הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימון AB

DASDASD

משתמש מתחיל
222
3
נק' מוניטין:
6
222
3
אני מודע שהנושא הזה עלה מאות פעמיים בפורום הזה.
אני מדבר על החלוקה של AB :
רץ איתה המון זמן הבעיה היא חוסר התאוששות ואי עלייה במשקלים בעיקר באימון חזה + כתפיים + יד אחורית .
אני מרגיש שאני גומר על הכתפיים באימון הזה , אני בקושי מצליח לעלות במשקלים ואם אני עולה אני שוב יורד אחרי אימון שתיים .
בנץ' - 85 קילו , פרס בישיבה עם מוט - 55 קילו .
הגעתי ל-95 קילו בבנץ' ושוב ירדתי , בפרס הייתי 65 קילו ושוב ירדתי .
בקיצור יש לכם פתרון איך אפשר לעשות חלוקה חדשה , ובבקשה בלי להגיד רוטציות בין כתפיים לחזה .

• פותח/ת השרשור
ABC אפקטבי בכלל ?? כאילו לעשות אותה ארבע פעמיים בדר"כ עושים אותם 6 פעמיים בשבוע .
ולגבי 3 פעמיים בשבוע זה לעשות המון תרגילים מורכבים באימון אחד .

אפשר לחלק ABC ל 5-6 פעמים בשבוע, השאלה אם תרצה להגיע כל כך הרבה פעמים לחד"כ. אפשר לעשות ABC כאשר רק פעם בשבוע רגליים. זה אפקטיבי מספיק..

אני כילד בן 14 מתאמן כ4 פעמים בשבוע ומחלק ליום אימון יום מנוחה מפה לשם הגעתי כבר לשלושה חודשי אימון ואני רואה תוצאות מדהימות!

בנוסף לזה נושא התזונה הוא החשוב ביותר כילד הן 14 אני כמעט ולא אוכל שוקולד וחטיפים רק פעם בשבוע איזה משהו קטן. ביום יום אני צריך להגיע ל בערך 100 גרם חלבון אז בשביל זה אני שותה ואוכל הרבה ובנוסף שותה גיינר ואבקת חלבון שעזרו לי לעלות 8 קילו בשלושה חודשים

ABC ארבע פעמיים בשבוע לא תופס ?
או חלוקה אחרת בAB נגיד :
רגליים חזה
גב כתפיים
סליחה אם לא הייתי ברור אני עושה תוכנית AB ארבע פעמים בשבוע נגיד יום B חזה כתפיים ויד אחורית ויום A גב רגליים ויד קדמית

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה , פשוט אני מתכוון אם יש איזשהו דרך ככה שאוכל להפריד בין הכתפיים לחזה ולא לעבוד עליהם באותו אימון כי אני לא מתקדם לא פה ולא שם .
*אימון ABC אם אפשר לעשות ארבע פעמיים בשבוע ולא חמש כי זה מרגיש עמוס מדי וחסר טעם .
*אימון AB שהחלוקה : רגליים , חזה (יהיה כוח בכלל אחרי סקוואט לחיצת רגליים כפיפת ברכיים לעשות לחיצות ) , גב , כתפיים .
פתרון ??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית