תוכנית אימונים- ss

Orel swilim

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום . בעבר התנסתי בלעשות אימונים לא בחדר כושר גם עם תרגילים מורכבים סקוואט ודדליפט והייתי עובד על כל הגוף אבל לא הייתי רואה כלכך שיפור .. היום כשהגעתי למכון הכושר בקדימה (swift) למי שמכיר המאמנים שם לפי מה שהספקתי לראות לא מבינים על מה הם מדברים .. הם אומרים לי שהם יכולים לעזור לי לבנות רק תוכנית פול באדי כי רק זה מה שיש ואין אפילו ab וכשדיברתי איתם על עזרב בתוכנית ss הם לא הבינו מה אני רוצה מהם . אנח שוקל 67, 1.73 רוצה להתחיל את התוכנית ss כדי לצבור מסה וכוח במשקלים ולאחר מכן לעשות חיטוב למקסימום 10 א"ש . האם כדאי לי? ואם לא איזה המלצות אתם מציעים? נ.ב האם אפשר להחליף את ההנפה power clean במתח כי הבנתי מאחד המאמרים שכן .
תודה לעונים אתם תעזרו לי מאוד!

תיאורטית במצב שSS הייתה מתאימה למצב שלך - הבעיה שאין לך משאבים ללמוד אותה וסיכוי גבוה שלא תבצע אותה כמו שצריך (הסיבה ש90% לא מצליחים איתה, כי התכנית היא למתחילים אבל היישום שלה יחסית מתקדם מבחינת השקעה ולמידה).

שווה לבצע תכנית FBW פשוטה, תדאג ללמוד תרגילי בסיס עם הזמן, תעלה סרטונים כאן לביקורת אם אתה רוצה לבדוק ביצוע.

אצל מתחי
כוח למסה הוא לא ישיר[/QUOTE
הטענה הזו לא רלוונטית. הוא טוען שיש קשר עקיף ולא ישיר בין הדברים. באותה מידה, אני יכול לטעון מהצד הנגדי - תראה לי מפתח גוף שאין לו סקוואט גבוה. מסקנה - בשביל להתחזק צריך להיות מפתח גוף? לא. באותה מידה שבשביל לגדול לא צריך סקוואט 140.
תראה לי פאוורליפטר לא ענק?

אז מכל הדיון הזה של כולכם וכל החילוקי דעות, איך אפשר לסכם את הדיון במה יותר כדאי לי fbw או ss (אכפת לי יותר מגוף ולא ממשקלים) ..
אצל מתחי

זו טענה כל כך לא רלוונטית.. מעבר לזה, היא מוסברת באמצעות הקשר העקיף שדיברתי עליו.

אני אענה לך על אותו מטבע ומקווה שבכך יסתיים הדיון - תראה לי בודיבילדר לא חזק? מה אתה אומר, ביג רמי עובד עם 100 קילו בנץ פרס?

אם אתה רוצה לגדול במבנה גוף שיהיה נפוח יותר מה שנקרא אז כמו שאמרו לך SS פחות רלוונטית, תעשה פול באדי עם תרגיל לכל שריר אבל תוך כדי תלמד גם את הטכניקה של הדד ליפט וסקוואט וכו (אם יש לך ממי)

המלצה אישית, לך על תכניות כוח .. כמו הSS הגודל יבוא יחד עם זה... נכון לא תיהיה נפוח אבל תיהיה חזק משמעותית
שוב החלטה שלך, נפח זה יפה אין ספק אבל כשעובדים כוח הנפח מגיע .. ואת זה טובים ממני בהרבה אמרו לי
בהצלחה אלוף

שעובדים כוח הנפח ממש לא מגיע נורא נורא פשוט להוכיח את זה

ואפשר להגיד אותו דבר הפוך שעובדים נפח הכוח יגיע

המלצה אישית תעשה תוכנית שמותאמת למטרה שלך לא על הדרך (כי אין כזה דבר)

שעובדים כוח הנפח ממש לא מגיע נורא נורא פשוט להוכיח את זה

ואפשר להגיד אותו דבר הפוך שעובדים נפח הכוח יגיע

המלצה אישית תעשה תוכנית שמותאמת למטרה שלך לא על הדרך (כי אין כזה דבר)
אחי זה לא נכון, הנפח יגיע כי אתה אוכל וגדל.. אם תתאמן ולא תיהיה לך תזונה נכונה אז ברור שכלום לא יגיע
אבל אם יוצאים מנקודת הנחה שאתה אוכל טוב וישן טוב .. אתה בהכרח תעלה במשקלים ובהכרח תעלה באסת שריר.. ובהכרח תעלה בהיקפי גוף
לא כמו בהיפרטרופיה אבל כן אתה תעלה

אחי זה לא נכון, הנפח יגיע כי אתה אוכל וגדל.. אם תתאמן ולא תיהיה לך תזונה נכונה אז ברור שכלום לא יגיע
אבל אם יוצאים מנקודת הנחה שאתה אוכל טוב וישן טוב .. אתה בהכרח תעלה במשקלים ובהכרח תעלה באסת שריר.. ובהכרח תעלה בהיקפי גוף
לא כמו בהיפרטרופיה אבל כן אתה תעלה

א. המטרה שלו זה גודל והוא מוסיף אומר שלא מעניין אותו כוח אז למה אתה ממליץ לו על כוח
ב. דעתי האישית שאתה פשוט לא מבין עד כמה זה לא כמו בהיפרטרופיה
ג. תעשה שנייה חישוב מה נפח הכולל של 5*5 במשקל 100 קילו ו 4*8 ב95

ל
א. המטרה שלו זה גודל והוא מוסיף אומר שלא מעניין אותו כוח אז למה אתה ממליץ לו על כוח
כמה משקל אתה יכול להוסיף למוט בנניח, חודשיים, עם 4*8?
כמה אתה יכול עם 3*5?
אחרי כמה חודשים השאלה שלך תהיה ״מה הנפח הכולל של 3*5 עם 200 קג
ו4*8 עם 120 קג?״

ל

כמה משקל אתה יכול להוסיף למוט בנניח, חודשיים, עם 4*8?
כמה אתה יכול עם 3*5?
אחרי כמה חודשים השאלה שלך תהיה ״מה הנפח הכולל של 3*5 עם 200 קג
ו4*8 עם 120 קג?״

אתה זורק מספרים בלי קשר למציאות
ובפעם האלף משקל על המוט לא בהכרח אומר מי יהיה יותר גדול

דרך אגב שווה לך להסתכל ברוב המכונים דווקא "שיאני" הבנצ' זה בילדרים

אחי אם אתה הולך לרופא ומבקש ממנו כדורים נגד כאב ראש והוא ממליץ לך על כדורים אחרים זה אומר שהוא לא צריך להמליץ לך? הוא הגיע לפה כי יש לו התלבטות.. הצעתי את דעתי הוא לא חייב לקבל

אתה זורק מספרים בלי קשר למציאות
ובפעם האלף משקל על המוט לא בהכרח אומר מי יהיה יותר גדול

דרך אגב שווה לך להסתכל ברוב המכונים דווקא "שיאני" הבנצ' זה בילדרים
א. זה לא נכון
ב. בנץ הוא די שונה משאר תרגילי הבסיס. כולם עושים בנץ(בילדרים, ליפטרים, ילדים...). ובילדרים באמת חזקים בבנץ. אבל בתרגילים כמו סקוואט, ככול שתרים יותר תגדל יותר(בהנחה שאתה מתחיל)

אחי אם אתה הולך לרופא ומבקש ממנו כדורים נגד כאב ראש והוא ממליץ לך על כדורים אחרים זה אומר שהוא לא צריך להמליץ לך? הוא הגיע לפה כי יש לו התלבטות.. הצעתי את דעתי הוא לא חייב לקבל
אתה מציע לו דרך שלא מייטבית בשביל מה שהוא רוצה

הציג את זה באותה דרך שאתה הצגת
אתה מגיע לרופא עם כאב ראש ומבקש ממנו כדורים נגד כאב ראש והוא ממליץ לך על כדורים לכאב בטן שתופאת ללוואי עוזרים בקטנה נגד כאב ראש"
א. זה לא נכון
ב. בנץ הוא די שונה משאר תרגילי הבסיס. כולם עושים בנץ(בילדרים, ליפטרים, ילדים...). ובילדרים באמת חזקים בבנץ. אבל בתרגילים כמו סקוואט, ככול שתרים יותר תגדל יותר(בהנחה שאתה מתחיל)
עובדתית למי יש רגליים יותר גדולות לבידלרים ברמה הגבוה ביותר או לליפטרים ברמה הגבוה ביותר?

זה לא נכון גם אצל מתחילים נפח משנה

זו טענה כל כך לא רלוונטית.. מעבר לזה, היא מוסברת באמצעות הקשר העקיף שדיברתי עליו.

אני אענה לך על אותו מטבע ומקווה שבכך יסתיים הדיון - תראה לי בודיבילדר לא חזק? מה אתה אומר, ביג רמי עובד עם 100 קילו בנץ פרס?
דבר איתי שתיקח סוכריות כמו שביג רמי לוקח.
אתה מציע לו דרך שלא מייטבית בשביל מה שהוא רוצה

הציג את זה באותה דרך שאתה הצגת
אתה מגיע לרופא עם כאב ראש ומבקש ממנו כדורים נגד כאב ראש והוא ממליץ לך על כדורים לכאב בטן שתופאת ללוואי עוזרים בקטנה נגד כאב ראש"

עובדתית למי יש רגליים יותר גדולות לבידלרים ברמה הגבוה ביותר או לליפטרים ברמה הגבוה ביותר?

זה לא נכון גם אצל מתחילים נפח משנה
אנחנו מדברים פה על מתחילים טבעיים. ובמקרה הזה, ככול שתתחזק יותר תגדל יותר(עם תזונה נכונה)

דבר איתי שתיקח סוכריות כמו שביג רמי לוקח.
תקשיב מה שאתה כותב מעיד או על טיפשות או על חוסר ידע כי גם ליפטרים לוקחים סוכריות

גם אצל טבעיים זה לא נכון כוח != גודל כמה פעמי םצריך לכתוב את זה

אחר לא היו תוכניות היפרטורפיה אלה רק תוכניות כוח

אצל מתחי

אתה רציני?
יכול לחשוב על עשרות דוגמאות אם לא יותר של ליפטרים לא ענקיים. כמובן תלוי בקטגורית משקל וכמה ״רמה גבוהה״ אתה רוצה שיהיה.

צ
אתה רציני?
יכול לחשוב על עשרות דוגמאות אם לא יותר של ליפטרים לא ענקיים. כמובן תלוי בקטגורית משקל וכמה ״רמה גבוהה״ אתה רוצה שיהיה.

אתה לא תבלבל אותו עם העובדות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית