הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר מ AB ל ABC

• פותח/ת השרשור nkll
  • פורסם בתאריך

nkll

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
-3
20
0
אז ככה אני שנה בערך ב AB והיה לי ממש נוח 4 אימונים בשבוע ועשיתי גם אירובי אחרי כל אימון ושחייה קיצר היה לי דבש
בזמן אחרון התפנה לי הרבה זמן ואני מאוד נהנה באימונים ובכללי אני כשיר ל ABC אז חשבתי לעברו ל ABC
רציתי לדעת כמה דברים
א- איך לחלק את האימונים? כתפיים רגליים\חזה יד אחורית\גב יד קידמית?
או לעשות איכשהו שיוצא לי אימון ידים אנלא מבין איך עושים את זה פשוט וזה יותר מדבר אלי בתאכלס רק אם זה משהו נורמלי לעשות

ב- אני עושה 40 דקות איורבי אחרי כל אימון באיזה אימון אני יכול לשלב את השחייה (לא בתור אירובי) לכיף שלי אפילו פעם בשבוע

אני לא ממליץ על ABC אלא אם אתה עושה את זה 6 פעמים בשבוע. אתה יכול לחלק את זה איך שנוח לך רק ששרירים לא יתנגשו יום אחרי יום. לדוגמה, לא הייתי עושה אימון ראשון כתפיים/רגליים ויום אחרי זה חזה או גב (אלא לוקח יום חופש בינהם) כי אתה תאמן שוב כתפיים.
חלוקה הגיונית מבחינתי תהיה סוג של AB ספליט כשרגליים זה יום נפרד
A - גב + יד קדמית + כתף אחורית
B - חזה + יד אחורית + כתף קדמית ואמצעית
C - רגליים + בטן

אפשר גם לעשות את זה 5 פעמים בשבוע ולתת רגליים רק פעם בשבוע. עניין של העדפה אישית

• פותח/ת השרשור
אני לא ממליץ על ABC אלא אם אתה עושה את זה 6 פעמים בשבוע. אתה יכול לחלק את זה איך שנוח לך רק ששרירים לא יתנגשו יום אחרי יום. לדוגמה, לא הייתי עושה אימון ראשון כתפיים/רגליים ויום אחרי זה חזה או גב (אלא לוקח יום חופש בינהם) כי אתה תאמן שוב כתפיים.
C - רגליים + בטן

אפשר גם לעשות את זה 5 פעמים בשבוע ולתת רגליים רק פעם בשבוע. עניין של העדפה אישית

כן זה מה שאעשה תודה רבה
C - רגליים + בטן

ישלי זמן לעשות אפילו 7 אימונים בשבוע איך אני עושה את זה? ABCD?

• פותח/ת השרשור
אתה לא עושה

חחח אוף...

כמה תרגילי שריר גדול וכמה לקטן?

אני אעשה תחלוקה ככה

A-חזה יד אחורית
B-גב יד קידמית
C-רגליים כתפיים

ותגיד...חשבתי לעשות אימון גומיות כל בוקר משהו בקטנה לתת לכל שריר בין 2-3 תרגילים של גומיות

אני הולך להתחרות שנה הבאה בקטגוריה של מן פיזיק יש לך משהו לעמליץ לי עליו באימונים?
חזרות אעשה בין 12-15

ותגיד...חשבתי לעשות אימון גומיות כל בוקר משהו בקטנה לתת לכל שריר בין 2-3 תרגילים של גומיות
מיותר ויותר מידי. אם אתה רוצה להכניס גומייה, תכניס את זה באימון עצמו

אני הולך להתחרות שנה הבאה בקטגוריה של מן פיזיק יש לך משהו לעמליץ לי עליו באימונים?
זה לא משנה איך אתה מתאמן. בקטגוריה הזו זה משנה איך אתה מזריק

אתה נמצא באיזושהי אובססיה שאם תתאמן כל יום אתה תשיג את התוצאות הכי טובות. אתה טועה. מתאמנים ומתחרים ברמות הכי גבוהות לרוב לא מתאמנים כל יום.

מנוחה לא פחות חשובה מאימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית