הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בברך במהלך Leg Curl

T-Style

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
שלום לכולם,

אני מתאמן בחדר הכושר, 4 פעמים בשבוע, מעל לעשור (מדי חצי שנה עושה הפסקה של שבוע).
מעולם לא הרגשתי כאבים מיוחדים בברכיים ואני משחק באופן פעיל כדורסל חובבני.

לאחרונה התחלתי לבצע את התרגיל Leg Curl (במקביל לתרגיל הדד-ליפט שהתחלתי לבצע).
אציין כי את תרגיל ה-Leg Curl אני מבצע עם משקל אפסי. למרות זאת, אני מרגיש כאבים חדים בברכיים בזמן כיפוף הברכיים. אני משתמש במכונה הבאה:
upload_2018-6-14_7-32-42.jpeg

האם זו בעיה מוכרת?
* האם ניתן לחזק את אזור הברך בעזרת תרגיל אחר ולאחר מכן לבצע Leg Curl?
* האם יש להימנע מתרגיל זה וקיים תרגיל חלופי?

תודה 😃

קיימים עוד מתאמנים כמוך שהרגישו כאב בעת ביצוע Leg crul. ישנם רופאים אשר טוענים כי אין לבצע את התרגיל כי הוא מסיק וישנם טוענים כי יש לבצע ושהוא חשוב מאוד.
אני ממליץ לך לבצע Leg crul בשכיבה אם קיים מכשיר כזה בחדר הכושר בו אתה מתאמן.

יכול להיות שזה הגליל שלוחץ מלמעלה על הברכיים או הגליל התחתון במצב התחלתי גבוהה מדי ואתה מתחיל את התרגיל מפשיטת יתר בברכיים. הייתי מנסה לבדוק את אלה ואם לא עוזר אז פשוט להחליף לתרגיל אחר או להעיף את התרגיל הזה וזהו.

שלום לכולם,

אני מתאמן בחדר הכושר, 4 פעמים בשבוע, מעל לעשור (מדי חצי שנה עושה הפסקה של שבוע).
מעולם לא הרגשתי כאבים מיוחדים בברכיים ואני משחק באופן פעיל כדורסל חובבני.

לאחרונה התחלתי לבצע את התרגיל Leg Curl (במקביל לתרגיל הדד-ליפט שהתחלתי לבצע).
אציין כי את תרגיל ה-Leg Curl אני מבצע עם משקל אפסי. למרות זאת, אני מרגיש כאבים חדים בברכיים בזמן כיפוף הברכיים. אני משתמש במכונה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 43908

האם זו בעיה מוכרת?
* האם ניתן לחזק את אזור הברך בעזרת תרגיל אחר ולאחר מכן לבצע Leg Curl?
* האם יש להימנע מתרגיל זה וקיים תרגיל חלופי?

תודה 😃

כן זה נשמע כמו תופעה לא חריגה במיוחד של גירוי מקומי בגיד הפיקה, יש מספר לא מעט של סיבות לכאבים מסוג זה.
אם אתה לא מרגיש כאב דומה בשום תרגיל אחר ממליץ פשוט להחליף תרגיל הייתי ממליץ להתמקד בתרגילים רב מפרקיים יותר . כמו סקוואטים, לאנגים וכו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית