניגן יוניגן יוצא לי *עבירה על חוקי הפורום* כדור
בלקן יוצא לי *עבירה על חוקי הפורום* שמעתי שעדיף בלקן אבל בכל זאת שואל

אין בעיה לקחת עם זה קפאין,BCAA,אבקת חלבון,קריאטין.?

אמשח לעזרה בבקשה תנסו לענות על השאלה תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אתה לא מתכוון להתחרות מתישהו בחיים ורק מתכנן לעשות קיצורי דרך ממליץ לך לא להתקרב לכול החומרים שבקבוצה הזו ומעלייה.
בעוד מספר חודשים אם תעשה הכול כתו שצריך כנראה שתראה תוצאות ואם תקח gh וטסט אז בכלל אבל מה יהיה עוד כמה שנים, תחשוב מהראש. הכול יחזור אליך בחזרה וכפליים.
אומנם בגוף טיבעי התוצאות מוגבלות והדרך ארוכה יותר אבל לטווח הרחוק אם זה לא המקצוע שלך ממליץ לך לא להתחיל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה לא מתכוון להתחרות מתישהו בחיים ורק מתכנן לעשות קיצורי דרך ממליץ לך לא להתקרב לכול החומרים שבקבוצה הזו ומעלייה.
בעוד מספר חודשים אם תעשה הכול כתו שצריך כנראה שתראה תוצאות ואם תקח gh וטסט אז בכלל אבל מה יהיה עוד כמה שנים, תחשוב מהראש. הכול יחזור אליך בחזרה וכפליים.
אומנם בגוף טיבעי התוצאות גדולות והדרך ארוכה יותר אבל לטווח הרחוק אם זה לא המקצוע שלך ממליץ לך לא להתחיל.

אני מתכוון להתחרות
ואנלא מסכים עם הגישה שלך אנלא רואה שום בעיה בלעשותאת הקיצור דרך הזה בנוסף עם הסטראודים אפשר להגיע לתוצאות שאי אפשר להגיע טבעי

שלומי שלום,
רשמתי שבעבור גוף טיבעי התוצאות מוגבלות ( תיקנתי "מוגדלות") והדרך ארוכה ללא ספק.
אין לי סיבה להתווכח איתך על דרך שכול אחד בוחר. אני כן יכול לציין שב 17 שנים שאני מתאמן ראיתי המון ולמדתי, גדלתי על אלופי האלופים באולימפיה שאני עוקב אחריהם עש יום זה, חלקם לא בחיים ולא מזיקנה.
אם בחרת בדרך אני מאחל לך בצלחה וכמו שרשם קודמי, יש "תוספים" יעילים יותר מאנבר ואם אתה רוצה ללכת עד הסוף אז היכן החשש ?
בהצלחה.

ביקשתי ממך לא לפתוח נושאים נוספים לפני שאתה מבצע חיפוש, אל תספים את הפורום. מעבר לכך, ביקשנו לא לציין מחירים, אתה רוצה עזרה, תעזור לעצמך קודם כל ואחרי זה תעזור לנו לעזור לך.
אתה לא מבדיל בין תוספי תזונה להורמונים, אתה מחפש להזיק לעצמך בכוח ואני לא אתן לזה לגיטמציה לא בפלטפורמה שלנו לפחות. תתחיל מלעזור לעצמך ותתחיל תקרא והרבה, לא חסר פה מידע שימושי.
מעבר לכך, אתה בן 18 והסברתי לך כבר את העמדה שלנו בנושא, אם אתה כבר מתעקש אז לפחות תנסה לבנות לעצמך בסיס, להבין את ההשלכות ולאן אתה נכנס.

אנאבר זה לא תוסף תזונה תחשוב על זה...
יש לתרופה הזו תופעת לוואי וגם השלכות תעיין בזה. וברגע שתגע באנבולים זה ניקרא נגעת נסעתה... בדיןק כמו שאני יגיד אני משפ*ף אבל אני רק רוצה לנסות לשכב עם מישהי פעם אחת ואני יחזור לשפ*ף ביננו אתה ממש תרצה לעשות את זה עוד ועוד ועוד כנ"ל גם עם הסטראודים אבל תתאפק עד גיל 24 לפחות ובכל זאת עם נכנסתה תקרא את האינטרנט בכל מיני פורמים בחול תשכיל ותבין שאנבר לסייקל ראשון הוא לא מומלץ. מה שצריך זה רק טסט ל10 שבועות עם ai בכיס למקרה הצורך (אני הייתי צריך אותו) תשקול את כל הענין הזה אני לא בא להתנאשות חס וחלילה אבל מרגיש שאתה מדבר על זה כאילו זה תוספי תזונה.(זה תרופות)

יש לתרופה הזו תופעת לוואי וגם השלכות תעיין בזה. וברגע שתגע באנבולים זה ניקרא נגעת נסעתה... בדיןק כמו שאני יגיד אני משפ*ף אבל אני רק רוצה לנסות לשכב עם מישהי פעם אחת ואני יחזור לשפ*ף ביננו אתה ממש תרצה לעשות את זה עוד ועוד ועוד כנ"ל גם עם הסטראודים אבל תתאפק עד גיל 24 לפחות ובכל זאת עם נכנסתה תקרא את האינטרנט בכל מיני פורמים בחול תשכיל ותבין שאנבר לסייקל ראשון הוא לא מומלץ. מה שצריך זה רק טסט ל10 שבועות עם ai בכיס למקרה הצורך (אני הייתי צריך אותו) תשקול את כל הענין הזה אני לא בא להתנאשות חס וחלילה אבל מרגיש שאתה מדבר על זה כאילו זה תוספי תזונה.(זה תרופות)
הסייקל הראשוני שלך היה אך ורק טסט דהיינו טסטווירון?
אני ממש על הסף של לקבל את המרשם,אך לפי מה שהבנתי אני אקבל אמפולה כל 3-4 שבועות. מה אוכל לעשות בנידון? בהפרשים כאלה לא אוכל לבנות לי סייקל האם אני טועה?
תודה מראש

הסייקל הראשוני שלך היה אך ורק טסט דהיינו טסטווירון?
אני ממש על הסף של לקבל את המרשם,אך לפי מה שהבנתי אני אקבל אמפולה כל 3-4 שבועות. מה אוכל לעשות בנידון? בהפרשים כאלה לא אוכל לבנות לי סייקל האם אני טועה?
תודה מראש
תראה אתה תקבל את זה לטובת Trt למטרה בריאותית כמובן לא הייתי משחק עם זה אולם אתה תהיה די פטור מי pct כי תחזור למנות קטנות של טסט ובכל זאות לא הייתי מוציא את זה מהסל הבריאותי שלי לטובת סייקלים הבחירה היא רק שלך כי הסייקלים לא יסתכמו רק בטסטוסטרון סולו מעבר לזה סייקל אחד כן יתן תוצאה יפה אבל זה היה די המון נוזלים שתוריד אותם בפחות משבוע ופלוס קצת איבוד מסת שריר (פרגניל ואימונים נכונים בpct) ממעזרים את זה אני אומר על עצמי הצלחתי לשמור כמות יפה של מסה ומשקלי העבודה שזה מאוד חשוב לי בקיצור אתה ילד גדול ואתה עושה תבחירות שלך בהצלחה

נערך לאחרונה:
תראה אתה תקבל את זה לטוב Trt למטרה בריאותית כמובן לא הייתי משחק עם זה אולם אתה תהיה די פטור מי pct כי תחזור למנות קטנות של טסט ובכל זאות לא הייתי מוציא את זה מהסל הבריאותי שלי לטובת סייקלים הבחירה היא רק שלך כי הסייקלים לא יסתכמו רק בטסטוסטרון סולו מעבר לזה סייקל אחד כן יתן תוצאה יפה אבל זה היה די המון נוזלים שתוריד אותם בפחות משבוע ופלוס קצת איבוד מסת שריר (פרגניל ואימונים נכונים בpct) ממעזרים את זה אני אומר על עצמי הצלחתי לשמור כמות יפה של מסה ומשקלי העבודה שזה מאוד חשוב לי בקיצור אתה ילד גדול ואתה עושה תבחירות שלך בהצלחה
סוף סוף מישהו שעונה לי ישר ולעניין.
אני מניח שראית שאני בן 35 ואבא ל 3
אגב כל הילדים הגיעו בivf. (הבעיה אצל אישתי)
אצלי הכל תקין.
רמת הטסט שלי היא 6.9 עכשיו נשאר לי שאלה אחת שנראה לי שאתה חד ותענה לי עליה.
השימוש בתרופה יביא אותי לנורמה הגבוהה? האם זה ישפר לי את הכח שאבד לי ואת שמחת החיים הכלכלית? אם אתאמן נכונה אוכל למקסם את התרופה?
המון תודה לך!

כע בגלל זה כתבתי ילד גדול(בנימה צינית וחברתית) תראה ברגע שאנדוקרינולג זהיה את הבעיה ולא ניתן לפתור בדרך כזו או אחרת אז כנירא שTRT היה אופציה בשבילך (אני לא רופא ולא קרוב למעמד הזה) אבל גם לזה יש השלכות חבר אתה יכול לשאול את הרופא שלך הוא חייב לענות לך על הכל מינון Trt לא יביאו לך תוצאה עליונה המטרה של trt היא להביא לנורמה (הנורמה נקבעת אך ורק על ידי רופא) וכן זה צריך להחזיר לך את ההרגשה הגברית את הכח ואת החשק המיני וגם זה צריך לעזור לך בפיתוח גוף אולם לא כמו סייקל של טסט סולו אבל זה לא יגרע Trt זה לא כזה גרוע זה קצת מדכא אבל חיים עם זה למה גבר לא צריך להרגיש גבר לא צריך לשלול ממנו את זה.עם להיכנס לסיקלים זה רק לשיכולך אבל על פי מה שתיארת עם תכנס לסייקל המצב היה גרוע יותר ויכול להיות הרבה סיבות שאני לא מבין בהם שיפגעו לך בציר ההורמונלי ובאמת תצטרך לשבת על trt

המון תודה לך
עזרת לי לגבש עמדה
מקווה כן לראות שינוי מהטיפול(לפחות שמשהו יקח ממני את העייפות וההרגשה הסמרטוטית)
שאלת תם? מזריקים לי כל פעם אמפולה שלמה?

• פותח/ת השרשור

כן אחי אני יודע כולם פה חושבים שקמתי יום אחד וחשבתי על לקחת סטראודים וזה לא ככה
חשבתי על זה הרבה ואני מודע להשלכות של זה ושזה לא איזה תוסף תזונה אני מודע שייש בזה דברים שלילים
וסבבה לגבי ההתמכרות אני מבין את זה ולא רואה בזה בעיתיות כל עוד אני מודע לבעיה הכללית של החומרים האלו
ביקשתי ממך לא לפתוח נושאים נוספים לפני שאתה מבצע חיפוש, אל תספים את הפורום. מעבר לכך, ביקשנו לא לציין מחירים, אתה רוצה עזרה, תעזור לעצמך קודם כל ואחרי זה תעזור לנו לעזור לך.
אתה לא מבדיל בין תוספי תזונה להורמונים, אתה מחפש להזיק לעצמך בכוח ואני לא אתן לזה לגיטמציה לא בפלטפורמה שלנו לפחות. תתחיל מלעזור לעצמך ותתחיל תקרא והרבה, לא חסר פה מידע שימושי.
מעבר לכך, אתה בן 18 והסברתי לך כבר את העמדה שלנו בנושא, אם אתה כבר מתעקש אז לפחות תנסה לבנות לעצמך בסיס, להבין את ההשלכות ולאן אתה נכנס.

אבל אחי אני מבין למה אני נכנס וקראתי הרבה על האנאבר ועל אנאבולים אחרים ואני עדיין מעדיף אותו בתור משהו ראשוני ובגלל הגיל שלי
אני מבין שייש גם דברים שלילים אבל אני עדיין מעוניין לקחת ואני קונה אותו בקרוב
בסהכ באתי לפה להתיעצות אני מבין שאץה נגד מה שאני עושה בגלל הגיל או בגלל שאתה חושב שייש לי חוסר ידע בנושא
אבל אני באתי לפה גם כדי ללמוד

המון תודה לך
עזרת לי לגבש עמדה
מקווה כן לראות שינוי מהטיפול(לפחות שמשהו יקח ממני את העייפות וההרגשה הסמרטוטית)
שאלת תם? מזריקים לי כל פעם אמפולה שלמה?
1מל של 250 ל שלוש שבועות או מה שהרופא יחליט כנירא

1מל של 250 ל שלוש שבועות או מה שהרופא יחליט כנירא
הבנתי.
היום בבוקר עשיתי שוב בדיקות דם(חתך הורמונלי)וחבריו
מחכה ומצפה למחר לתור עם האנדוקרנילוג
והמרשם המיוחל
אנסה כמה זה קשה למקסם את
השימוש בתרופה
בית עם 3 ילדים קטנים זה לא קל (מחסור שינה וכו)

הבנתי.
היום בבוקר עשיתי שוב בדיקות דם(חתך הורמונלי)וחבריו
מחכה ומצפה למחר לתור עם האנדוקרנילוג
והמרשם המיוחל
אנסה כמה זה קשה למקסם את
השימוש בתרופה
בית עם 3 ילדים קטנים זה לא קל (מחסור שינה וכו)
מבין אותך מקווה שהרופא אכן ימצא את הפיתרון בשבילך כדי להשביע את רצונך בהצלחה

מבין אותך מקווה שהרופא אכן ימצא את הפיתרון בשבילך כדי להשביע את רצונך בהצלחה
לא מאמין פשוט לא מאמין!!!
בבדיקת הדם מאתמול הטסט שלי 10.1
שבועיים קודם 6.9
הוא ביקש שוב עוד שבוע בדיקה
לא מאמין איך פתאום זה עלה??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית