הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלב

• פותח/ת השרשור danih4
  • פורסם בתאריך

danih4

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
1. האם הלקטוז שיש בחלב הוא בעצם כמו סוכר רגיל ? האם בתהליך החיטוב לא מומלץ לצרוך חלב ? האם בתהליך החיטוב עדיף לצרוך חלב 1% במקום 3% ?

2. למישהו יש רעיון איך אני יכול לשלב אבקת חלבון ביחד עם שיבולת שועל ללא שימוש בבלנדר ? אולי יש איזה אבקת שיבולת שועל שתתערבב לי עם האבקת חלבון ?

3. מישהו יכול להסביר לי על הנושא של שומן ?(חד רווי, דו רווי וכו ?)

1. האם הלקטוז שיש בחלב הוא בעצם כמו סוכר רגיל ? האם בתהליך החיטוב לא מומלץ לצרוך חלב ? האם בתהליך החיטוב עדיף לצרוך חלב 1% במקום 3% ?

2. למישהו יש רעיון איך אני יכול לשלב אבקת חלבון ביחד עם שיבולת שועל ללא שימוש בבלנדר ? אולי יש איזה אבקת שיבולת שועל שתתערבב לי עם האבקת חלבון ?

3. מישהו יכול להסביר לי על הנושא של שומן ?(חד רווי, דו רווי וכו ?)
1) קלוריות, קלוריות, קלוריות

2) ברור, לוקח אבקת חלבון, לוקח שיבולת שועל, שם בשייקר, מוסיף מים/חלב/וואטאבר, מערבב

3) גוגל

זה עניין קלורי. זה לא משנה אם תצרוך או לא חלב. חלב זה מקור מצויין לסידן וויטמינים ומינרלים אחרים כך שאין מניעה ויש אפילו עדיפות לצרוך חלב בכל זמן כל עוד אתה לא רגיש לחלב (אפילו רגישים ללקטוז יכולים לצרוך עד חצי כוס או כוס חלב ליום. הם פשוט מגזימים בד"כ ולא עושים זאת במינון ריאלי). הלקטוז בחלב זה גלוקוז + גלקטוז וזה סוכר לכל דבר, אבל זה לא משנה.

2. קח את השיבולת, מעליה את האבקת חלבון ותשפוך מים חמים מקומקום או על בסיס חלב במיקרו

3. יש בפורטל:
שומנים - על מה ולמה? | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
זה עניין קלורי. זה לא משנה אם תצרוך או לא חלב. חלב זה מקור מצויין לסידן וויטמינים ומינרלים אחרים כך שאין מניעה ויש אפילו עדיפות לצרוך חלב בכל זמן כל עוד אתה לא רגיש לחלב (אפילו רגישים ללקטוז יכולים לצרוך עד חצי כוס או כוס חלב ליום. הם פשוט מגזימים בד"כ ולא עושים זאת במינון ריאלי). הלקטוז בחלב זה גלוקוז + גלקטוז וזה סוכר לכל דבר, אבל זה לא משנה.

2. קח את השיבולת, מעליה את האבקת חלבון ותשפוך מים חמים מקומקום או על בסיס חלב במיקרו

3. יש בפורטל:
שומנים - על מה ולמה? | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

1. עד כמה שהבנתי ברגע שצורכים סוכר, תהליך שריפת השומן נפסק עד לירידת הסוכר, האם כך קורה גם בצריכת חלב ? , האם עדיף לצרוך חלב דל לקטוז או חלב דל שומן ? (1%)

2. כן אבל נראלי שזה לא יתערבב כשייק, כלומר זה יצבור גושים כאלה שיהיה בעייתי לצרוך, אם אני יטחן אותה לאבקה זה יתערבב לי כשייק נראלכם ?

תודה על המענה .
אפ

1. עד כמה שהבנתי ברגע שצורכים סוכר, תהליך שריפת השומן נפסק עד לירידת הסוכר, האם כך קורה גם בצריכת חלב ? , האם עדיף לצרוך חלב דל לקטוז או חלב דל שומן ? (1%)
הבנת לא נכון:
האינסולין, שם רע ללא הצדקה - חלק א' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אם אני יטחן אותה לאבקה זה יתערבב לי כשייק נראלכם ?
תקנה אותה טחונה או שתטחן לבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית