הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות בין hst לabc

דניאלל21

משתמש מתחיל
29
2
נק' מוניטין:
2
29
2
אהלן,
כרגע מתאמן בתוכנית hst נמצא בבלוק הראשון עדיין. מתאמן 3 פעמים בשבוע
האם כדאי לי להחליף לabc שבה אתאמן 5-6 פעמים בשבוע ההתלבטות שלי נובעת מזה שנפח האימון שלי ב abc יהיה גדול יותר אך מקריאה בפורומים פה המון אנשים ממליצים מאוד על hst
המטרה שלי היא היפרטרופיה

אהלן,
כרגע מתאמן בתוכנית hst נמצא בבלוק הראשון עדיין. מתאמן 3 פעמים בשבוע
האם כדאי לי להחליף לabc שבה אתאמן 5-6 פעמים בשבוע ההתלבטות שלי נובעת מזה שנפח האימון שלי ב abc יהיה גדול יותר אך מקריאה בפורומים פה המון אנשים ממליצים מאוד על hst
המטרה שלי היא היפרטרופיה
hst תוכנית שאני מאוד אוהב.

אני לא ממש מתחבר לHST.
אם אתה מסוגל לבנות ABC כמו שצריך אז לך על זה.
מאוד מקצועי לתת למישהו בלי לדעת עליו כלום לעשות תוכנית פיצולים עם המון נפח, שהוא כנראה יפצע בה

מאוד מקצועי לתת למישהו בלי לדעת עליו כלום לעשות תוכנית פיצולים עם המון נפח, שהוא כנראה יפצע בה
יכול להיות שתכנית abc לא תועיל לו, אבל לא רואה איך זה סביר שהוא יפצע בה. כל עד תכנון האימונים נכון הוא לא אמור להיפצע. מבחינת לעשות תרגילים בצורה לא נכונה, זה יכול לקרות בכל תכנית

יכול להיות שתכנית abc לא תועיל לו, אבל לא רואה איך זה סביר שהוא יפצע בה. כל עד תכנון האימונים נכון הוא לא אמור להיפצע. מבחינת לעשות תרגילים בצורה לא נכונה, זה יכול לקרות בכל תכנית
אימון יתר גם גורם לפציעות(עומס גדול על השרירים והמפרקים...) חוץ מזה שהוא לא יתקדם

אימון יתר גם גורם לפציעות(עומס גדול על השרירים והמפרקים...) חוץ מזה שהוא לא יתקדם
עדיין לא הבנתי איך סביר להניח שהוא יפצע. יתקדם או לא זה כבר משהו אחר. אני פשוט לא מסכים עם הטענה שסביר שהוא יפצע.. אין לזה ביסוס. עומס גדול על המפרקים זה משהו שאפשר להגיד באופן כללי על אימונים.

אם באמת תחשוב מה גורם מרכזי לפציעות זה חוסר התאוששות של הגוף (שדווקא במובן הזה - יש אמנם נפח לשריר פר אימון אבל זמן התאוששות ארוך יותר מתכניות כמו ss) ודלקות/כאבים בגוף שנוצרים מעבודה לא נכונה מבחינת טכניקה לאורך זמן, מה שכמו שאמרתי יכול לקרות בכל תכנית

תמשיך לזיין את השכל עם פציעות וחרטות אחרות.
תמשיך עם התירוצים שלך למה לא לעשות ABC.
בכל הזמן שאני מתאמן בחיים לא נפצעתי ולא קרה לי כלום.
כל עוד הוא מתאמן בטכניקה נכונה ולא מרגיש כאב באימונים הכל בסדר.
כבר הבנתי שהגישה הרווחת בפורום היא נפח נמוך וSS..
עריכה: מאיפה הפלצת את השטות הזו שהוא לא יתקדם?
אני מכיר לא מעט אנשים שמתאמנים בABC (טבעיים אגב שלא תבלבל את הראש) ומתקדמים מעולה ונראים אחלה.
זה הראש המקובע שלך שצריך שינוי.

זה לא משנה והרבה עניין של העדפה אישית. סביר להניח ש ABC שש פעמים בשבוע זה overkill למתאמן הממוצע

פציעה לא קשורה כל כך בנפח אלא יותר בטכניקה לקוייה. יש מחקרים שאנשים עשו 35-40 סטים באימון מספר פעמים בשבוע לאורך זמן והתאוששו מזה מצויין

תמשיך לזיין את השכל עם פציעות וחרטות אחרות.
תרגע עם השפה הבוטה אם אתה רוצה להמשיך לגלוש כאן

זה לא משנה והרבה עניין של העדפה אישית. סביר להניח ש ABC שש פעמים בשבוע זה overkill למתאמן הממוצע

פציעה לא קשורה כל כך בנפח אלא יותר בטכניקה לקוייה. יש מחקרים שאנשים עשו 35-40 סטים באימון מספר פעמים בשבוע לאורך זמן והתאוששו מזה מצויין

תרגע עם השפה הבוטה אם אתה רוצה להמשיך לגלוש כאן
כן הגזמתי עם הצורה בה התבטאתי, מצטער.
אני פשוט רואה אותו חודשים מגיב שטויות בפורום.

באופן כללי - התחלת עם תכנית, תמשיך בה לפני שאתה קוטל / חושב לעבור.

לא משנה מה התחלת, תן לזה 3-6 חודשים ולפי התוצאות תחליט אם מתאים לך או לא.

ABC זו הגדרה כללית מדי, יכולה להתבצע באינסוף קומבינציות שונות תדירות ותרגילים ונפח שונה...

לא נתת שום מידע עליך - מין, משקל, גיל, ותק, כוח, אורח חיים, תזונה וכו׳ וכו׳ וכו׳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית