alternate day fasting

sankoren

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי אני בתהליך של חיטוב ובניית שריר כרגע, אבל לא מצליח להיפטר בצורה יעילה משומן, לפני שתגידו לי שזה לא אפשרי אני רק מתחיל להתאמן חודש שני בערך ובמיוחד אצל begginers יש את האופציה להעלות בשריר ולרדת בשומן כל עוד המאזן הקלורי שלילי לא מוגזם.

אני חושב להתחיל ב alternate day fasting שזה יום צום יום אוכל, אבל השאלה שלי היא כזאת, מה עדיף להתאמן ביום שאני צם או ביום שאני אוכל? (ניראה לי ביום שאני צם)

ונגיד שאני מתאמן ביום שאני צם איך הגוף יבנה שריר אם הוא לא מקבל חלבונים? אני יודע שבגלל הפרשה מוגברת של IGF1 אני ישמר שריר אבל בנייה של שריר מצריכה חלבונים ואם אין לי אותם בדם אז איך השריר יבנה בדיוק ?

תודה לעוזרים.

אתה מתעסק בעיקר בטפל ולא בעניין.
שיטות מתוחכמות הן לא מה שיעזור לך אם אין לך בסיס יציב.
דבר ראשון כדי שיהיה אפשר לעזור לך יהיה צורך במעט פרטים, כמו גובה, גיל, ומשקל.

להתאמן כשאתה צם זה דרך בטוחה לפציעה.
אם תרצה לצום יום אחד, אל תתאמן אז, או שתתאמן ואל תצום.
אני שומר תורה ומצוות, ולא חסר לי נסיון עם צומות, לא מתאמנים בצום בשום פנים ואופן.

להתאמן כשאתה צם זה דרך בטוחה לפציעה.
אם תרצה לצום יום אחד, אל תתאמן אז, או שתתאמן ואל תצום.
אני שומר תורה ומצוות, ולא חסר לי נסיון עם צומות, לא מתאמנים בצום בשום פנים ואופן.
לא שאני חלילה ממליץ על זה, אבל יש לי חבר שהתכונן לתחרות תוך כדי רמאדן. לא להיט בעליל.

היי אני בתהליך של חיטוב ובניית שריר כרגע, אבל לא מצליח להיפטר בצורה יעילה משומן, לפני שתגידו לי שזה לא אפשרי אני רק מתחיל להתאמן חודש שני בערך ובמיוחד אצל begginers יש את האופציה להעלות בשריר ולרדת בשומן כל עוד המאזן הקלורי שלילי לא מוגזם.

אני חושב להתחיל ב alternate day fasting שזה יום צום יום אוכל, אבל השאלה שלי היא כזאת, מה עדיף להתאמן ביום שאני צם או ביום שאני אוכל? (ניראה לי ביום שאני צם)

ונגיד שאני מתאמן ביום שאני צם איך הגוף יבנה שריר אם הוא לא מקבל חלבונים? אני יודע שבגלל הפרשה מוגברת של IGF1 אני ישמר שריר אבל בנייה של שריר מצריכה חלבונים ואם אין לי אותם בדם אז איך השריר יבנה בדיוק ?

תודה לעוזרים.

כמו שאמרו לך, אתה מתעסק בתפל.

מה שהכי חשוב זה המעקב על הקלוריות, ואז על הערכים.

יש כבר בפניך את השיטה הכי יעילה שהיא גירעות קלורי , למה לחפש הרפתקאות תאמין אני חוזה מה הולך לקרות אתה הולך להתייאש מרוב רעב ולעלות חזרה את מה שירדת כי זה לא משהו שאפשר להתמיד איתו לאורך זמן .
אין קיצור דרך אתה פשוט חסר סבלנות שמנסה להאיץ תוצאות, תתחיל לחשוב לטווח הרחוק .
ואם כבר אתה נעול לך 16/8 צום לסירוגין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית