הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגבול בצ'יט

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
מה קורה
אני בחיטוב כבר שלושה וחצי חודשים, הולך מצוין יורד בין חצי אחוז לאחוז הכל טוב ויפה
לא ירדתי שריר והצלחתי לעלות בהתחלה במשקלים, ולשמור לכל אורך החיטוב על המשקלים.
אני מאמין שבעוד חודש וחצי גג כבר אסיים את החיטוב ואגיע למשקל שרציתי ובערך לאחוז שומן
עכשיו כמובן שזה נעשה יותר קשה, כי זה לעלות אירובי ולהוריד גם קלוריות ובגלל זה הימי צ'יט הפכו להיות חשובים חח עם זאת אני לא רוצה להגזים ולחזור אחורה
בחודש הקרוב אני רוצה כמה שיותר לשמור על משקל טוב בלי הרבה נוזלים
רציתי לדעת מה הגבול בצ'יט מבחינת קלוריות שלא אצטרך לחזור אחורה במשך כמה שבועות, וזה סתם באסה..
ומה אפשר לעשות באמת כדי לשמור בשלוש שבועות האלה על החיטוב מבחינת נוזלים נמוכים והכל.. אם יש טיפים וכאלה

אין גבול כזה. זה תלוי בפעילות גופנית שאתה עושה. אם יצרת גרעון של 500 קלוריות ביום אז ב-7 ימים יש לך גרעון של 3500 קלוריות. אם תאכל במאזן חיובי של 500 קלוריות ביום השביעי אז הגרעון שלך הוא כבר לא 3500 אלא 2500. זה כמובן ממש לא מדוייק אבל אתה יכול לחשוב במובנים הללו מבחינה מספרית. באופן עקרוני הגזמה לדעתי היא כל דבר שעובר את ה-3000 קל' ביום הזה.

• פותח/ת השרשור
אין גבול כזה. זה תלוי בפעילות גופנית שאתה עושה. אם יצרת גרעון של 500 קלוריות ביום אז ב-7 ימים יש לך גרעון של 3500 קלוריות. אם תאכל במאזן חיובי של 500 קלוריות ביום השביעי אז הגרעון שלך הוא כבר לא 3500 אלא 2500. זה כמובן ממש לא מדוייק אבל אתה יכול לחשוב במובנים הללו מבחינה מספרית. באופן עקרוני הגזמה לדעתי היא כל דבר שעובר את ה-3000 קל' ביום הזה.

אוקי בעיקרון אני ע מאמין שאגיע ל3000 אבל אחרי אירובי שבו אשרוף 500 לפחות ועוד כמה שעות גלישה ופעילות יום יומית... זה אמור תאכלס להתקזז לא ?

זה תלוי ב:
1. מה ההוצאה האנרגטית היומית שלך / כמה ה NEAT יעלה עקב צריכה קלורית מוגברת, אם בכלל
2. כמה אתה שוקל/מה הגובה/גיל
3. כמה הגוף שלך הוריד את הצריכה הקלורית היומית (אדפטציה)
4. גנטיקה
5. סוגים של המזון/תרמוגנזה בזמן פירוק של המזון

אז כן, תלוי

• פותח/ת השרשור
זה תלוי ב:
1. מה ההוצאה האנרגטית היומית שלך / כמה ה NEAT יעלה עקב צריכה קלורית מוגברת, אם בכלל
2. כמה אתה שוקל/מה הגובה/גיל
3. כמה הגוף שלך הוריד את הצריכה הקלורית היומית (אדפטציה)
4. גנטיקה
5. סוגים של המזון/תרמוגנזה בזמן פירוק של המזון

אז כן, תלוי

1. ההוצאה היומית שלי ממש גבוהה יחסית אני פעיל בצורה גבוהה במשך היום בגלל הצבא וזה לא כולל אימונים בחדכ
מה זה NEAT?
2. שוקל 56.9, גובה 164, בן21 בפעם האחרונה ששאלתי פה אמרו לי שאני על 12 אחוז שומן בערך וזה היה לפני קילו וחצי
3.לא הבנתי את הכוונה.
4. לא יודע אבל אם זה קשור אני חושב שיש לי ספיחת נוזלים יחסית גבוהה..
5. סוגי הצ'יט שלי מסתכמים בשוקולד בעיקר והמבורגר עם צ'יפס.. אני לא משתגע ברמה מוגזמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית