הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיואש

• פותח/ת השרשור Nir23
  • פורסם בתאריך

Nir23

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
בדרך כלל אני לא כזה,עד עכשיו הייתי חדור מוטיבציה היו לי תוצאות מדהימות סביבתי 24/7 סביב עניין הכושר הכל התחיל לפני חודשיים, שבועיים פלוס מינוס לפני פסח התחילה לי דלקת בקיבה הרופאים לא עלו על זה עד לפני חודש וחצי פחות או יותר, חודש נטילת כדורים שבזמן השלושה חודשים האלה לא הייתי פעם אחת בחדר כושר.
היום פעם ראשונה מזה 3 חודשים שאני באמת לחדר הכושר ומתאמן, האימון היה לי קשה הקטנתי חצי מהתרגילים של האימון כי הרגשתי חולשה סוג של עייפות חוסר ריכוז כזה כמו התעלפות, לאחר התרגיל הראשון כבר הבנתי שאני צריך להוריד עצימות של המשקל שאני מרים וירדתי לפחות מחצי מהמשחל שהייתי מרים. מאוד מעוצבן ומבואס אבל לא מתכוון לוותר השאלה שלי היא מה גורם לי לחולשה הזו ומה אפשר לעשות?, יכול להיות שהתאמצתי יותר מידי, האם כדי לי להתחיל להרים משקלים כמו שהייתי מרים בהתחלה? אשמח לתשובה מהירה:)

אחי הכול בסדר.
כנראה שהעמסת יחסית לאימון ראשון לאחר תקופה שהגוף היה במנוחה/ללא פעילות.
זה נורמלי לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
אחי הכול בסדר.
כנראה שהעמסת יחסית לאימון ראשון לאחר תקופה שהגוף היה במנוחה/ללא פעילות.
זה נורמלי לחלוטין.
תודה אחי אני פשוט קצת דאגתי פאדיחות לחזור למשקלים ההתחלתיים שלי

• פותח/ת השרשור
אין בושה לעבוד במשקלים נמוכים.. אתה בתהליך..
יותר בושה להתבאס ולהפסיק ללכת לחדר כושר! 😛
צודק בכל מילה בחיים שלא לא התבאסתי ככה אבל אתה יודע מה משתמשים בזה למוטיבציה במקום:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית