הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם לעשות מסה או חיטוב לפני הטיול הגדול שלי

manotaur

משתמש מתחיל
93
7
נק' מוניטין:
7
93
7
היי
אני עוד חודש בטיול הגדול שלי ואני מתכנן להיות קודם כל שבועיים בחופים של תאילנד ומשם להמשיך ליעדים של טרקים, טיולי יום ופחות חופים

אני לא חטוב בבטן אבל גם רחוק להיות שמן וגדול מבחינת מסת שריר ככה שחודש מיני קאט יחזיר את הקוביות מניסיון עבר על אותו אחוז שומן

מצד שני אחרי תאילנד אני עובר לטרקים ושם ארד במשקל
בגלל זה אני מתלבט אם להמשיך מסה או לעשות מיני קאט כי אני חושש להרזות יותר מדי ומצד שני אתבאס לא לבוא בשיא שלי לתאילנד

אשמח לדעתכם 😃

אם תטייל חודש-חודשיים ותצא ללאוס קמבודיה אז בלו"ז צפוף יותר של להספיק לעשות יותר דברים כנראה שתאכל פחות, בהנחה שבנסיעות הארוכות לא תטחן במבות.
אם תהייה חצי שנה רק בתוך תאילנד, כולל הצפון, כנראה תמצא את עצמך רובץ בגסטהאוסים ומקומות של אוכל ממש טעים רואה מרתונים של חברים בין האטרקציות.

בטיולים אפשר לשמור על שגרת אימוני התנגדות מסויימת בצורה יצירתית, וכמה תאכל ביום גם לגמרי בשליטתך. במיוחד בתאילנד שמאוד מאובזרת וגם בטרקים לא חסר אוכל.
לכן לא הייתי דואג או משנה משהו עכשיו בתכניות הפיטנס.

לא חושב שזה כ"כ משנה. אתה תקבל החלטות בטיול שלך לפי איך שהן יגרמו לך להיראות?
אני ירדתי 10 ק"ג בטיול שלי וגם ככה הייתי רזה לפני כן. אם הייתי מתחיל להתחשבן איך אני שומר על מסה כנראה הייתי מפספס 90% מהטרקים הארוכים שעשיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית