עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא משנה את העובדה שבשביל לגדול תצטרך לעקוב אחרי ההוראות הכלליות שציינתיאני לא קטן והמשקלים לא הכי גבוהים אבל עדיין אני יחסית גדול אבל רוצה יותר
אני חדש פה.מה זה משקלים גבוהים יחסית?
מה ההתפתחות האיטית, יש תמונות להשוואה?
לא יכלת לפתוח פוסט כללי יותר
תמונות? משקל גוף? גובה?אני חדש פה.
אני מרים 95 בנץ ל10 חזרות
ולא מרגיש כזה גדול
סקוואט 90 חתירה 90 אני שוקל 86 גובה 18795 בנץ זה כלום באופן כללי.....ולמה אמרת רק בנץ? מה אם שאר תרגילי הבסיס? כמה מרים בהם? מה הנתונים שלך?
המשקלים שלך באופן יחסי נמוכים...ואתה גבוה יותר קשה "לדחוס" מראה מנופח על הגובה שלך...אתה צריך להמשיך להתפתח ולהתאמן ולהתאזר בסבלנות...זה מרתון לא ספרינט... ממליץ לך לצלם תמונות למעקב+לעקוב אחרי מ.ג והיקפיםסקוואט 90 חתירה 90 אני שוקל 86 גובה 187
אני לא קטן והמשקלים לא הכי גבוהים אבל עדיין אני יחסית גדול אבל רוצה יותרכמו שכתבו המשקלים לא מטורפים, הבנץ נחמד והשאר אפילו די נמוכים
תמשיך להתחזק בתרגילים שמקיפים את כל הגוף בטווח חזרות של 5-20, תמשיך לעשות סייקלים של מסה-חיטוב, ואתה תגדל עם הזמן
זה לא משנה את העובדה שבשביל לגדול תצטרך לעקוב אחרי ההוראות הכלליות שציינתיאני לא קטן והמשקלים לא הכי גבוהים אבל עדיין אני יחסית גדול אבל רוצה יותר