הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

• פותח/ת השרשור דם
  • פורסם בתאריך

דם

משתמש מתחיל
80
12
נק' מוניטין:
-5
80
12
עשיתי לפני שבוע בידקות דם
לרוב יש לי דווקא TSH גבוה יצא עכשיו נורמלי (אני כן יודע שהחילוף חומרים שלי מהיר
שווה לבקש שוב פעם לעשות TSH (די בעייתי לי לאכול כמויות של אוכל)
הבנתי טסט בנורמה אבל נמוך (אין מה לעשות אני מבין?)
ודבר אחרון
זה רגיל שלוקח לעשות TEST FREE הרבה יותר זמן?
upload_2018-7-4_17-2-1.png

upload_2018-7-4_17-2-31.png

ראיתי פה כמה בדיקוות דם של מזריקים הם הגיעו לטסט טוטאל של 40 לא יותר אם מסתכלים לעומת טבעי שיש לו 30 ולעומתי שיש לי 17 יוצא שההבדל ביני לטבעי יותר גדולים או שיש עוד דברים?
למי שיצא 40 לוקח כנראה חומרים "לא משהו" בלשון המעטה. הטסט אמור להיות יותר חזקים מזה. בוא נגיד כשדי לראות איזשהו שינוי משמעותי מבחינת פיתוח גוף אתה צריך ערכים של פי 2 ולעיתים 3-4 מעל הנורמה המקסימלית. ההבדלים בין אמצע הנורמה הפיזיולוגית לטווח הכמעט עליון של הנורמה הם לא ממש משמעותיים מבחינת העלאה במסת השריר

• פותח/ת השרשור
למי שיצא 40 לוקח כנראה חומרים "לא משהו" בלשון המעטה. הטסט אמור להיות יותר חזקים מזה. בוא נגיד כשדי לראות איזשהו שינוי משמעותי מבחינת פיתוח גוף אתה צריך ערכים של פי 2 ולעיתים 3-4 מעל הנורמה המקסימלית. ההבדלים בין אמצע הנורמה הפיזיולוגית לטווח הכמעט עליון של הנורמה הם לא ממש משמעותיים מבחינת העלאה במסת השריר
תודה

הבדיקות של הכבד כנראה יצאו בסדר לפי מה שראיתי (מחרתיים רופא)
כתבת שגנטיקה זה פקטור חשוב אבל לא יהיה הבדל משמעותי בין מה בן אדם עם 10-16 טסט לעומת מישהו עם 30?
אינדיבידואלי מאדם לאדם יכול למישהו זה לא יפריע ויכול למישהו זה כן יפרע בהתקדמות כל אחד והגוף שלו למשל לי יש טסט תקין ואפילו תקין מאוד בלי שום בוסטרים או נוגדי אסטרוגנים ואני עדין נוטה להשמנה חזקה לא משנה מה (בגלל זה אני עם תזונה מסודרת שלא מעלה אותי מלוכלך)

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה בטווח התקין ובריא אז אין הבדלים

אינדיבידואלי מאדם לאדם יכול למישהו זה לא יפריע ויכול למישהו זה כן יפרע בהתקדמות כל אחד והגוף שלו למשל לי יש טסט תקין ואפילו תקין מאוד בלי שום בוסטרים או נוגדי אסטרוגנים ואני עדין נוטה להשמנה חזקה לא משנה מה (בגלל זה אני עם תזונה מסודרת שלא מעלה אותי מלוכלך)

מצאתי את הבדיקות דם שעשו לי בצבא (לפני חצי שנה) TSH 6.36

היי דם!

התוצאות שלך נראות תקינות, למעט תפקודי כבד שמעט גבוהים...

TSH זה מדד של הורמון אשר ממריץ את בלוטת התריס להפריש הורמונים שמעודדים את המטבוליזם, ככל שה TSH יותר גבוה, זה יכול להראות על בעיה של תת פעילות של בלוטת התריס (כלומר המוח כל הזמן מבקש מהבלוטה שתפריש עוד ועוד הורמונים, כי היא לא מגיבה מספיק טוב), אנשים כאלה בדרך כלל מאופיינים דווקא במטבוליזם נמוך. המצב אצלך הפוך...

תפקודי בלוטת התריס שלך נראים טובים ותקינים, ואני מחזקת את מה שכתבו לך.

לגבי הכבד אם היה לך וירוס לאחרונה, קיבלת אנטיביוטיקה, אתה לוקח באופן קבוע ממריצים כמו ריטלין, אדרל, וקרובי משפחה שלהם, שתית המון אלכוהול אחרי המון זמן שלא שתית - זה יכול להשפיע באופן הזה על הכבד, ואם זה בגלל התרופות, תצטרך להמשיך להיות במעקב אחר תפקודי כבד.

• פותח/ת השרשור
מה שזה לא היה, עכשיו זה הסתדר

היי דם!

התוצאות שלך נראות תקינות, למעט תפקודי כבד שמעט גבוהים...

TSH זה מדד של הורמון אשר ממריץ את בלוטת התריס להפריש הורמונים שמעודדים את המטבוליזם, ככל שה TSH יותר גבוה, זה יכול להראות על בעיה של תת פעילות של בלוטת התריס (כלומר המוח כל הזמן מבקש מהבלוטה שתפריש עוד ועוד הורמונים, כי היא לא מגיבה מספיק טוב), אנשים כאלה בדרך כלל מאופיינים דווקא במטבוליזם נמוך. המצב אצלך הפוך...

תפקודי בלוטת התריס שלך נראים טובים ותקינים, ואני מחזקת את מה שכתבו לך.

לגבי הכבד אם היה לך וירוס לאחרונה, קיבלת אנטיביוטיקה, אתה לוקח באופן קבוע ממריצים כמו ריטלין, אדרל, וקרובי משפחה שלהם, שתית המון אלכוהול אחרי המון זמן שלא שתית - זה יכול להשפיע באופן הזה על הכבד, ואם זה בגלל התרופות, תצטרך להמשיך להיות במעקב אחר תפקודי כבד.

לא שתיתי אלכוהול ולא לקחתי אנטיביוטיקה שלחו אותי לאולטרסאונד

בכל מקרה מצאתי את התוצאות בדיקות דם שלי בצבא (3 בדיקות) בשלושתם הTSH מעל טווח הנורמה האחרונה בוצעה מלפני חצי שנה לא יכול להיות שבמקרה התוצעה הפעם יצאה טוב?
(פשוט משגע אותי שאני צריך לאכול קרוב ל 4.5 אלף קלוריות בשביל לעלות במשקל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית