הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדור קופאין+XL (בעיה)

itamard

משתמש מתחיל
239
26
נק' מוניטין:
29
239
26
שתיתי לפני אימון כדור קופאין אבל הפרדתי לשתי חצאים ושתיתי (ביחד זה כדור שלם 200מג)
אחרי רבע שעה שתיתי XL והלכתי להתאמן פתאום באמצע האימון, הרגשתי שדפיקות הלב שלי מהירות ממש (אני יודע שזה קורה תמיד ששותים את זה)
אבל הפעם זה היה שונה, הרגשתי הרגשה כללית רעה, הגשתי חולשה חזקה, וכל פעם שניסתי לעשות תרגיל הרגשתי מאוד רע מבחינת דפיקות הלב,
חשבתי אולי לאכול משהו מתוק אבל זה לא עזר וגם ניסיתי לשבת ולנוח אך גם זה לא עזר. ופשוט לא המשכתי להתאמן והלכתי הביתה,
משהו מכיר את התופעה? ויודע מה לעשות שזה קורה?
עד עכשיו אני מרגיש דופק מהיר
אם אפשר בבקשה יעוץ! אתמול לא אכלתי כמעט כי לא היה לי תיאבון, וקמתי עכשיו אני מרגיש חולשה ודפיקות לב ואני בלחץ
יש לי בערך 82 בדקה לעומת יום רגיל שיש לי 60 בערך

שתיתי לפני אימון כדור קופאין אבל הפרדתי לשתי חצאים ושתיתי (ביחד זה כדור שלם 200מג)
אם אין פס על הכדור אז אתה לא באמת יודע כמה מ"ג קפאין אתה מקבל. רוב ריכוז החומר היה יכול להיות בחצי שלקחת ובחצי השני כמעט ולא.

אחרי רבע שעה שתיתי XL והלכתי להתאמן פתאום באמצע האימון, הרגשתי שדפיקות הלב שלי מהירות ממש (אני יודע שזה קורה תמיד ששותים את זה)
אבל הפעם זה היה שונה, הרגשתי הרגשה כללית רעה, הגשתי חולשה חזקה, וכל פעם שניסתי לעשות תרגיל הרגשתי מאוד רע מבחינת דפיקות הלב,
חשבתי אולי לאכול משהו מתוק אבל זה לא עזר וגם ניסיתי לשבת ולנוח אך גם זה לא עזר. ופשוט לא המשכתי להתאמן והלכתי הביתה,
משהו מכיר את התופעה? ויודע מה לעשות שזה קורה?
כנראה שתית יותר מידי קפאין ואל תשלב יותר כדורי קפאין עם XL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית