הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון, מולטי, אומגה 3

• פותח/ת השרשור DanH
  • פורסם בתאריך

DanH

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
שלום לכולם,

קראתי את הנושאים הנעוצים ואת מגוון הביקורות אודות סוגי החלבון השונים,
קודם כל תודה רבה על הפירוט הרב, מאגר מידע עצום!
אשמח לעזרתכם בנושא, שכן הלכתי לאיבוד במגוון סוגי האבקות והתופסים השונים ואשמח יותר להמלצות ממתאמנים שמכירים מגוון אבקות וחברות ויכולים להמליץ ממקום מקצועי וניסיון - או להכווין אותי לכמה מומלצים).

אני חוזר להתאמן לאחר שנה כמעט ללא פעילות (אשפוז בעקבות תאונת דרכים אשר גם יגבילו אותי בחלק מהאימון בפלג גוף תחתון).

האימון הצפוי הינו שחייה + חדר כושר בדגש על פלג גוף עליון וריצה/מדרגות ומשקלים נמוכים בלבד עבור פלג גוף תחתון בשלב הנוכחי.

עקב מחסור בזמן לבשל אוכל בכמות הנדרשת לתמוך את כמות הפעילות אשמח להמלצות בנוגע לאבקת חלבון, אומגה 3, מולטי ויטמין.

מולטי ויטמין - השתמשתי בעבר ב Twinlab, Daily One Caps, Without Iron והייתי מבסוט ממנו, מאמין שאמשיך איתו.

אבקת חלבון - מחפש אבקה ממקור איכותי, בדגש על יחס חלבון גבוה/נקי ככל האפשר, אשמח לקבל המלצה לחלבון שאפשר להשיג בארץ (הזמנות מחול בהמשך שכן אני לא רוצה לחכות 3 שבועות למשלוח כרגע).

אומגה 3 - השתמשתי בעבר ב -Nordic Naturals, Omega-3, Lemon, 1,000 mg והייתי מרוצה, האם יש המלצה שונה?

חטיפי חלבון - האם מומלץ? אני כרגע מתאמן בשעות הבוקר ובדרך כלל המזון שלי לפני אימון כולל כמה תמרים + קפה שחור או חטיף חלבון + קפה שחור.

- האם אכילה של חטיף חלבון + מנת אבקת חלבון זה לא יותר מדי "סינטטי" עבור יום בודד בצורה קבועה? (תמיד מעדיף לצרוך את האוכל בצורה של מזון...).

מעבר לזה אשמח לכל המלצה.

תודה מראש לעוזרים.

נערך לאחרונה:
מולטי ויטמין - השתמשתי בעבר ב Twinlab, Daily One Caps, Without Iron והייתי מבסוט ממנו, מאמין שאמשיך איתו.
אפשר להשתמש בו. אתה לא מגיע ל-5 ירקות מצבעים שונים/סוגים שונים ביום?

אבקת חלבון - מחפש אבקה ממקור איכותי, בדגש על יחס חלבון גבוה/נקי ככל האפשר, אשמח לקבל המלצה לחלבון שאפשר להשיג בארץ (הזמנות מחול בהמשך שכן אני לא רוצה לחכות 3 שבועות למשלוח כרגע).
זה לא משנה איזה אבקה אתה רוכש כל עוד היא מספק מוכר. יש לך דימטייז עלית היום ב-250 ש"ח כולל משלוח באתרים שונים בישראל.

אומגה 3 - השתמשתי בעבר ב -Nordic Naturals, Omega-3, Lemon, 1,000 mg והייתי מרוצה, האם יש המלצה שונה?
נורדיק סתם יקר. של קרלסון מספיק טוב

חטיפי חלבון - האם מומלץ? אני כרגע מתאמן בשעות הבוקר ובדרך כלל המזון שלי לפני אימון כולל כמה תמרים + קפה שחור או חטיף חלבון + קפה שחור.
לפני האימון אתה רוצה חלבון ולא פחמימה. אז סקופ אבקת חלבון או איזה יוגורט יעשה את העבודה. למה אתה צריך אבקות חלבון וחטיפי חלבון? אתה לא מגיע לכמות החלבון הנדרשת?

• פותח/ת השרשור
אפשר להשתמש בו. אתה לא מגיע ל-5 ירקות מצבעים שונים/סוגים שונים ביום?

זה לא משנה איזה אבקה אתה רוכש כל עוד היא מספק מוכר. יש לך דימטייז עלית היום ב-250 ש"ח כולל משלוח באתרים שונים בישראל.

נורדיק סתם יקר. של קרלסון מספיק טוב

לפני האימון אתה רוצה חלבון ולא פחמימה. אז סקופ אבקת חלבון או איזה יוגורט יעשה את העבודה. למה אתה צריך אבקות חלבון וחטיפי חלבון? אתה לא מגיע לכמות החלבון הנדרשת?

תודה על התשובה!
אוכל בערך 2-4 סוגי ירקות בכל יום (קערת סלט אחת) - דעתך ללקיחת מולטי? ואם כן איזה אחד?

אבקת חלבון - סגור, ארכוש! תודה רבה!

אומגה 3 - סגור, ארכוש! תודה רבה!

חטיפי חלבון - מגיע לערכים הנדרשים בדרך כלל, החטיף חלבון מגיע בעיקר על מנת למלא את המקום של הארוחת לאחר קימה, לפני אימון בוקר.
- כמובן שאפשר להחליף ביוגורט וקפה שחור.

מאוד ממליץ על חטיפי חלבון. אישית אני צורך אותם לא כקדם אימון אלה סתם כשבא לי חטיף. לאורך השנים האחרונות הבעיה המרכזית בחטיפי חלבון הייתה המחיר המופרך שלהם אבל היום יש כמה חברות ששוברות את השוק ואני אישית מזמין חטיפים במחירים של 4.5-6.5 שקל לחטיף שזה מחיר נהדר.

מאוד ממליץ על חטיפי חלבון. אישית אני צורך אותם לא כקדם אימון אלה סתם כשבא לי חטיף. לאורך השנים האחרונות הבעיה המרכזית בחטיפי חלבון הייתה המחיר המופרך שלהם אבל היום יש כמה חברות ששוברות את השוק ואני אישית מזמין חטיפים במחירים של 4.5-6.5 שקל לחטיף שזה מחיר נהדר.

אפשר לדעת מאיפה?

נצאתי חטיפי חלבון אתה יכול לתת את חווץ דעתך עליהם?

לפי מה שאני רואה, סהכ חטיף בסדר 9 חלבון לחטיף ו4 גרם פחמימה זה סבבה.

איך אני יודע מה מקןר החלבון בחטיף?

תודה:)

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180619-101453.png
    Screenshot_20180619-101453.png
    KB 71.3 · צפיות: 61
  • Screenshot_20180619-101502.png
    Screenshot_20180619-101502.png
    KB 125.8 · צפיות: 56
פחות מומלץ

אם אתה מזמין מIHERB אני ממליץ לך על חטיפים של QUEST
והכי ממליץ על BSN (מוקה לאטה - חטיף מעולה!!!) )56 גר פר חטיף משביע מאוד וטעים עם ערכים טובים תחליף לארוחת בוקר בשבילי כשאין לי זמן

פחות מומלץ

אם אתה מזמין מIHERB אני ממליץ לך על חטיפים של QUEST
והכי ממליץ על BSN (מוקה לאטה - חטיף מעולה!!!) )56 גר פר חטיף משביע מאוד וטעים עם ערכים טובים תחליף לארוחת בוקר בשבילי כשאין לי זמן

יותר מידי קלוריות, אני מחפש חטיף שיהיה בעיקר חלבון. ובלי הרבה קלוריות.
כשאני רוצה משו מתוק בחיטוב יהיה לי מה לאכול.

נצאתי חטיפי חלבון אתה יכול לתת את חווץ דעתך עליהם?
לא מכיר את החטיף הספציפי הזה. נראה יקר מדי בהתחשב שכל חטיף שוקל רק 34 גרם. לך על החטיפים של combat.
בחטיפים של combat יש 20 גרם חלבון לחטיף.
איך אני יודע מה מקןר החלבון בחטיף?
אין לי שמץ. כל עוד זה חלבון מלא למה זה מעניין אותך?

לא מכיר את החטיף הספציפי הזה. נראה יקר מדי בהתחשב שכל חטיף שוקל רק 34 גרם. לך על החטיפים של combat.
בחטיפים של combat יש 20 גרם חלבון לחטיף.

אין לי שמץ. כל עוד זה חלבון מלא למה זה מעניין אותך?

מזה משנה כמה הוא שוקל?
יש בפנים 16 חטיפים לא 12 כמו בדרך כלל.
אני לא רוצה תחטיפים של קומבט כי יש בהם הרבה קלוריות.
אני מחפש חטיף דל קלוריות עם חלבון שיהיה מה לנשנש במצבים קשים בחיטוב.

נ.ב איך הציפס שוקולד של קומבט?
אני אעשה הזמנה גדולה אראה מה מתאים לי..

נערך לאחרונה:
יותר מידי קלוריות, אני מחפש חטיף שיהיה בעיקר חלבון. ובלי הרבה קלוריות.
כשאני רוצה משו מתוק בחיטוב יהיה לי מה לאכול.

בחטיפים של קווסט אין הרבה קלוריות , 180 קלוריות לחטיף של 60גר זה כלום

תגידו חברים אומרה 3.
צריך לצרוך סה"כ 3 גרם של שמן דגים
או 3 גרם של סהכ של EPA + DHA?
איך החטיף של combat שוקולד ציפס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית