הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחיטוב יש למה להעלות משקלים?

• פותח/ת השרשור Aoxo
  • פורסם בתאריך

Aoxo

משתמש מתחיל
195
32
נק' מוניטין:
25
195
32
פלג גים הרצליה
הרי אי אפשר להעלות מסת שריר אז האם זה משנה בכלל עם איזה משקל אני עובד? ביו עם זה פחות ממה שהייתי עובד איתו במסה ואפילו יותר.. בגלל שאי אפשר להעלות שריר בחיטוב כמתאמן לר מתחיל
תודה לעוזרים

הרי אי אפשר להעלות מסת שריר אז האם זה משנה בכלל עם איזה משקל אני עובד? ביו עם זה פחות ממה שהייתי עובד איתו במסה ואפילו יותר.. בגלל שאי אפשר להעלות שריר בחיטוב כמתאמן לר מתחיל
תודה לעוזרים
יש מושג שנקרא התייעלות עצבית.
בחיטוב המטרה היא לשמר כמה שיותר מאסת שריר ככה שאם אתה מרגיש שאתה יכול להרים יותר משקל אז למה לא בעצם? כמובן שהכל צריך להעשות בזהירות ובחוכמה ולא עכשיו לקפוץ משקלים ולעשות נפח גבוה..

• פותח/ת השרשור
יש מושג שנקרא התייעלות עצבית.
בחיטוב המטרה היא לשמר כמה שיותר מאסת שריר ככה שאם אתה מרגיש שאתה יכול להרים יותר משקל אז למה לא בעצם? כמובן שהכל צריך להעשות בזהירות ובחוכמה ולא עכשיו לקפוץ משקלים ולעשות נפח גבוה..

אההמ כי אם ארים יותר כבד אעשה פחות חזרות לדוגמא ארד מ10 ,ל7 והשאלה אם יש בזה הגיון ותועלת בחיטוב כי גם ככה השריר לא יכול להבנות

אההמ כי אם ארים יותר כבד אעשה פחות חזרות לדוגמא ארד מ10 ,ל7 והשאלה אם יש בזה הגיון ותועלת בחיטוב כי גם ככה השריר לא יכול להבנות

תועלת מבחינת כוח והתייעלות עצבית.. תבוא יותר חזק למאסה הבאה שלך מה רע?! אם זה לא מעניין אותך אל תעשה את זה.

• פותח/ת השרשור
תועלת מבחינת כוח והתייעלות עצבית.. תבוא יותר חזק למאסה הבאה שלך מה רע?! אם זה לא מעניין אותך אל תעשה את זה.
אז בחיטוב כו אפשר להעלות בכח ואז בעצם זה תורם במסה שאחרי?
ותודה על התשובות

אז בחיטוב כו אפשר להעלות בכח ואז בעצם זה תורם במסה שאחרי?
ותודה על התשובות

כן. הכוח ישרת אותך במסה הבאה שלך. אני כרגע כבר חודשיים בחיטוב ומצליח לעלות במשקלי העבודה אבל בזהירות רבה..

• פותח/ת השרשור
כן. הכוח ישרת אותך במסה הבאה שלך. אני כרגע כבר חודשיים בחיטוב ומצליח לעלות במשקלי העבודה אבל בזהירות רבה..

אחלה תודה.
עוד שאלה קטנה לא קשורה , כמה קילו כבר ירדתה בחודשיים חיטוב?
אני בחיטוב 16 ימים וירדתי 2 קילו.. מפחד שאני יורד מהר מידי.
שוקל כרגע 81 , גובה 184

אחלה תודה.
עוד שאלה קטנה לא קשורה , כמה קילו כבר ירדתה בחודשיים חיטוב?
אני בחיטוב 16 ימים וירדתי 2 קילו.. מפחד שאני יורד מהר מידי.
שוקל כרגע 81 , גובה 184
ירדתי 9 קילו אבל כולל נוזלים. אני סופח נוזלים בצורה מטורפת ככה שאני מעריך שירדתי לפחות 4 קילו נוזלים מתוך ה 9 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית