הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך האומגה 3 של myprotein

אין לי נסיון עם של NOW השתמשתי רק באחת שמוכרים בIB, קניתי 1000 כדורים של מיפרוטין ועד עכשיו אני די מרוצה מהם(בעיקר שהם שומרים על קשיחות ולא נהפכים למסטיק בהרגשה)

הקפסולות שלהם מכילות רק 300 מ"ג EPA+DHA לכל קפסולה. מה שאומר שתצטרך לקחת לפחות 6-7 קפסולות ליום. לדעתי זה לא נוח וגם לא כלכך זול. ממליץ על הקפסולות של doctor's best ה- wild alaskan fish oil.

הזמנתי פעם אחת וכשפתחתי את הקופסא היה ריח כל כך חריף שזרקתי אותה באותו רגע (Mike פרסם פה פעם הסבר ללמה לא לצרוך אומגה 3 שמסריחה). לא יודע אם זה עניין חד פעמי, אבל יכול לומר שהזמנתי הרבה פעמים אומגה 3 של סולגאר ואף פעם לא היה ריח, בכלל.

• פותח/ת השרשור
כתוב בפירוט של המוצר
אין להם את התקן , האם אפשר לסמוך עדיין על חברה גדולה ובינלאומית כמו NOW לגבי איכות האומגה 3 שלהם ? (למי פרוטאין גם אין את התקן ואני מניח שהאומגה שלהם 3 באיכות פחות טובה)

אני משתמש בשל madre labs, אם אני לא טועה מייק המליץ עליהם באחת הפעמים, ולדעתי זה אחלה של אומגה.
לא נודף מהם ריח חזק ומסריח וגם אחלה מינון, צריך לקחת רק 2 ביום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית