הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכוונה/יעוץ לגבי AB

• פותח/ת השרשור Ron00
  • פורסם בתאריך

Ron00

משתמש מתחיל
53
12
נק' מוניטין:
20
53
12
אהלן חברים כרגע עובד בצורה כזאת של חמישה אימונים בחדר כושר באופן רציף (ראשון-חמישי) עושה אימון רגליים נוסף בסופ"ש באופן פרטני עצימות נמוכה.
משקלי עבודה -
סקוואט- 185
בנ'ץ - 115
דדליפט - 175
חלוקת האימון היא כזו - AB
ראשון-חזה/ידיים
שני- גב/כתפיים
שלישי- רגליים
רביעי-חזה/ידיים
חמישי -גב/כתפיים
לסירוגין מפצל אימון ידיים ומצטרף את הטרייספס לאימון גב וכתפיים.

השאלה שלי האם החלוקה הזאת היא אידאלית לפי חלוקת העבודה שפירטתי למרות שחוויתי התקדמות לעיתים מרגיש שאולי אני לא עובד נכון או שהחלוקה לא נכונה אשמח להכוונה/עזרה תודה מראש.

החלוקה לא אידאלית כי אתה עובד חזק על הכתפיים ביום ראשון ואז בשני יש לך שוב כתפיים (אלא אם אתה מפצל את הכתף לקדמית/אחורית ועובד ביום שני רק אחורית)

• פותח/ת השרשור
מייק קודם כל תודה.
ורק כדי להבין אם הבנתי אותך נכון הכוונה שעובד חזק על הכתפיים ביום ראשון זה בגלל אימון החזה שמערב את הכתפיים ?
וחלוקה נכונה לדעתך היא לצרף את הכתף הקדמית לאימון החזה וכתף אחורית לשלב יחד עם אימון גב ?.
השאלה שלי היא מה קורה לדוגמא בלחיצת כתפיים אחרי חזה יצא לי לנסות ואין ממש סיכוי לעשות נפח גבוה באותו יום של חזה (אצלי בכל אופן הרגשתי עומס).

אכן חזה מערב חזק כתף קדמית

וחלוקה נכונה לדעתך היא לצרף את הכתף הקדמית לאימון החזה וכתף אחורית לשלב יחד עם אימון גב ?.
זו דוגמה אחת, כן

השאלה שלי היא מה קורה לדוגמא בלחיצת כתפיים אחרי חזה יצא לי לנסות ואין ממש סיכוי לעשות נפח גבוה באותו יום של חזה (אצלי בכל אופן הרגשתי עומס).
עושים אלטרנציה. אני אוהב לשלב לחיצת כתפיים עם לחיצת חזה עם משקולות יד במקום עם מוט ביום הזה

• פותח/ת השרשור
להפך זה יוצא חמישה אימונים בחדר כושר.
ועוד אימון רגליים בנפרד עצימות נמוכה לא בחדר כושר כמובן.

להפך זה יוצא חמישה אימונים בחדר כושר.
ועוד אימון רגליים בנפרד עצימות נמוכה לא בחדר כושר כמובן.
1.למה אימון רגליים לא בחדכ?
2. קבל עובדה- אתה יכול להשיג תוצאות הרבה יותר טובות עם תוכנית הרבה יותר פשוטה, עם פחות אימונים.

• פותח/ת השרשור
שוב אם אני עובד פעמיים על כל שריר בשבוע זאת אומרת גם רגליים פעמיים.
פעם אחת בחדר כושר ופעם אחת משלב אימון חוץ עם נפח נמוך שמכניס קצת עניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית