למבינים, מה עושים במצב כזה?

• פותח/ת השרשור NiranH
  • פורסם בתאריך

NiranH

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום, קודם כל ארשום לכם את הפרטים העדכניים עליי שלא תצטרכו לשאול, אז ככה: אני בן 22 סטודנט(ככה שלא תמיד אני מקפיד על הכל בגלל תקופות לחץ וכו) גובה 168 שוקל 62 קג,
אחוז שומן 11.2.
מתאמן שנה, אך היה לי קשה מאוד לראות תוצאות מכיוון שאני סטודנט היו המון ימים שהחסרתי או שבקושי אכלתי..

אוקי אז ככה, הייתי 65 66 64 קילוגרם תלוי בגלל התקופות כפי שאמרתי אני סטודנט, הייתי 13 אחוז שומן. הייתי מרוצה מה"גודל" שהייתי מבחינת הגוף אך הייתה בעיה, הכרס. היא נורא הפריעה לי ולא יכלתי להמשיך עם התפריט הזה... אוקי כרגע אני כבר חודש בתפריט נקי מאוד. מאוד זא אני לא אוכל אורז או פסטות רגילות תפוא.. אוכל קינואה, פסטה מעדשים ירוקות פסטה מאפונה.. ( התפריט היה נראה לי די מוזר אבל שאלתי מישהו שממש מבין אמרתי לעצמי מה יש לי להפסיד? בוא ננסה חודש לא יעזור נשנה תפריט. כמובן שאני משלב מספיק חלבון, טונה,ביצים,קוטג,חזה עוף, דגים, לפעמים גם דנונה פרו, ככה כל יום ומשלב ביום כמות שומן שאני צריך. לרוב שומן טוב.) אוקי אז לאחר חודש בתפריט אני עדיין בבעיה. אך בעיה שונה. די ירדה לי הכרס כמעט ואין, עדיין לא רואים ממש את הקוביות ואני 11.2 אחוז שומן לצערי(תכלס זו הייתה המטרה בתפריט . שתרד הכרס ויראו קוביות), אני עובד על הבטן פעמיים שלוש בשבוע למשך 10 15 דק... מבחינת הגודל די "נקטנתי" אבל התחילו לבלוט השרירים זה כן, אך זה קצת מבאס ואני מרגיש קטן יותר.

אוקי עכשיו השאלה העיקרית זה, מה אני יכול לעשות כדי להמשיך להוריד את אחוזי השומן כמו שאני מוריד ושמתישהו יהיו קוביות כבר. אך לא להמשיך "להיקטן" ואפילו "לגדול". הבעיה שניסיתי להעמיס מהפחמימות שאני אוכל(אלו שהזכרתי) לא מאמין שבאמת הגיוני לעלות איתם משקל אלו ערכים קטנים מאוד מבחינת פחמימה וזה לאכול כמויות שלא הגיונית..
אולי אני צריך לאכול פחמימות חרא שיותר קלות ולהוסיף אירובי? אני באמת לא יודע..

1(השאלה אילו פחמימות אתם ממליצים שלא מגדילה את הכרס?
2(מה אתם ממליצים כדי שיבלטו הקוביות?
3(למה אמרו לי שאפילו פסטה מקמח מלא, אורז מלא, פסטה מקמח תירס לא טוב בשביל מה שאני רוצה?
4( אני מגיע לפעמים ליותר חלבון ממה שאני צריך לדוגמא 150 170 זה מיותר? מה לעשות ביום שאכלתי נגיד כבר מספיק חלבון להמשיך רק עם הפחמימה?(סתם דוגמא אם אני רעב בלילה ואכלתי כבר מספיק חלבון באותו יום)

מצטער על החפירה, מקווה שמי שיענה מבין ולא יענה סתם ושיקרא הכל כי באמת אני בתסביך רציני

1. תראה תמיד עדיף פחמימות "בריאות", כמו שהצגתה.
2. לא אמרתה אם אתה בפלוס (חיובי) קלורי כעת או לא. בשביל קוביות צריך להכניס לגוף פחות קלוריות ממה שהוא מוציא, כלומר לאכול קצת פחות מדרך כלל.
הייתי גם ממליץ להוסיף אירובי במידה. לא יותר מידי. ולעבוד יותר על הבטן.
3. כי יש בהם הרבה קלוריות ואתה אם אתה אוכל אותם יותר מידי אתה נמצא בפלוס קלורי.
4. מיותר לאכול יותר מידי חלבון ממה שאתה צריך, תמצא לעצמך משהו לאכול בשעת הלילה שלא יהיה מלא בחלבונים. איזה כריך או משהו בסגנון
וכמובן אימוני כח

• פותח/ת השרשור
1. תראה תמיד עדיף פחמימות "בריאות", כמו שהצגתה.
2. לא אמרתה אם אתה בפלוס (חיובי) קלורי כעת או לא. בשביל קוביות צריך להכניס לגוף פחות קלוריות ממה שהוא מוציא, כלומר לאכול קצת פחות מדרך כלל.
הייתי גם ממליץ להוסיף אירובי במידה. לא יותר מידי. ולעבוד יותר על הבטן.
3. כי יש בהם הרבה קלוריות ואתה אם אתה אוכל אותם יותר מידי אתה נמצא בפלוס קלורי.
4. מיותר לאכול יותר מידי חלבון ממה שאתה צריך, תמצא לעצמך משהו לאכול בשעת הלילה שלא יהיה מלא בחלבונים. איזה כריך או משהו בסגנון
וכמובן אימוני כח

1. איזה עוד פחמימות עדיף?
2.שלילי, אני לא מצליח לאכול כמות כזאת גדולה בשביל ערך חיובי בסוף היום עם קינואה..
3.אין לי בעיה חהיות בפלוס להיפך אני רוצה להיות פשוט לא לעלות באחוזי שומן ברמה גבוהה.. בגלל זה שאלתי עוד פחמימות שאפשר..

תודה רבה על המענה וההתייחסות אחי!

1. קיטניות: חומוס, אפונה, ומיני דגן שיבולת שועל... יש גם הרב פירות וירקות עשרי פחמימות. כמו גזר.
2.אוקי אז אתה בשלילי, לכן הבעיה היא באירובי ובתרגלי בטן. כמו שאמרתי תגביר אותם במידה שלא יהיה יותר מידי.
אם משהו לא ברור לך יש מאמרים מצויינים שבהם תוכל להעיזר :
בניית תפריט תזונה - חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 70 - 85 - 100 ק"ג

תרגילי בטן להשגת קוביות בבטן בצורה הטובה ביותר - תרגילים לחיטוב הבטן - קילוגרם

מקווה שעזרתי(=
המאמר הראשון היא פחות קשור אליך אבל עדין תקרא

מה אני יכול לעשות כדי להמשיך להוריד את אחוזי השומן כמו שאני מוריד ושמתישהו יהיו קוביות כבר. אך לא להמשיך "להיקטן" ואפילו "לגדול".
אתה לא יכול לעשות את זה באופן יעיל פר טווח זמן נתון. בקשה שכזו תביא אותך מבחינה ויזואלית לאן שאתה רוצה תוך כמה שנים מאשר אם תפריד את התקופות ותוכל להגיע לשם תוך כמה חודשים או שנה+ במקום 5+
1(השאלה אילו פחמימות אתם ממליצים שלא מגדילה את הכרס?
אין פחמימות כאלו. זה עניין של ערכים קלוריים

2(מה אתם ממליצים כדי שיבלטו הקוביות?
להמשיך להוריד באחוזי שומן. במילים אחרות להמשיך לרדת במשקל. אם אתה מרגיש שאתה "קטן" מידי אז תשלים עם הכרס שלך לחצי שנה הקרובה ותעלה במסת השריר

3(למה אמרו לי שאפילו פסטה מקמח מלא, אורז מלא, פסטה מקמח תירס לא טוב בשביל מה שאני רוצה?
למה אמרו שכדור הארץ שטוח?

4( אני מגיע לפעמים ליותר חלבון ממה שאני צריך לדוגמא 150 170 זה מיותר? מה לעשות ביום שאכלתי נגיד כבר מספיק חלבון להמשיך רק עם הפחמימה?(סתם דוגמא אם אני רעב בלילה ואכלתי כבר מספיק חלבון באותו יום)
זה לא משנה אם תגיע ליותר חלבון. עניין של העדפה אישית. חלבון זה המצרך הכי משביע ולכן זה יתרון.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לעשות את זה באופן יעיל פר טווח זמן נתון. בקשה שכזו תביא אותך מבחינה ויזואלית לאן שאתה רוצה תוך כמה שנים מאשר אם תפריד את התקופות ותוכל להגיע לשם תוך כמה חודשים או שנה+ במקום 5+

אין פחמימות כאלו. זה עניין של ערכים קלוריים

להמשיך להוריד באחוזי שומן. במילים אחרות להמשיך לרדת במשקל. אם אתה מרגיש שאתה "קטן" מידי אז תשלים עם הכרס שלך לחצי שנה הקרובה ותעלה במסת השריר

למה אמרו שכדור הארץ שטוח?

זה לא משנה אם תגיע ליותר חלבון. עניין של העדפה אישית. חלבון זה המצרך הכי משביע ולכן זה יתרון.

אבל מה זה יעזור אם אעשה תקופה של מסה ואשמין? לפי מה שאתה אומר אחרי זה שאעבור לחיטוב אני ארד את כל המשקל שהעליתי לא? אז לא הבנתי מה התהליך כדי שאעלה במסה ולא אקטן בחיטוב ויהיו קוביות?

אם אתה משמין באופן משמעותי בהעלאה במסת השריר זה אומר שאתה לא יודע מה אתה עושה

לא קשור לנושא, פשוט חבל לי לפתוח פוסט על זה.

נניח אדם מגיע לעודף קלורי מצריכת חלבון
הוא יעלה במשקל?

תודה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית