הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לפני רכישה מ-BB או מויטהקוסט - יהומבין \ קפאין ומולטי.

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך

anoREX

משתמש פעיל
701
0
נק' מוניטין:
1,028
701
0
זו ההזמנה,
Optimum Opti-Men, 180 Tablets $18.99
4Ever Fit Caffeine, 200mg/100 Tablets $3.99
Direct Pure Yohimbine HCL, 5mg/100 Capsules $14.99

יש דרך לזרז אותה? (שיגיע בתוך מקס' 7 ימי עסקים)
על איזה יהומבין \ קפאין אתם ממליצים? אני מקווה שהפעם לא תצא לי פריחה מהיהומבין :/
יש טעם לדחוף עוד משהו?

באמת שאני לא מבין עד עכשיו איך עשיתי 5*50 דק' אירובי בלי EC.. (כמה שאני מתגעגע)

זו ההזמנה,

על איזה יהומבין \ קפאין אתם ממליצים? אני מקווה שהפעם לא תצא לי פריחה מהיהומבין :/
יש טעם לדחוף עוד משהו?

הזמנתי יוהמבין כזה ב 10.2 היום אמא שלי הביאה אותו מהדואר (אני גר בחור יש מצב שאילך זה יגיע כמה ימים קודם)
תגיד להם לא לרשום יוהמבין על האריזה ולא לרשום עלות משלוח
לי רשמו על 2 יוהמבין 9$ עלות ורשמו שזה מכיל טבליות של תוסף תזונה, אפילו לא פתחו לי את החבילה במכס. והביאו לי גם שקית טעימה של קזאין.

אני הזמנתי ל-טירוזין מויטה קוסט 90 כדורים 750 מ"ג עולה 2-3$ שזה בדיחה
עלה לי 4 חבילות עם משלוח פחות מ 50 ש"ח
http://www.vitacost.com/NSI-L-Tyrosine-750-mg-90-Capsules
(בקופסאות יותר גדולות זה יוצא יותר יקר, קצת מצחיק)
(לא יודע אם אתה משלב ל-טירוזין עם היוהמבין/קפאין)

• פותח/ת השרשור
הזמנת את היוהמבין מויטה קוסט או מ-BB? אפשר לבקש מ-BB שלא ירשמו עלות משלוח? אני יודע שהם לא עושים דברים כאלו בדר"כ.

הזמנת את היוהמבין מויטה קוסט או מ-BB? אפשר לבקש מ-BB שלא ירשמו עלות משלוח? אני יודע שהם לא עושים דברים כאלו בדר"כ.

יוהמבין HCL אין בויטה קוסט ביקשתי מהם שיביאו - הזמנתי 2 מBB
כל השאר אני מזמין מויטה קוסט (כרגע לא מזמין מהם כי הם עשו לי בעיה ושלחו לי בUPS דברים שזה תקוע והחזרתי אליהם)

זו ההזמנה,

יש טעם לדחוף עוד משהו?

מצטער שאני לא עוזר לך
אבל מה זה EC?

• פותח/ת השרשור
שתית הכל? גם את ה"בוץ" בתחתית? אני פעם הייתי עושה דבר ממש מגעיל - שותה 2 כפות גדושות של קפה שחור ומוריד הכל במכה, אחרי זה הייתי כמעט מקיא.

זה נותן בוסט מטורף, קשה לי להאמין שקפאין לא משפיע עליך, אתה שותה קפה בדר"כ?

קיצר אפשר לבקש מBB שלא ירשמו על האריזה מחיר משלוח ויהומבין? ככה זה יגיע אלי עד הבית..

שתית הכל? גם את ה"בוץ" בתחתית? אני פעם הייתי עושה דבר ממש מגעיל - שותה 2 כפות גדושות של קפה שחור ומוריד הכל במכה, אחרי זה הייתי כמעט מקיא.

קיצר אפשר לבקש מBB שלא ירשמו על האריזה מחיר משלוח ויהומבין? ככה זה יגיע אלי עד הבית..

זה מה שאני עושה בכל ההזמנות
בד"כ זה עובד
אני לא עובר את ה100$ גם ככה

אל תבקש כלום למה זה יודפס לאחר מכן על הקבלה ויכול לעשות בעיות, הם לא רושמים מה יש בקופסה, הם רושמים בכללי "תוספי תזונה", אף אחד לא מסתכל מה הזמנת בקבלה מסתכלים על הסכום הכללי.
אנשים צאו מהסרט עברו דברים הרבה יותר גרועים מיהומבין בדואר, זה אבסורד מה שקורה שם אבל אפשר להזמין דברים נחמדים 😃

כמו שכתבתי בפוסט דומה, BB כותבים על החבילה רק את ערך המוצרים, לא את סה"כ המחיר ששילמת + המשלוח.
הזמנתי יוהימבין והיה כתוב על החבילה יוהימבין, עבר חלק. אני לא חושב שהאנשים במכס מבינים בזה משהו.
הגיע תוך 10 ימים.
בהצלחה! 😃

אז זהו שאני לא שותה את הבוץ ולכן אני חושב שהכמות של הקפאין שאני שותה היא לא באמת הכמות שאני לוקח
בכל מקרה איך אפשר לשתות את הבוץ הזה בקפה? לשתות הכל בשלוק? זה מגעיל

שתה כמה כפיות של קפה נמס
בקפה נמס יש פחות קפאין לפי מה שאני יודע..
חוץ מזה בקפה נמס צריך גם חלב
אני מעדיך את הקפה כדי שיתן בוסט רציני אבל אני פשוט לא מקבל את הבוסט הזה יכול להיות בגלל הסיבה שאני לא שותה את הבוץ בתחתית..

אני בטוח שזה יפתור את בעיית הבוץ. אם זה שווה ערך לכדור אני לא יודע, גם לא מניסיון אישי - עדיין לא קיבלתי את הקפאין.
יש מישהו שהזמין מויטה קוסט ויכול להגיד תוך כמה זמן הגיע אליו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית