הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע AI Coaching - מאמן באינטיליגנציה מלאכותית

• פותח/ת השרשור kotzer
  • פורסם בתאריך

kotzer

משתמש על
15,058
8,064
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,122
15,058
8,064
לא יודע אם מישהו מכם שמע לאחרונה ממקור כזה או אחר, אבל גרט בלווינס, אחד השמות הבולטים ב-IPF, ומאמן ומתכנת במקצועו, יצר תוכנת אינטיליגנציה מלאכותית שמשמשת כמאמן. כל מה שצריך לעשות זה לענות על שאלון ספציפי יחסית בהרשמה לתוכנה, וכל 4 שבועות התוכנה תישלח לכם בלוק אימונים ל-4 שבועות, כשאחרי כל בלוק אתם מעדכנים את התוכנה על איך הלך לכם.
בנוסף התוכנית משתנה בכל אימון בהתאם לאיך אתם מרגישים כל יום. לפני האימון אתם ממלאים את רמת התשישות שלכם לכל אחת מההרמות, והתוכנית תשתנה בהתאם.
התוכנה משתמשת בעקרונות שבלווינס משתמש בהם, נראה שזה מאוד מבוסס על המתודות של שייקו, כי הוא מתאמן של שייקו.
הדבר הטוב ביותר בתוכנה הזאת הוא המחיר, כי היא עולה 28$ לחודש, מחיר בדיחה בשביל מאמן.
למי שצריך מאמן צמוד שתמיד יהיה לצידו זה לא מתאים, אבל למי שגם ככה מתאמן בעצמו ומכין לעצמו תוכניות או מוצא אותן באינטרנט, זה פתרון טוב מאוד. אני התחלתי ממש לאחרונה להתאמן עם זה, וזה נראה מעניין מאוד.

לכל המעוניינים:
Guided Programming | Blest Coaching

כנראה שלא מדובר במערכת שמממשת AI במובן של מדעי המחשב - מערכת לומדת שבהינתן קלט מסוים, מתכנת המערכת לא ידע לחזות את הפלט שלה.
אלא מדובר כנראה באלגוריתם קשיח - מערכת שבהינתן קלט A - ניתן לדעת מראש שפלט B יהיה התוצאה.
העפתי מבט באתר ובוידיאו שלו, ודי ברור שהשימוש שלו במושג AI, הוא כ-buzzword ולא כמונח מקצועי.

אבל, וזה אבל חשוב מאד - אם הפלט מספק, אז זה ממש לא משנה איך התוכנה ממומשת. זאת אומרת שהשאלה האם מדובר בתוכנת מכונה לומדת או לא היא לא רלוונטית לשאלה האם המוצר הוא מספק או לא.
אם האלגוריתם הוא מורכב מספיק, מבחינת חווית המשתמש התוצאה תהיה זהה לחווית AI.

מעניין מה שאמרת, ואני בהחלט מסכים עם זה.
לדעתי מדובר באלגוריתם מורכב מאוד ולא ב-AI במלוא מובן המילה, אבל אני בהחלט לא מבין בזה מספיק כדי לדעת האם זה המקרה, אבל אפשר תמיד לשאול אותו והוא יענה.
בכל מקרה השירות בהחלט מעניין ומספק, לפחות בינתיים

עכשיו @AQUANGEL יצא עליכם שאתם לא מומחים אז אסור לכם לדבר
כי זה בדיוק מה שאמרתי והופה ירדו לי 14 נקודות במוניטין

עכשיו @AQUANGEL יצא עליכם שאתם לא מומחים אז אסור לכם לדבר
כי זה בדיוק מה שאמרתי והופה ירדו לי 14 נקודות במוניטין
תתבגר נשמה, אם תשים לב יש להם תוכן בתגובה בניגוד אלייך שצועק שמדובר במחשבון בצורה כל כך עיקשת.
כשהדיון שאמור להתפתח פה הוא בכלל מה ההשפעות שיכולות להיות לאפליקציה כזו שממומשת עם יכולות של AI (יתכן שזו ממומשת ככה ויתכן שלא כמו שתיאר האדם הראשון שציטטת) על תכנון אימונים ועל חקר אימונים בהינתן מתאמנים שמזינים נתונים אמינים בצורה עקבית לאורך זמן.

תתבגר נשמה, אם תשים לב יש להם תוכן בתגובה בניגוד אלייך שצועק שמדובר במחשבון בצורה כל כך עיקשת.
כשהדיון שאמור להתפתח פה הוא בכלל מה ההשפעות שיכולות להיות לאפליקציה כזו שממומשת עם יכולות של AI (יתכן שזו ממומשת ככה ויתכן שלא כמו שתיאר האדם הראשון שציטטת) על תכנון אימונים ועל חקר אימונים בהינתן מתאמנים שמזינים נתונים אמינים בצורה עקבית לאורך זמן.
יצאת **תתייחס למשתמשים אחרים בכבוד* אני במקומך הייתי **תתייחס למשתמשים אחרים בכבוד*
כצמן כתב שהוא משתמש בAI כBUZZWORD מה שאומר שזה בדיוק מחשבון חכם ולא יותר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יצאת טמבל אני במקומך הייתי יושב בשקט ושותק

כצמן כתב שהוא משתמש בAI כBUZZWORD מה שאומר שזה בדיוק מחשבון חכם ולא יותר
אתה קורא רק מה שבא לך? פספסת את השימוש במילה כנראה בהתחלה? פספסת את שאר הדברים שהוא התיחס אליהם בנוגע לאלגוריתמיקה מאחורי זה?

מה שעצוב פה זה שאנשים מפקפקים באפשרות שזה אשכרה עובד עם machine learning כאילו זה משהו בלתי אפשרי לעשות.

נערך לאחרונה:
נשמע שזה סתם דרך להרוויח כסף,
28$ לחודש אולי נשמע קצת,אבל כשמדובר בתוכנה זה יכול להיות משווק לאלפים בכל מקום בעולם, ולאחר הפיתוח זה כסף שנכנס בלי לעשות כלום.
בכל אופן נראה לי שהוא השתמש ב AI כדי לנפח את השיווק, לא נראה שיש שם משהו חוץ מכמה אלגוריתמים.
לכאן או לכאן, נראה שזה מיועד לכאלו שרק מתחילים את דרכם במכון ורוצים להכנס כ"מקצוענים".

אתה קורא רק מה שבא לך? פספסת את השימוש במילה כנראה בהתחלה? פספסת את שאר הדברים שהוא התיחס אליהם בנוגע לאלגוריתמיקה מאחורי זה?

מה שעצוב פה זה שאנשים מפקפקים באפשרות שזה אשכרה עובד עם machine learning כאילו זה משהו בלתי אפשרי לעשות.
מה אכפת טענתי שזה לא נשמע כמו AI ואני לא היחיד שטוען את זה בניגוד לכך שאתה היחיד שטוען שכן

מציע לך ללמוד קצת על משין לרנינג לפני שאתה מזבל את השכל

• פותח/ת השרשור
נשמע שזה סתם דרך להרוויח כסף,
28$ לחודש אולי נשמע קצת,אבל כשמדובר בתוכנה זה יכול להיות משווק לאלפים בכל מקום בעולם, ולאחר הפיתוח זה כסף שנכנס בלי לעשות כלום.
בכל אופן נראה לי שהוא השתמש ב AI כדי לנפח את השיווק, לא נראה שיש שם משהו חוץ מכמה אלגוריתמים.
לכאן או לכאן, נראה שזה מיועד לכאלו שרק מתחילים את דרכם במכון ורוצים להכנס כ"מקצוענים".
זה נכון, זו אחלה דרך להרוויח כסף בלי לעשות הרבה, הוא עשה פה משהו שהרבה מאמנים היו רוצים לעשות, לא להטריח את עצמם בכתיבת תוכניות למתאמנים שלא עובדים איתם צמוד, ועדיין להרוויח על זה.
בסופו של דבר אבל זה לא נותן לך מעקב צמוד של מאמן, שזה משהו שהרבה מאוד אנשים צריכים, אבל מי שמסתדר לבד זה פתרון טוב בשבילו.
אבל להגיד שמבחינת כתיבת התוכנית התוכנה הזאת שונה מאוד ממאמן זה לא יהיה נכון להגיד, כי גם מאמן פועל על פי אלגוריתמים ושיטות, ומכניס הכל למחשבונים, ומזה מוציא תוכנית. אם אתה יכול ללמד תוכנה לעשות את כל השיקולים האלה שלך, ולהשתמש באסטרטגיות שלך לפי מצב כזה או אחר, אז התוכנה לא שונה במהותה ממאמן, שהוא לא שונה במהותו ממחשבון מתוחכם.

מה אכפת טענתי שזה לא נשמע כמו AI ואני לא היחיד שטוען את זה בניגוד לכך שאתה היחיד שטוען שכן

מציע לך ללמוד קצת על משין לרנינג לפני שאתה מזבל את השכל
זה בדיוק מה שעשיתי שבוע שעבר
זה נכון, זו אחלה דרך להרוויח כסף בלי לעשות הרבה, הוא עשה פה משהו שהרבה מאמנים היו רוצים לעשות, לא להטריח את עצמם בכתיבת תוכניות למתאמנים שלא עובדים איתם צמוד, ועדיין להרוויח על זה.
בסופו של דבר אבל זה לא נותן לך מעקב צמוד של מאמן, שזה משהו שהרבה מאוד אנשים צריכים, אבל מי שמסתדר לבד זה פתרון טוב בשבילו.
אבל להגיד שמבחינת כתיבת התוכנית התוכנה הזאת שונה מאוד ממאמן זה לא יהיה נכון להגיד, כי גם מאמן פועל על פי אלגוריתמים ושיטות, ומכניס הכל למחשבונים, ומזה מוציא תוכנית. אם אתה יכול ללמד תוכנה לעשות את כל השיקולים האלה שלך, ולהשתמש באסטרטגיות שלך לפי מצב כזה או אחר, אז התוכנה לא שונה במהותה ממאמן, שהוא לא שונה במהותו ממחשבון מתוחכם.
אתה מבין אבל את הפוטנציאל באפליקציה שמנתחת את הנתונים של אימונים שלך ושל מתאמנים אחרים לאורך זמן למטרות שונות ומתאימה אימונים למתאמן בהתאם לכל המידע הזה?
אם ישלבו עם זה ניתוח תזונתי ועוד מדדים (היקפים, משקל, גובה א.ש.), יש פה פוטנציאל עצום מבחינה מחקרית על אימונים, כל המחקרים על 5-20 אנשים יהפכו לבדיחה בהשוואה למה שזה יכול להניב.

זה בדיוק מה שעשיתי שבוע שעבר

אתה מבין אבל את הפוטנציאל באפליקציה שמנתחת את הנתונים של אימונים שלך ושל מתאמנים אחרים לאורך זמן למטרות שונות ומתאימה אימונים למתאמן בהתאם לכל המידע הזה?
אם ישלבו עם זה ניתוח תזונתי ועוד מדדים (היקפים, משקל, גובה א.ש.), יש פה פוטנציאל עצום מבחינה מחקרית על אימונים, כל המחקרים על 5-20 אנשים יהפכו לבדיחה בהשוואה למה שזה יכול להניב.
אז תחזור על החומר...

וקוצר כתב מחשבון מתחוכם.......

ובלי קשר לריב ביננו אבל בקשר למה שכתבת על הפוטנציאל דעתי שזה דווקא לא יכול להיות מדד לכלום כי אנשים נותים להגיד על עצמם יותר ממה שהם גם אם זה אנונימי אתן דוגמאות ראיתי כמה מחקרים שבדקו גובה ממוצע של אנשים ויצא בכמה ס"מ (אם אני לא טועה 3) יותר נמוך מהדיווח העצמי כנל לגבי אורך זין ומוזמן להכנס לחדר כושר ממוצע ולשאול אנשים כמה אש הם תראה שאנשם בכיף מורידים לעצמם 5+

מאיפה החלטתם שזאת סתם חרטא? או שזה לא מתאים למתאמנים רציניים? בלי לנסות אפילו...

יש המון מתחרים מוכרים ברמה מאוד גבוה שמשתמשים בתוכנה ומאוד מרוצים, גם כשבעבר עבדו עם מאמן.
וברור שזה לא מחליף מאמן, אבל גם לא כל אחד יכול להרשות לעצמו מאמן או לא רוצה, ופה יש פתרון ביניים נחמד וזול.

יותר מחצי מהמתאמים פה הולכים לפי תכניות מוכרות ולא משהו שנכתב ספיציפי בשבילם ובלי מאמן, פה יש שלב אחד מעבר ובמחיר נוח.

אז תחזור על החומר...

וקוצר כתב מחשבון מתחוכם.......

ובלי קשר לריב ביננו אבל בקשר למה שכתבת על הפוטנציאל דעתי שזה דווקא לא יכול להיות מדד לכלום כי אנשים נותים להגיד על עצמם יותר ממה שהם גם אם זה אנונימי אתן דוגמאות ראיתי כמה מחקרים שבדקו גובה ממוצע של אנשים ויצא בכמה ס"מ (אם אני לא טועה 3) יותר נמוך מהדיווח העצמי כנל לגבי אורך זין ומוזמן להכנס לחדר כושר ממוצע ולשאול אנשים כמה אש הם תראה שאנשם בכיף מורידים לעצמם 5+
חלק מפיתוח של מערכות למידה כאלו הוא התיחסות לסטיות כאלו ותיקון שלהן

חלק מפיתוח של מערכות למידה כאלו הוא התיחסות לסטיות כאלו ותיקון שלהן
זה יכול להגיע לסטיות של 10-50%
איך אתה יכול להתייחס לזה שבסטיות האלה בלי שום קשר למציאות ואתה אפילו לא יכול לחזות בערך כמה הם יהיו

• פותח/ת השרשור
מאיפה החלטתם שזאת סתם חרטא? או שזה לא מתאים למתאמנים רציניים? בלי לנסות אפילו...

יש המון מתחרים מוכרים ברמה מאוד גבוה שמשתמשים בתוכנה ומאוד מרוצים, גם כשבעבר עבדו עם מאמן.
וברור שזה לא מחליף מאמן, אבל גם לא כל אחד יכול להרשות לעצמו מאמן או לא רוצה, ופה יש פתרון ביניים נחמד וזול.

יותר מחצי מהמתאמים פה הולכים לפי תכניות מוכרות ולא משהו שנכתב ספיציפי בשבילם ובלי מאמן, פה יש שלב אחד מעבר ובמחיר נוח.
אני יודע שגרט בעצמו משתמש בתוכנה כדי לוודא שהיא עובדת כמו שצריך.
בכל מקרה אני כבר בשבוע השני והגעתי למסקנה שהתוכנה מנסה להרוג אותי, אבל אפשר כבר לראות שיפור ושזה עובד

איך אתה יכול להתייחס לזה שבסטיות האלה בלי שום קשר למציאות ואתה אפילו לא יכול לחזות בערך כמה הם יהיו
זה פשוט יהיה כמו כל מחקר מבוסס דיווח עצמי, שהרבה מהמחקרים בתחום הם כאלה, אבל כמובן שהערך שלהם מופחת לעומת מחקר מבוקר היטב

יש דרכים לצמצם את הסטיות האלו:
קבוצות ביקורת
אימות נתונים בדרכים שונות
מתן משקל כבד יותר לנתונים של משתמשים אמינים יותר

הטכנולוגיה לבדוק שבן אדם שובר מקביל בסקוואט או נועל כל חזרה בדלליפט באמצעות סרטון שהוא יעלה לשרת קיימת, המימוש של AI כזה אפשרי.
גם היקפים אפשר למדוד היום בקלות באמצעות טלפון.

יש דרכים לצמצם את הסטיות האלו:
קבוצות ביקורת
אימות נתונים בדרכים שונות
מתן משקל כבד יותר לנתונים של משתמשים אמינים יותר

הטכנולוגיה לבדוק שבן אדם שובר מקביל בסקוואט או נועל כל חזרה בדלליפט באמצעות סרטון שהוא יעלה לשרת קיימת, המימוש של AI כזה אפשרי.
גם היקפים אפשר למדוד היום בקלות באמצעות טלפון
הייתי מוסיף לרשימה מדידה של מהירות המוט (אולי במקום rpe)

הייתי מוסיף לרשימה מדידה של מהירות המוט (אולי במקום rpe)

מהירות של המוט זה מדד אינדיווידואלי... הסקוואט שלי בrpe 7 נראה לאחרים כמו rpe 10 בגלל מהירות המוט.

אולי אלגוריתם שעוקב אחרי המהירות הספציפית של המתאמן ואז משתמשת בנתונים האלה...

הנה דוגמא למשל לשבוע הראשון של התוכנית שלי:

c7sQHT

אפשר לראות שיש שורה של pre-workout fatigue, ששם במהלך האימון אני מכניס את רמת התשישות לפי הטבלה למעלה.
יש לו גם שם פרוטוקולים של פציעות, ככה שאם למשל בגלל פציעה אני לא יכול לבצע סקוואט, אז אני מכניס שאני פצוע עכשיו, ואז כשאני יכול להתחיל עם משקלים נמוכים ומעט עבודה אני מתחיל את הפרוטוקול עד שאני מתאושש.
עכשיו גם התוכנית מציעה או פאוורליפטינג, פאוורבילדינג (שילוב עם באדיבילדינג), ועבודה לפי המתודות של 3 מאמנים שונים, כשאתה בוחר בהרשמה לפי איזה מתודה לעבוד
מה הכוונה לmethod? שיטת אימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית