הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

WATER FASTING

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני רואה מלא סרטונים ביוטיוב של אנשים שצמים שבוע ואפילו חודש כמו למשל פה:
מה הקאץ'? אשכרה אנשים מורידים מלא אחוזי שומן ולא נראה שיש לזה השפעות שליליות על הגוף ואפילו אומרים שהבדיקות דם שלהם נהיו יותר טובות אחרי זה, למה בצעם לא לעשות את זה ותוך חודש לרדת מה שאני ארד בחודשים בחיטוב רגיל?

אצלי מסת שריר מעל 75 קג והשומן עוד המהמ.. אז על הר זה פי 2 מנגיד 400 לשעה. 800. יצא לי לראות מישהי 130 קג שהלכה על הליכון והתאמנו לפי דופק ומשקל והיא שרפה 1400 קלוריות בשעה. אבל זה פסיכי וקצב שקשה לעמוד בו. כל אימוני אירובי מעל 500 קלוריות קשים..
איך אבל אתה מגיע למספרים האלה אני לא מבין? בן אדם ששוקל 130 קילו וילך 10 קילומטר נניח בקצב בינוני ישרוף הרבה יותר קלוריות מבן אדם שילך באותו הקצב ושוקל 100 קילו. ״כל אימוני אירובי מעל 500 ק קשים״ זה פשוט לא נכון. 500 ק׳ אתה שורף בשעה בהליכה של 8 קמש וגם זה תלוי במשקל שלך. בריצה אתה תשרוף את ה 500 ק׳ המסכנות האלה הרבה יותר מהר. גם 1000 ק׳ זה לא כזה קשה לשרוף. מניסיון, הגוף שלי נכנס למצב שאני פשוט יכול לעשוץ אירובי יותר משעה ולשרוף בכיף עוד 1000 ק׳ אבל מבחינתי זה סתם מיותר ופוגע בהתאוששות.

איך אבל אתה מגיע למספרים האלה אני לא מבין? בן אדם ששוקל 130 קילו וילך 10 קילומטר נניח בקצב בינוני ישרוף הרבה יותר קלוריות מבן אדם שילך באותו הקצב ושוקל 100 קילו. ״כל אימוני אירובי מעל 500 ק קשים״ זה פשוט לא נכון. 500 ק׳ אתה שורף בשעה בהליכה של 8 קמש וגם זה תלוי במשקל שלך. בריצה אתה תשרוף את ה 500 ק׳ המסכנות האלה הרבה יותר מהר. גם 1000 ק׳ זה לא כזה קשה לשרוף. מניסיון, הגוף שלי נכנס למצב שאני פשוט יכול לעשוץ אירובי יותר משעה ולשרוף בכיף עוד 1000 ק׳ אבל מבחינתי זה סתם מיותר ופוגע בהתאוששות.
כל אירובי מיותר אם אין מטרה. או רצון להאריך חיים.
בכל מקרה הכי הרבה ששרפתי היה 8000 קלוריות ואתה יכול לא לשאול איזה מרטון עשיתי בשביל זה.
אכן אם אתה שוקל 100 קילו אתה תשרוף יותר קלוריות. ובהליכה במיוחד שומן מאשר מישהו שהוא 50 קג. ואם אתה לוקח על עצמך עוד 30% משקל, תשרוף 1.3X בהערכה גסה. תוסיף שיפוע וזה קופץ ליותר. בכל מקרה צריך לשתות מים כאשר מגיעים לשעה אירובי. אני בעבודה רץ שעתיים כל בוקר. שורף בערך 800 בהערכה שאני הולך 40 דק לעבודה ובה שעתיים~. פלוס חד"כ.. 1000 בלי מאמץ.
היו כמה שמנים שעשו מרטון וכו כדי להוריד במספר מועט של פעמים הרבה משקל. או לדוגמא לשחות את מיצר גיברלטר בקור. הם משילים לעיתים 8-10 קג בשחייה אחת. איך זה אפשרי? הרי מדובר לפעמים על אנשים עם 25%. אבל בקור אתה שורף הרבה יותר. 10*7,700=77,000 קלוריות. זה מה שהם שורפים באימון אחד. לדוגמא אם אפשר בעזרת מדיטציה וריכוז להישאר בטמפרטורות קרות. כנ"ל לגבי 50 מעלות. הגוף מסתגל אך עדיין צורך קלוריות. הנה בחור מוזר:
את השיאן האנגלי ששרף 8 קילו בשחייה לא מוצא, בטח באיזה סרט של STRONGER,FASTER או משהו בסגנון.

תגיד לי זה באמת נשמע לך הגיוני לשרוף פאקינג 77 אלף קלוריות באימון א ח ד? אתה רציני אחי? לפי מה חישבו את זה? מחקר? בדיקה כלשהי? עדיין לא מבין מאיפה המספרים המטורפים האלה. 8-10 קילו בשחיה אחת? שמע מצטער אבל זה נשמע לי סיפורים מהסרטים מצוצים מהאצבע. 77.000 נשמע כמו מתכון לבית חולים על סף מוות. אין לי מושג כמה ק׳ שורפים באיש הברזל למשל, אבל אנשים התמוטטו שם חופשי. לגוף האנושי יש גבולות חביבי..

תמצוץ את האצבע כמה שאתה רוצה. אם אתה 50 - 60 קג. אין על מה לדבר. אם לא עשית מסע עם משקל גם.
סטרונגמנים ושחיינים אוכלים עד 20 אלף קלוריות ביום. יש סיבה שלא אלפיים אתה חושב?

תמצוץ את האצבע כמה שאתה רוצה. אם אתה 50 - 60 קג. אין על מה לדבר. אם לא עשית מסע עם משקל גם.

אני שוקל 110 קילו מה זה קשור? . נשמע שאתה קצת מושפע מסרטים מצויירים. מביא מספרים הזויים בלי שום ביסוס. שורפים 77 אלף ק׳ באימון אחד טוב אחי...

אני שוקל 110 קילו מה זה קשור? . נשמע שאתה קצת מושפע מסרטים מצויירים. מביא מספרי הזויים בלי שום ביסוס. שורפים 77 אלף ק׳ באימון אחד טוב אחי...
מסע אחד. אורסט אחד. לא אימון של חדכ או אפילו 60 סטים. תכנס למקרר, אם אתה מפיק דופק ונשאר בחיים תוך 10 שעות תרד הרבה משקל. הנה כמה שחיין מקצועי שורף ביום: 9,874-10,074 . סטרונגמן:12,000-22,000.

מסע אחד. אורסט אחד. לא אימון של חדכ או אפילו 60 סטים. תכנס למקרר, אם אתה מפיק דופק ונשאר בחיים תוך 10 שעות תרד הרבה משקל.

מיצידי שב במקפיא שעתיים. אין מצב בחיים לשרוף פאקינג 77,000 ק׳ באימון אחד. תביא מחקר מבוסס ולא סירטוני חרטא מיוטיוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית