נק' מוניטין:
8
- 447
- 8
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלה תוכניות טובות להיפורטרפיה לגדלית מסת לבילדינג ? איזה אתה ממליץ ?יש לך כאן דוגמאות
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
מה אתה ממליץ לי לבחור כי אני די מתקדם כבר כאילו מה זה מתקדם הייתי בתוכנית כוח 3 חודשים עכשיו התוכנית שפירסמתי למעלה גם איזה חודשאם לא הייתי ממליץ עליהן הן לא היו בפורטל
מה אתה יכול להמליץ ?מה אתה ממליץ לי לבחור כי אני די מתקדם כבר כאילו מה זה מתקדם הייתי בתוכנית כוח 3 חודשים עכשיו התוכנית שפירסמתי למעלה גם איזה חודש
ובאלי לעבור לכמעט נטו בילדינג לראות איך זורם התהליך אז מה אתה ממליץ לי לבחור מהרשימה ?
ב abcd ארבע פעמים בשבוע זה יוצא כל שריר מנוחה של שבוע זה לא יותר מידי ? ויש קצת סטים בכל תרגיל זה ככה צריך להיות מה אתה אומר כדאי A B ?מה אתה ממליץ לי לבחור כי אני די מתקדם כבר כאילו מה זה מתקדם הייתי בתוכנית כוח 3 חודשים עכשיו התוכנית שפירסמתי למעלה גם איזה חודש
ובאלי לעבור לכמעט נטו בילדינג לראות איך זורם התהליך אז מה אתה ממליץ לי לבחור מהרשימה ?
מה אתה יכול להמליץ ?
אתה לא קרוב למתקדם וזה לא משנה מה תבחר. תחלק את האימונים איך שאתה רוצה זה עניין של נפח שבועימה אתה ממליץ לי לבחור כי אני די מתקדם כבר כאילו מה זה מתקדם הייתי בתוכנית כוח 3 חודשים עכשיו התוכנית שפירסמתי למעלה גם איזה חודש