הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לגבי שינוי תוכנית ודעות והמלצות

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
התוכנית ששיניתי אליה היא זאתי
תמונה:

ואני רוצה לשנות לתוכנית ליותר בכיוון הבילדינג לפיתוח יותר של מסת השריר מה הייתם ממליצים לי תודה לעוזרים 😃

קבצים מצורפים

• ‏‏‫מסמך טקסט ‫חדש.txt
    807 ביטים · צפיות: 97
  • פותח/ת השרשור
אם לא הייתי ממליץ עליהן הן לא היו בפורטל
מה אתה ממליץ לי לבחור כי אני די מתקדם כבר כאילו מה זה מתקדם הייתי בתוכנית כוח 3 חודשים עכשיו התוכנית שפירסמתי למעלה גם איזה חודש
ובאלי לעבור לכמעט נטו בילדינג לראות איך זורם התהליך אז מה אתה ממליץ לי לבחור מהרשימה ?
מה אתה ממליץ לי לבחור כי אני די מתקדם כבר כאילו מה זה מתקדם הייתי בתוכנית כוח 3 חודשים עכשיו התוכנית שפירסמתי למעלה גם איזה חודש
ובאלי לעבור לכמעט נטו בילדינג לראות איך זורם התהליך אז מה אתה ממליץ לי לבחור מהרשימה ?
מה אתה יכול להמליץ ?

מה אתה יכול להמליץ ?
ב abcd ארבע פעמים בשבוע זה יוצא כל שריר מנוחה של שבוע זה לא יותר מידי ? ויש קצת סטים בכל תרגיל זה ככה צריך להיות מה אתה אומר כדאי A B ?

אתה לא קרוב למתקדם וזה לא משנה מה תבחר. תחלק את האימונים איך שאתה רוצה זה עניין של נפח שבועי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית