הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון, מולטי, אומגה 3

• פותח/ת השרשור DanH
  • פורסם בתאריך

DanH

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
שלום לכולם,

קראתי את הנושאים הנעוצים ואת מגוון הביקורות אודות סוגי החלבון השונים,
קודם כל תודה רבה על הפירוט הרב, מאגר מידע עצום!
אשמח לעזרתכם בנושא, שכן הלכתי לאיבוד במגוון סוגי האבקות והתופסים השונים ואשמח יותר להמלצות ממתאמנים שמכירים מגוון אבקות וחברות ויכולים להמליץ ממקום מקצועי וניסיון - או להכווין אותי לכמה מומלצים).

אני חוזר להתאמן לאחר שנה כמעט ללא פעילות (אשפוז בעקבות תאונת דרכים אשר גם יגבילו אותי בחלק מהאימון בפלג גוף תחתון).

האימון הצפוי הינו שחייה + חדר כושר בדגש על פלג גוף עליון וריצה/מדרגות ומשקלים נמוכים בלבד עבור פלג גוף תחתון בשלב הנוכחי.

עקב מחסור בזמן לבשל אוכל בכמות הנדרשת לתמוך את כמות הפעילות אשמח להמלצות בנוגע לאבקת חלבון, אומגה 3, מולטי ויטמין.

מולטי ויטמין - השתמשתי בעבר ב Twinlab, Daily One Caps, Without Iron והייתי מבסוט ממנו, מאמין שאמשיך איתו.

אבקת חלבון - מחפש אבקה ממקור איכותי, בדגש על יחס חלבון גבוה/נקי ככל האפשר, אשמח לקבל המלצה לחלבון שאפשר להשיג בארץ (הזמנות מחול בהמשך שכן אני לא רוצה לחכות 3 שבועות למשלוח כרגע).

אומגה 3 - השתמשתי בעבר ב -Nordic Naturals, Omega-3, Lemon, 1,000 mg והייתי מרוצה, האם יש המלצה שונה?

חטיפי חלבון - האם מומלץ? אני כרגע מתאמן בשעות הבוקר ובדרך כלל המזון שלי לפני אימון כולל כמה תמרים + קפה שחור או חטיף חלבון + קפה שחור.

- האם אכילה של חטיף חלבון + מנת אבקת חלבון זה לא יותר מדי "סינטטי" עבור יום בודד בצורה קבועה? (תמיד מעדיף לצרוך את האוכל בצורה של מזון...).

מעבר לזה אשמח לכל המלצה.

תודה מראש לעוזרים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית