הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רכישת רכב ידני של עד 25k?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
בעיקרון אין אפשרות לחרוג מהתקציב אפילו בשקל, ככה שעדיף בפחות.. הדרישות - האצ׳בק, ידני, לא מכוער ולא עגלתי יותר מדי.
האופציות שראיתי הן קיה ריו, פיג׳ו 208 (שעד עכשיו הכי מעניינת), יונדאי i20 וסיאט איביזה (שנתונים יותר נמוכים מהדגמים הנ״ל).
מה דעתכם?
זה רכב שאני הולך לבלות איתו שנתיים לפחות, נסיעות קבועות הן חולון-נתב״ג, וסיבובים בתוך העיר (מכון חברים וכו׳), רצוי שיהיה כמה שיותר חסכוני וזול לאחזקה, והכי חשוב נעים וכיפי.. תודה חברים 😃

היי

יש לי פורד פיאסטה
2014
107,000 ק"מ
יד ראשונה מליסינג מימוני
שמורה ומטופלת בזמן - ללא תאונות
ב 24,000 ש"ח

קיה ריו דווקא רכב מאוד אמין , איך הגעת לזה שהוא בעייתי?
כשהייתי בצבא הייתי אחראי על הרכבים של היחידה, ובין היתר עברו אצלי לא מעט קיה ריו. בפחות מ100 אלף קילומטר הם היו עושים לי המון בעיות והייתי איתן המון במוסך. וזה לא שמדובר ברכבים ששוברים אותם יותר מדי, מהיכרות עם האנשים שנהגו על הרכבים, וגם היו לי ביחידה גם טויוטה היילקס עם 400 אלף+ שלא ראו מוסך.

כשהייתי בצבא הייתי אחראי על הרכבים של היחידה, ובין היתר עברו אצלי לא מעט קיה ריו. בפחות מ100 אלף קילומטר הם היו עושים לי המון בעיות והייתי איתן המון במוסך. וזה לא שמדובר ברכבים ששוברים אותם יותר מדי, מהיכרות עם האנשים שנהגו על הרכבים, וגם היו לי ביחידה גם טויוטה היילקס עם 400 אלף+ שלא ראו מוסך.
מוזר , אני עם הריו כבר מעל שנתיים ועדיין לא ראה מוסך. יכול להיות שזה מקרה מיוחד

מוזר , אני עם הריו כבר מעל שנתיים ועדיין לא ראה מוסך. יכול להיות שזה מקרה מיוחד
אני מקווה בשבילך שאתה רואה מוסך בטיפולים שוטפים אחרת עוד כמה זמן באמת תתחיל לראות מוסך 😉

יש לי נסיון רק עם 2 רכבים:
פיג׳ו 206 - זוועה. להתרחק כמו מאש. הייתה עושה לי מלא בעיות לא מובנות והחשבונות במוסך היו מאד גבוהים.
מאזדה 2 - תענוג. לא רואה מוסך למרות שאני לא דואג לה משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית