הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה במקבול תוספים?

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
אהלן
הזמנתי מלא שטויות בהנחה של החג סתם לכיף ופתאום תהיתי, יכולה להיות בעיה בלצרוך הרבה תוספים במקביל?

הכוונה לויטמינים, אשוואגנדה, מגנזיום, d3, כל מיני דברים שעוזרים לשינה ועוד קצת דברים כשכל אחד כשלעצמו במינון לא מזיק

הזמנתי מלא שטויות בהנחה של החג סתם לכיף ופתאום תהיתי, יכולה להיות בעיה בלצרוך הרבה תוספים במקביל?

הכוונה לויטמינים, אשוואגנדה, מגנזיום, d3, כל מיני דברים שעוזרים לשינה ועוד קצת דברים כשכל אחד כשלעצמו במינון לא מזיק
רוב מה שקנית שנוי במחלוקת מבחינת תועלת אבל למיטב ידיעתי אין בעיה בצריכה מקבילה.
ולצרוך תוספים שאתה כנראה לא צריך לא נשמע כל כך "כיף".

אני אישית מעדיף לקחת דברים שאני יודע שיש לי קושי בלדאוג למינון היומי שלהם. כל עוד אני רואה תוצאות- אני לא רואה סיבה לחפש "בחוץ" עוד דברים. מה שכן, לפי מה שזה נראה, הדברים שהזמנת גם ככה לא משפיעים כל כך, אז צריכה שלהם במקביל לא אמורה להוות בעיה.

הבעיה מתחילה בעיקר מעודף מינון של כל מיני בלנדים שמכילים דברים דומים ואז מצטברים...

יש דברים שיכולים להפריע לספיגה של של תוספים אחרים, לא שיהיה נזק, רק לא מקסום פוטנציאל. לדוגמה, סידן מפריע לספיגת ברזל.

אולי תפרט את כל התוספים כדי לקבל מענה מדויק יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית