הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד כמה ניתן לחרוג בצ'יט?

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
מדובר על הליך חיטוב.
משקל 84
גובה 1.78
גיל 25
כמה זה חריגה שהיא סבירה בציט לבין חריגה שיכולה להרוס שבוע שלם?
אני כרגע על תפריט של 1950 קלוריות.
ועושה ציט פעם בשבועיים, הצ'יט ברובו הוא ארוחה אחת ממש גדולה שמוערכת ב 3,300 קלוריות לבין 4,000.
ובסוף היום מוסיף שייק חלבון
הממוצע הוא 4,000 קלוריות לאותו יום, פעם בשבועיים.
אני פשוט מעדיף באותו יום לא לאכול חוץ מהארוחה של הציט עצמה ושם "להגזים"
עד כמה זה תקין?

• פותח/ת השרשור
תודה על העדכון באמת עניין לדעת מה היה הפקטור כאן. לחתוך קלוריות בסוף תמיד יניב ירידה במשקל רק חשוב שתראה שאתה לא פתאום מתחיל ליפול קילו וחצי בשבוע 😃 כי אז הסיכוי שאתה מאבד שריר גבוה. 1000 קלוריות מתחת לנייטרלי נשמע לי קיצוני אבל זה מאוד תלוי כמה זמן שאתה כבר בחוסר קלורי כי הגוף מתנהג אחרת ככל שאתה ממשיך. הגוף נלחם להשאר במשקל וכנראה שצרכת 250 פחות, שברת את הסטטוס קוו והגוף מתחיל לרדת שוב.
הייתי מעדן את הציט בכל מקרה ועוקב לראות מה הקצב ירידה.
זה מזכיר לי שאלה שרציתי לשאול בנושא.
שמעתי לא פעם על שבחיטוב הגוף מאט את חילוף החומרים בהתאם (גם עצם זה שיש פחות קלוריות וגם ירידה פיזית במשקל)
האם באמת כשעוברים לניטרלי לשבועיים / שלושה הגוף מתאזן ואז ניתן לחזור לאותם קלוריות שצרכת ואתה תחווה ירידה?
או שאנחנו מדברים על איזון מאוד מינימלי שהגוף מבצע אם בכלל וזה יהיה שולי?

זה מזכיר לי שאלה שרציתי לשאול בנושא.
שמעתי לא פעם על שבחיטוב הגוף מאט את חילוף החומרים בהתאם (גם עצם זה שיש פחות קלוריות וגם ירידה פיזית במשקל)
האם באמת כשעוברים לניטרלי לשבועיים / שלושה הגוף מתאזן ואז ניתן לחזור לאותם קלוריות שצרכת ואתה תחווה ירידה?
או שאנחנו מדברים על איזון מאוד מינימלי שהגוף מבצע אם בכלל וזה יהיה שולי?
אומר לך בכנות. זה נכון שהגוף אחרי הרבה זמן בחיטוב "נלחם" בירידה במשקל על ידי כל מיני מנגנונים השרדותיים. אני לא בטוח שלומר שחילוף החומרים מאט זה הסיבה העיקרית, כך או כך, זה כן נכון שהגוף מגיב די מהר לשינויים האלה, משמע אם אתה נכנס למצב נייטרלי בקלוריות לחודש או כמה שבועות ואז חוזר לחיטוב זה בהחלט מסייע בירידה במשקל.

מה שלדעתי חשוב לציין זה שאתה חייב לנסות בעצמך בכדי לראות איך הגוף שלך מגיב. באופן עקרוני מה שאתה מתאר נכון, אם אתה לא מצליח לרדת במשקל יותר וזה ידרוש ממך להתחיל להיות בחוסרים קלוריים שבהם אתה כבר מאבד שריר במסות רק בכדי להמשיך לרדת, מומלץ לעבור לנייטרלי למספר שבועות ואז לנסות שוב חיטוב של חוסר קלורי רגיל ולראות איך הגוף מגיב.

תודה על העדכון באמת עניין לדעת מה היה הפקטור כאן. לחתוך קלוריות בסוף תמיד יניב ירידה במשקל רק חשוב שתראה שאתה לא פתאום מתחיל ליפול קילו וחצי בשבוע 😃 כי אז הסיכוי שאתה מאבד שריר גבוה. 1000 קלוריות מתחת לנייטרלי נשמע לי קיצוני אבל זה מאוד תלוי כמה זמן שאתה כבר בחוסר קלורי כי הגוף מתנהג אחרת ככל שאתה ממשיך. הגוף נלחם להשאר במשקל וכנראה שצרכת 250 פחות, שברת את הסטטוס קוו והגוף מתחיל לרדת שוב.
הייתי מעדן את הציט בכל מקרה ועוקב לראות מה הקצב ירידה.
אורי? 😲

• פותח/ת השרשור
חברים אני מבקש לא להספים את השרשור.
מכיוון שאני רוצה בהמשך לעדכן אותו בהתקדמות.
אשמח שתעברו לפרטי
תודה

צ'יט אמור להיות ארוחה מפנקת, ששונה מהמסגרת של התפריט. גם אם דפקת המבורגר 450 גרם...זה עוד 600-800 קלוריות...אני לא חושב שאתה אמור לחרוג יותר מזה.

49342353_10161178591385057_2041390714473938944_n.jpg

• פותח/ת השרשור
אם המשכנו לעסוק בנושא הציט 😃
אז יש לי שאלה שמסקרנת אותי בנושא.
מן הסתם שעושים ציט עולים מלא בנוזלים עקב הפחמימה.
במידה ולאחר כמה ימים בודדים חוזרים למשקל של לפני הציט
האם זה אומר שהציט "קוזז" גם מבחינת השומן (במידה ועולים)
אני כן מדבר על הציטים הגדולים כפי שציינתי בהתחלה
האם זה אינדקציה שלאחר כ 3-4 ימים מהציט אני חוזר למשקל של לפני הציט זה אומר שלא עליתי כזה הרבה?

אם המשכנו לעסוק בנושא הציט 😃
אז יש לי שאלה שמסקרנת אותי בנושא.
מן הסתם שעושים ציט עולים מלא בנוזלים עקב הפחמימה.
במידה ולאחר כמה ימים בודדים חוזרים למשקל של לפני הציט
האם זה אומר שהציט "קוזז" גם מבחינת השומן (במידה ועולים)
אני כן מדבר על הציטים הגדולים כפי שציינתי בהתחלה
האם זה אינדקציה שלאחר כ 3-4 ימים מהציט אני חוזר למשקל של לפני הציט זה אומר שלא עליתי כזה הרבה?
התעסקות בזוטות
חריגה בקלוריות גם אם במלא פעם ב היא לא זו שתגרום לך להשמין או להרזות

• פותח/ת השרשור
שמח לעדכן שיש לי ציט ביום ראשון הקרוב
והחלטתי להוריד את הקלוריות של הארוחה
במקום 4,000 קלוריות באותו יום של הציט
אני יורד ל 3,000 לפי החישובים החדשים
יהיה קשה אבל נסתדר

שמח לעדכן שיש לי ציט ביום ראשון הקרוב
והחלטתי להוריד את הקלוריות של הארוחה
במקום 4,000 קלוריות באותו יום של הציט
אני יורד ל 3,000 לפי החישובים החדשים
יהיה קשה אבל נסתדר
יהיה בסדר, תעדכן איך זה מתקדם. יהיה מעניין לדעת אם תשבור את הטרנד ותתחיל לרדת בקצב כמו שאתה מתכנן.

• פותח/ת השרשור
עדכון.
המשקל ממשיך לרדת בקצב טוב,
הציטים מעכשיו במקום פעם בשבועיים
הם פעם ב3 שבועות וההגבלה היא 3,000 קלוריות לאותו יום.
עברו שבועיים מאז העדכון הקודם והמשקל פתאום "השתחרר", כנראה שהציטים בתדירות של שבועיים + 4,000 קלוריות גרמו לעצירה מכיוון שלא נגעתי בכמות של הקלוריות היומית .

הכי חשוב
שבוע הבא ציט 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית