הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליה במשקל בזמן חיטוב

• פותח/ת השרשור DORG
  • פורסם בתאריך

DORG

משתמש פעיל
301
30
נק' מוניטין:
33
301
30
שלום לכולם.
אני עובד לפי תוכנית אחד לאחד. . ירדתי מ84 ל72 ובמשך כל התקופה קיצצתי קלוריות באופן מסודר.
לפני חודשים פלוס מינוס הגעתי ל72.5 ולא נגעתי בקלוריות... רק הוספתי מעט אירובי....כדי לרדת עוד ולהגיע למטרה.
נשקלתי לפני חודש והמשקל חזר ל74.5.
חשבתי שזה בגלל שאני שותה המון סודה והפסקתי לגמרי. .

נשקלתי שוב וזה לא זה. אני עדיין תקוע על 74.5
הדבר היחידי ששיניתי זה שאני אוכל ירקות בתנוור במקום סלט ירקות רגיל בערב.. כל היתר אותו הדבר ואפילו הוספתי עוד קצת אירובי....

יכול להיות קשר לירקות בתנור? כי שום דבר מבחינה של סוג האוכל לא השתנה... רק הכמות שירדה לאט לאט והכל עבד עד עכשיו.

תודהה
UP

שלום לכולם.
אני עובד לפי תוכנית אחד לאחד. . ירדתי מ84 ל72 ובמשך כל התקופה קיצצתי קלוריות באופן מסודר.
לפני חודשים פלוס מינוס הגעתי ל72.5 ולא נגעתי בקלוריות... רק הוספתי מעט אירובי....כדי לרדת עוד ולהגיע למטרה.
נשקלתי לפני חודש והמשקל חזר ל74.5.
חשבתי שזה בגלל שאני שותה המון סודה והפסקתי לגמרי. .

נשקלתי שוב וזה לא זה. אני עדיין תקוע על 74.5
הדבר היחידי ששיניתי זה שאני אוכל ירקות בתנוור במקום סלט ירקות רגיל בערב.. כל היתר אותו הדבר ואפילו הוספתי עוד קצת אירובי....

יכול להיות קשר לירקות בתנור? כי שום דבר מבחינה של סוג האוכל לא השתנה... רק הכמות שירדה לאט לאט והכל עבד עד עכשיו.

תודהה
UP
נוזלים. גם לי יש את הקפיצות האלה. יום אחד אני יכול להיות 115 יום הבא 113.5. בכל אופן, אני מקווה שהורדת את כמות הקלוריות כי ירדת יותר מ 10 קילו לכן גם הצריכה הקלורית שלך השתנת.

• פותח/ת השרשור
כן בטח...אני מקצץ... אבל מוסיף אירובי כדי לאכול יותר....במראה זה נראה שאני יורד אבל המשרףקל מראה אחרת.. מעצבן

כן בטח...אני מקצץ... אבל מוסיף אירובי כדי לאכול יותר....במראה זה נראה שאני יורד אבל המשרףקל מראה אחרת.. מעצבן

אז תעזוב את המשקל. אם במראה אתה רואה שינוי אז למה אתה נלחץ בגלל מספרים?!

יכול להיות כמה דברים שונים

אתה נשקל בימים קבועים בבוקר?
שווה לבדוק את התפריט שלך, יכול להיות שאתה אוכל יותר מאשר אתה חושב

• פותח/ת השרשור
אני נשקל כל פעם בדיוק באותו היום עם דגש שהיה או לא היה אימון יום לפני....

בגדול התפריט כזה

גביע קוטג 3% עם כף שמן זיית ו3 פרכיות וירקות
250- גרם חזה עוף + 150גרם אורז סלט ירקות גדול עם כף שמן זית

2 פרוסות לחם כוסמין עם כפית חמאת בוטנים

שייק חלבון + פרי

טונה במים עם סלט גדול ירוק וביצה קשה אחת עם כף טחינה.. .

התחלתי עם כמות גדולה של פחממות.. הורדתי לאט לאט יחד עם החלבון... הכל דפק כמו שצריך עד שנתקעתי.. ואז פשוט המשקל עלה. .

כמה אירובי אתה עושה בשבוע?

נסה להתסכל גם על כמות הירקות שאתה צורך, לפעמים המון ירקות יכולים להשפיע הרבה.
בנוסף גם כפית חמאת בוטנים שטוחה לעומת לא שטוחה יכול להיות הבדל של עשרות קלוריות

• פותח/ת השרשור
אני משתדל לעשות מינימום 60 דקות....מקסימום 180... לגבי המידות... אני מדויק

כמה ירדת עד עכשיו?

מה הכוונה בין 60 - 180? כשאתה עושה 60 איך מושפע התפריט?
איזה סוג אירובי אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
אני עושה 60 דקות אירובי מחולק לפעמיים בשבוע.. ביום שאני עושה אירובי אני אוכל או ביצה ועוד חלבון ביצה... או שותה עוד חצי סקופ חלבוון....במידה ומצליח יותר.. אני עושה סקי בחדר כושר. ...

ירדתי מ84 ל72

אירובי= ריצה

שקילה חודשית לא אומרת כלום. אתה צריך להשקל כל יום ולעשות ממוצע שבועי ולהשוות ממוצעים. אם אתה לא יורד בין שני ממוצעים אז אתה לא בגרעון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית