הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל גוף

xomuw100

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני עובד על אימון במשקל גוף בעצימות גבוהה, 30 שניות מנוחה 40 דקות אימון כולל ו4 פעמים בשבוע. תרגילי כתפיים, ידיים, רגלים , בטן כמעט כל הגוף חוץ מגב.
אני מתאמן באופן חובבני בכל אופן רציתי לדעת אם זה סביר שאני בערך בגובה 1.78 המשקל התחלתי שלי הוא 65 קילו ומשם הגעתי למשקל של 78 קילו אני חטוב אבל לא נפוח בכלל אם יש סיכוי שאם אני הולך לחדר כושר אני יכול לעלות למשקל של 85-90 קילו ? זה בכלל סביר \בריא שאדם יעלה כמעט חצי ממשקלו ?

אני עובד על אימון במשקל גוף בעצימות גבוהה, 30 שניות מנוחה 40 דקות אימון כולל ו4 פעמים בשבוע. תרגילי כתפיים, ידיים, רגלים , בטן כמעט כל הגוף חוץ מגב.
אני מתאמן באופן חובבני בכל אופן רציתי לדעת אם זה סביר שאני בערך בגובה 1.78 המשקל התחלתי שלי הוא 65 קילו ומשם הגעתי למשקל של 78 קילו אני חטוב אבל לא נפוח בכלל אם יש סיכוי שאם אני הולך לחדר כושר אני יכול לעלות למשקל של 85-90 קילו ? זה בכלל סביר \בריא שאדם יעלה כמעט חצי ממשקלו ?
סביר כן, בריא לא יודע. לדעתי גם כן כל עוד עושים את זה לאט ובטוח.

כן זה סביר וכן אתה יכול בחד"כ להעלות למשקל שכזה השאלה מה הוא ירכיב בתוכו, שומן, שריר או שניהם. צריך לעשות את זה חכם/נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית