הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע בחיטוב .. מתוסכל

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
שלום לכולם
בן 18
1.70
משקל 88.4

יש לי מסת שריר מכובדת ומשקלים יפים בחדכ ועדיין מחרפן אותי איך זה שבאחוז שומן גבוהה כמו שלי (לדעתי 25 -24 ) אני נתקע בחיטוב שיש לי איזה 15 קילו עודף ?

התחלתי עם 100 גרם פחמימה 140 חלבון השאר שומן 1600 קלוריות
ירדתי בשבוע הראשון אחרי זה נפסק

לאחר מכן העלתי משמעותית את הפחמימה בתפריט והעלתי את הקלרויות ל1800ביום, ועוד פעם ביומיים שלושה הראשונים אני מוריד במשקל משמעותית ויומיים אחרי זה נתקע.
לא מבין מה.הבעיה . אני כרגע מבצע העמסה בתקווה לחזור לתפריט 1800 קלוריות ולהוריד כמו שצריך . אשמח לעצות.

קשה לי מאוד להאמין שעם 1600 קלוריות אתה לא יורד במשקל, אני בטוח שאתה לא מחשב נכון

• פותח/ת השרשור
משתמש בFoodsDictionary - מחשבון קלוריות

אני כרגע אוכל 1800 ביום
הrmr שלי מראה 2400 .. אז מן הסתם יהיה יותר טוב לאכול 1800 לא ?

ראה הודעה לעיל . שכחתי לצטט
כנראה שאתה אוכל כמויות לא נכונות, שונות ממה שאתה חושב שאתה צורך, אין דרך אחרת להסביר את זה.
אבל זה לא משנה יותר מדי, פשוט תוריד עוד את הצריכה הקלורית וזה כנראה יסתדר

• פותח/ת השרשור
כנראה שאתה אוכל כמויות לא נכונות, שונות ממה שאתה חושב שאתה צורך, אין דרך אחרת להסביר את זה.
אבל זה לא משנה יותר מדי, פשוט תוריד עוד את הצריכה הקלורית וזה כנראה יסתדר
שמע לגבי חוסר דיוק אין מה לדבר אני כמעט בטוח שאני מדייק עד האלפית קלוריה, שוקל כל פרוסת לחם ולא משער שהיא 30 גרם .. מסתכל בערכים תזונתיים לכל דבר . גם אם למים היה ערכים הייתי שוקל אותם ..
משהו.פה לא הגיוני . אני שוקל 88 קילו ולא נראלי יתכן שאני צריך לאכול בחיטוב פחות מ1800

שמע לגבי חוסר דיוק אין מה לדבר אני כמעט בטוח שאני מדייק עד האלפית קלוריה, שוקל כל פרוסת לחם ולא משער שהיא 30 גרם .. מסתכל בערכים תזונתיים לכל דבר . גם אם למים היה ערכים הייתי שוקל אותם ..
משהו.פה לא הגיוני . אני שוקל 88 קילו ולא נראלי יתכן שאני צריך לאכול בחיטוב פחות מ1800
ועדיין אין דרך אחרת להסביר את זה, כנראה מתפספס לך משהו איפושהו.
אבל כמו שאמרתי, במקרה של ספק פשוט תוריד מעט מהקלוריות וזה אמור להסתדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית