הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Myprotein - איך אבקות החלבון של החברה הזאת?

RotemFE

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
שלום לכולם
שוקל לרכוש אבקת חלבון של Myprotein. בהרבה ביקורתו מציינים שהטעם נוראי (או כמעט בלי טעם או בטעם של ממתיק), ובכלל אבקה באיכות נמוכה.
מצד שני - המחירים די אטרקטיביים (העובדה שמגיעה באריזה רגילה ולא במיכל?) ומשלוח מהיר.

אם אקנה, זה יהיה איזולייט.

אז, מה דעתכם?

תודה מראש

היי, יהיה יותר יעיל אם תצרף קישור למוצר שאתה רוצה לרכוש. מה הכוונה שלך באבקה באיכות נמוכה? איך זה מתבטא בפועל במוצר?
בגדול, Myprotein היא חברה די מוכרת, אז סביר שמה שרשום על האריזה זה גם מה שתקבל.

לגבי טעם, כל אחד והעדפות הטעם שלו. לי לא יצא להשתמש באבקות החלבון שלהם.

אבקות חלבון Isolate יקרות יותר מאבקות Whey רגילות והן מיועדות יותר לאנשים הרגישים ללקטוז. אז אם אתה לא רגיש ללקטוז, עדיף שתקנה חלבון Whey רגיל וכך תחסוך עוד כמה שקלים.

המחירים באבקת חלבון שם לא אטרקטיביים לעומת החטיפים, שים לב לגודל האבקה, יש כמה גדלים

• פותח/ת השרשור
היי, יהיה יותר יעיל אם תצרף קישור למוצר שאתה רוצה לרכוש. מה הכוונה שלך באבקה באיכות נמוכה? איך זה מתבטא בפועל במוצר?
בגדול, Myprotein היא חברה די מוכרת, אז סביר שמה שרשום על האריזה זה גם מה שתקבל.

לגבי טעם, כל אחד והעדפות הטעם שלו. לי לא יצא להשתמש באבקות החלבון שלהם.

אבקות חלבון Isolate יקרות יותר מאבקות Whey רגילות והן מיועדות יותר לאנשים הרגישים ללקטוז. אז אם אתה לא רגיש ללקטוז, עדיף שתקנה חלבון Whey רגיל וכך תחסוך עוד כמה שקלים.
יש לי IBS ולכן חייב אבקת חלבון איזולייט.

זה המוצר: Impact Whey Isolate

שלום לכולם
שוקל לרכוש אבקת חלבון של Myprotein. בהרבה ביקורתו מציינים שהטעם נוראי (או כמעט בלי טעם או בטעם של ממתיק), ובכלל אבקה באיכות נמוכה.
מצד שני - המחירים די אטרקטיביים (העובדה שמגיעה באריזה רגילה ולא במיכל?) ומשלוח מהיר.

אם אקנה, זה יהיה איזולייט.

אז, מה דעתכם?

תודה מראש
לדעתי האבקות חלבון לא שוות את הכסף.
כל פעם שניסיתי בקושי הצלחתי לסיים את האריזה, וניסיתי כמה סוגים.

אישית אני מעדיף להוסיף כמה שקלים ולשתות משהו שאני נהנה ממנו.

מצטרף לזה.
טעם מצ'וקמק - בנוסף בנסיון שלי לא מתמוסס טוב בשום דבר חוץ ממים קרים.
לא קונה יותר.

• פותח/ת השרשור

מה הכוונה?
איזה משקה קיים שלא מלא בסוכר וממתיקים ועדיין מכיל כמות גדולה (כמו באבקות או קרוב להן) של חלבון?

יש לי IBS ולכן חייב אבקת חלבון איזולייט.
אוקיי הבנתי. לקטוז עושה לך תופעות לוואי במערכת העיכול? כי לא צריך בהכרח להימנע ממוצרי חלב עקב IBS.

בכל אופן, יש כמה חברות מובילות בשוק שאתה יכול לנסות את אבקות החלבון שלהן:
Optimum nutrition, Dymatize, Musclepharm, Allmax, muscletech. כנראה שיש עוד, אבל אלה החברות שעלו לי לראש

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי. לקטוז עושה לך תופעות לוואי במערכת העיכול? כי לא צריך בהכרח להימנע ממוצרי חלב עקב IBS.

בכל אופן, יש כמה חברות מובילות בשוק שאתה יכול לנסות את אבקות החלבון שלהן:
Optimum nutrition, Dymatize, Musclepharm, Allmax, muscletech. כנראה שיש עוד, אבל אלה החברות שעלו לי לראש
לדעתך, אם יש לי IBS, וכל מוצרי קטניות ולקטוז גורמים להרגשת נפיחות ודברים אחרים לא נעימים, עדיין יכול לקנות אבקת WHEY רגילה (שבה יש פחות כמות חלבון) ולא איזולייט?

אם בוודאות לקטוז גורם לך לנפיחויות וכו' אז הייתי בוחר ב-Isolate. זה לא שבאבקה רגילה יש יותר מדי לקטוז, אבל רק כדי ללכת על בטוח. או אם יש לך אפשרות לנסות סקופ אחד של אבקת חלבון רגילה כדי לראות איך זה משפיע עליך

אין לי מושג מי אמר לך שהאבקות של MP באיכות נמוכה, הן בדירוג A ב-labdoor. אין עוררין על האיכות של האבקות שלהם.
על טעם ועל ריח אין להתווכח, לדעתי הטעמים שלהם בסדר גמור והטעמים הסולידיים של וניל שוקולד וכאלה אפילו טעימים, וגם אם הם לא היו טעימים בעיניי זה שטויות שייק של שני סקופים זה כמה לגימות וזהו, ביחס לואליו פור מאני שהמוצר הזה מספק ביחס למתחרים והעובדה ששייק זה בדיוק כמה לגימות לדעתי זה שווה גם אם הטעם לא טוב.
קניתי לא מזמן מ-MP 7.5 קילו אבקת חלבון חלב ב-250 ש"ח, איך אפשר להתחרות בזה בכלל? המחירים של אבקות חלבון היום נהיו לא הגיוניים, סקופ חלבון של חברות כמו אופטימום ודיימטייז עולה בממוצע כמו גביע קוטג' זה מגוחך ופשוט לא שווה את זה משום בחינה, במחירים האלה לא רואה סיבה לצרוך אבקות חלבון בכלל.
בקיצור זה הכול עניין של טעם אני כבר לא יכול לחזור לאבקות חלבון אחרות עם המחירים ש-MP מציעים, מה שבטוח הוא שהחלבון איכותי בדיוק כמו כל מותגי העלית של אבקות החלבון, הטעם זה כבר עניין אחר וסובייקטיבי לגמרי.

אני מערבב ושותה, מסיים כל מנת חלבון תוך 3 שניות.
אני לא אנין טעם מספיק על מנת להתעמק בטעמים ולשלם פי 2-3 רק על טעם.

1702301162519.png

אני טעמתי המון טעמים של אבקות אבל whey.
לרובם יש טעם לוואי חזק מאוד ואת הרוב גם לא סיימתי.מבחינת לשתןת בשייק עשההלי להקיא.עירבבתי באוכל.היחידה שלי הייתה טובה זאת האבקה ללא טעם שמתי אותה בשייקים של פירות עם חלב והיה מעולה.בלי טעם אפשר לקנות גם בארץ לדעתי,יש של go(לא יודעת לגבי איזולייט).מה שגם במיי פרוטאין יש מינמום הזמנה 250 שח אז עדיף לקנות בזול בארץ ולטעום לפני.

טעימות הם לא ביחס לשאר החברות המוכרות שבן זוכות בפרסים בטעמים. מסחינת אבקה היא אבקה טובה, החלבון הוא אותו חלבון הערכים שתקבל זהים. זה אספקט של מחיר ותמורה. אני מעדיף לשלם פחות על משהו שאני צורך באופן יום יומי כולה שייק חלסון מוריד אותו ב 5 שניות ושוכח. כן לא מתערבב הכי טוב, לא הכי טעים, אבל חלבון זה חלבון ועושה את העבודה. לטווח הארוך יוצא לי יותר זול. מזמין שק של 5 קילו בדרכ. לא שולל את החברות הטעימות אם בא לי להתפנק אז בכיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית