הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה|למה כולם מזלזלים בנתונים שלי? שלורנזו בקר היה בגיל שלי הוא היה פחות מפותח..

• פותח/ת השרשור Mati
  • פורסם בתאריך

Mati

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי..

כולם בפורומים (לא פה..) מזלזלים לדוגמה אומרים "ואת זה אמר האיש עם 42.5 בנץ'" ואני משתגע, יש לי כמות טסטוסטרון מזערית בגלל הגיל (אני בן 13.8 ), התאמצתי כל כך בחודשיים האלה שיכלתי ללכת למכון (אין כסף עכשיו..), הזעתי דם, העליתי גם לא קצת בשומן אבל לא שמתי על זה זין למה זה פחות חשוב.. בקיצור תראו נתונים, אתם אומרים שזה לא טוב?.........:
גובה:1.82
משקל:68
אחוז שומן: הערכה גסה 12-14
זמן מתאמן-חודשיים..

סקוואט התחלתי כמה ימים לפני שנגמר הכסף למכון... גם דדליפט.. רק פרס, ובנץ' הספקתי כמו שצריך..

בנץ' פרס:42.5 ל-8 חזרות
מילטרי פרס:35 קילו ל-5 חזרות
כפיפת מרפקים עם מוט:35 ל-3 חזרות
לחיצה צרפתית:32.5 ל-5 חזרות

ת'שאר אני פשוט לא זוכר, יצא לי מהראש.... ראיתי ת'סרטונים של לורנזו בקר (נער באדיבילדר הגדול בעולם :] ) וכשהוא היה בן 14 היה עליו טיפה פחות שריר מאשר עליי.. אז למה לזלזל? תראו לאן אני יכול להגיע... אלה שזלזלו לא יצליחו גם אם הם ירצו, כי רובם בני 15-17

היי..

כולם בפורומים (לא פה..) מזלזלים לדוגמה אומרים "ואת זה אמר האיש עם 42.5 בנץ'" ואני משתגע, יש לי כמות טסטוסטרון מזערית בגלל הגיל (אני בן 13.8 ), התאמצתי כל כך בחודשיים האלה שיכלתי ללכת למכון (אין כסף עכשיו..), הזעתי דם, העליתי גם לא קצת בשומן אבל לא שמתי על זה זין למה זה פחות חשוב.. בקיצור תראו נתונים, אתם אומרים שזה לא טוב?.........:
גובה:1.82
משקל:68
אחוז שומן: הערכה גסה 12-14
זמן מתאמן-חודשיים..

סקוואט התחלתי כמה ימים לפני שנגמר הכסף למכון... גם דדליפט.. רק פרס, ובנץ' הספקתי כמו שצריך..

בנץ' פרס:42.5 ל-8 חזרות
מילטרי פרס:35 קילו ל-5 חזרות
כפיפת מרפקים עם מוט:35 ל-3 חזרות
לחיצה צרפתית:32.5 ל-5 חזרות

ת'שאר אני פשוט לא זוכר, יצא לי מהראש.... ראיתי ת'סרטונים של לורנזו בקר (נער באדיבילדר הגדול בעולם :] ) וכשהוא היה בן 14 היה עליו טיפה פחות שריר מאשר עליי.. אז למה לזלזל? תראו לאן אני יכול להגיע... אלה שזלזלו לא יצליחו גם אם הם ירצו, כי רובם בני 15-17

MOO תן לאח שלך לדבר איתו

המצב סבה בשביל הגיל שלך ומה הקשר שהם בני 15-17 מלא מתחילם בגיל הזה ומגיעים לרמה מאד גבוהה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מדבר לתוצאות של מפתחי גוף נערים... יש איזה 3 רציניים בעולם P: בקיצור כולם מזלזלים בי, ואחד הסוסיםםם (כמו שאמרתי מקודם, לורנזו הזה..) היה במצב שלי עכשיו, וטיפה פחות מפותח אז אני אומר למה לזלזל..

תאוריית הלורנזו שלך לא ברורה לי.
הוא נראה איך שהוא נראה לא בגלל כמות שהשריר שהייתה לו בגיל 14, אלא בגלל כמות המזרקים שנתקעו לו מאז בישבן.

כשהייתי בן 18 שקלתי 68 על 1.83~ ככה שאתה יכול להיות רגוע.
אם אתה מתחיל מעכשיו אני לא רואה סיבה של תגיע לסביבות ה90 על אחוז שומן נמוך בגיל 18 כבר.

לא כל כך הבנתי בהקשר למה אתה מדבר, הרוב פה לא מכירים אותך, אז הזילזול היחיד שיכול לבוא זה מהמשקלים שלך(שלגיל שלך הם סבבה, אבל לא משו מיוחד), בקשר לאיך שאתה נראה אי אפשר לזלזל בך כי אנחנו לא יודעים את המצב שלך, אבל אתה כולה בן 14 ככה שיש לך עוד דרך ארוכה.

בקשר לזמן שאתה מתאמן, יש לי חבר שעושה ss שהגיע מסקוואט של איזה פחות מ50 קילו ל100 תוך חודש, ועלה למשקלים די מכובדים בכל התרגילים המורכבים, זה תלויי הרבה בתוכנית אימונים שלך...

מישהו מאוד טיפש בפורום השני אמר: סקס, סמים ומסה!!!!!!!!!!!!!

לורנזו טבעי בערך כמו גיי קאטלר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית