הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב הקלוריות של ארוחת צ'יט כחלק מתפריט שבועי?

batel101

משתמש מתחיל
29
6
נק' מוניטין:
6
29
6
תסלחו לי על השאלה ההזויה פשוט מנסה להבין כמה אני אוכלת בפועל כדי לא לעבוד על עצמי..

הRMR שלי 1647 לפי הנוסחא באקסל שהורדתי מפה.

אם אני אוכלת ביום תפריט של 1400 קלוריות מדוייק ללא חריגות + שורפת 450 קלוריות מאירובי 3 ימים (1350 קלוריות פחות לשבוע)
אבל בסופש אוכלת מנה מותרת כזאת של 600-700 קלוריות (בנוסף לארוחות בתפריט). האם אני צריכה בסופו של דבר לחלק אותה ל7 ויוצא שהתפריט שלי הוא 1500 ולא 1400 או שארוחה כזאת בכלל לא נחשבת והתפריט שלי הוא 1400...

מקווה שהבנתם אותי 😃

נערך לאחרונה:
הRMR שלי 1647 לפי הנוסחא באקסל שהורדתי מפה.
זה לא מדוייק

שורפת 450 קלוריות מאירובי 3 ימים
את לא יודעת כמה את באמת שורפת

אבל בסופש אוכלת מנה מותרת כזאת של 600-700 קלוריות (בנוסף לארוחות בתפריט). האם אני צריכה בסופו של דבר לחלק אותה ל7 ויוצא שהתפריט שלי הוא 1500 ולא 1400 או שארוחה כזאת בכלל לא נחשבת והתפריט שלי הוא 1400...
עקרונית כן, אבל לא כל ה 600-700 האלו "יספגו" ולכן לא תדעי אם זה השפיע באמת במובן של 600-700 קל' או פחות. זה הרבה ניסוי וטעייה

• פותח/ת השרשור
ממש תודה שהקדשתם מזמנכם להגיב לי !
פשוט באמת קראתי כאן בפורום מאנשים ובפורטל קילוגרם שההנחיה לארוחת ציט כזאת היא כשאוכלים אותה באותו היום יש להפחית 2 ארוחות במקום בתפריט ולצערי אני לא יכולה פסיכולוגית להפחית/לצמצם ארוחות שגם ככה אני בגרעון קטן (מטופלת בהפרעות אכילה) לכן היה חשוב לי לדעת עד כמה זה קריטי.

מקווה שבקרוב מאוד הרופאים יאשרו לי לקבל ייעוץ תזונתי מצוות LBS 🙁 כי באמת מאז שהתחלתי לקרוא כאן ובפורטל התפיסה שלי עם האוכל והמשקל השתנתה הרבה מאוד לטובה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית