הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה איזה תרגילים לעשות ?

matan1127

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
היי התחלתי דיאטה לא מזמן ואני גם מתאמן בחדר כושר תרגילי חזה כתפיים ומשקולות ואירובי אני לא הכי בכושר אבל משתדל ונותן מעצמי
ירדתי כבר 2 קילו אבל הבעיה אצלי שיש לי צדדים בבטן וזה נראה ממש מגעיל ויש לי גם חזה שמן והבטן גם והקטע שזה לא מוצק זה מדלדל
יש תרגילים מיוחדים שאפשר לעשות כל יום שמחזיקים+מורידים את הצדדים, בטן, חזה, וישבן (לא בקטע של לעצב כמו בחורה, בקטע של להוריד משומן)
נגיד איזה 3 4 תרגילים קצרים ופשוטים (יש לי בעיה של קורדינציה) שאני יכול לעשות אותם איזה חמש עשר דקות ביום וזה כבר ירד ?
הצדדים החזה והבטן ממש בעדיפות ראשונה, היעד שלי זה עד ה20.7 כי אני טס לחוץ לארץ (אל תחשבו שאני לא אמשיך עם התזונה הבריאה והכושר רק ממש חשוב לי להוריד באזורים האלו עד התאריך הזה)

תודה רבה לעוזרים !

לא תוכל להוריד שומן נקודתית מאיזור מסויים. זה רק לרדת באחוז השומן בגוף. הדרך היא תפריט תזונה עם גירעון קלורי (לאכול פחות קלוריות ממה שהגוף מוציא כדי שישתמש בשומן שלך להשלמת האנרגיה) ואימוני כוח בשביל לשמר מסת שריר או לעלות במידה מסויימת. תתחיל מהמאמר הזה:
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה אח - משתדל לאכול עד 1000 קלוריות ביום ושותה הרבה מים ושאני בבית שותה הרבה תה ירוק

• פותח/ת השרשור
ולהגיד את האמת בסופשים אני אוכל לפעמים טוסט ואז שותה אלכוהול (יוצא פעמיים בשבועיים ככה) ושישי יש קובות וארוחת ערב (אמא שלי התחילה לא מזמן להכין לי לערב דג סלומון וכרובית ועוד קצת ירקות בתנור) ולמחרת (שבת בבוקר) ממשיך לאכול ירקות בתנור ודג ובמשך היום ירקות וזה..

בתכלס, זה היה מעבר ממש חד מאוכל לא בריא וזלילה של חטיפים כל יום והזמנות של פיצה וזה (צבא) אז בגלל זה אני מרגיש לפעמים שאני הולך להישבר חזק אז אני מרשה לעצמי בסופש אם אני יוצא למועדון או משהו ושישי בצהריים אי אפשר להגיד לא לאמא שלי על קובות כי זה מנהג והיא רבה איתי אם אני לא אוכל אז וואלה אני משתדל כמה שאפשר, ברור שזה פוגע בקצב ירידה, אבל מראשון עד חמישי (פרט לפעמיים חמישי בחודש נגיד) אני מקווה שאני עדיין יורד בקצב מהיר

ולהגיד את האמת בסופשים אני אוכל לפעמים טוסט ואז שותה אלכוהול (יוצא פעמיים בשבועיים ככה) ושישי יש קובות וארוחת ערב (אמא שלי התחילה לא מזמן להכין לי לערב דג סלומון וכרובית ועוד קצת ירקות בתנור) ולמחרת (שבת בבוקר) ממשיך לאכול ירקות בתנור ודג ובמשך היום ירקות וזה..

בתכלס, זה היה מעבר ממש חד מאוכל לא בריא וזלילה של חטיפים כל יום והזמנות של פיצה וזה (צבא) אז בגלל זה אני מרגיש לפעמים שאני הולך להישבר חזק אז אני מרשה לעצמי בסופש אם אני יוצא למועדון או משהו ושישי בצהריים אי אפשר להגיד לא לאמא שלי על קובות כי זה מנהג והיא רבה איתי אם אני לא אוכל אז וואלה אני משתדל כמה שאפשר, ברור שזה פוגע בקצב ירידה, אבל מראשון עד חמישי (פרט לפעמיים חמישי בחודש נגיד) אני מקווה שאני עדיין יורד בקצב מהיר
למה לקוות? תישקל ותדע בוודאות מה המצב

זה מה שאני עושה אח - משתדל לאכול עד 1000 קלוריות ביום ושותה הרבה מים ושאני בבית שותה הרבה תה ירוק
אם הייתה קורא את המדריך שהוסיפו לך, לא הייתה ממשיך לאכול 1000 קלוריות ביום. אתה מאבד מסת שריר כנראה וחבל כי אתה צם לחינם וסביר מאוד להניח שתקבל ריבאונד של שומן בסוף התהליך או שתהיה אומלל ותמשיך לאכול מעט קלוריות עד שזה יקרה (וזה יקרה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית