הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

fasting מה דעתכם ?

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
מה דעתכם על הדיאטה?
חשבתי אולי להתחיל אותה עם צום של 24 שעות, ולאכול בארוחה 1 כ-200 גרם חלבון-90 גרם שומן 100 גרם פחמימה.
מקורות השומן mct , חמאת בוטנים טבעית, ואבוקדו/צהובי ביצה.

מקורות חלבון
חזה עוף,בצים,דג סלמון, בשר

פחמימות כ-50 גרם-100 גרם
משיבולת שועל

את הארוחה אתחיל ב-12 בלילה כך יהיה לי חלון גדול יותר, וקל יותר וזמן לסיים את כל האוכל. אימון בערב.

קשה לי לאכול מאז הבעיות עיכול בצורה מסודרת כל כמה שעות, ואני מפספס ארוחות במיוחד כי אני לא בסייקל ואני לא מרגיש רעב גם ככה. אולי ככה אצליח להיות עקבי.

אשמח לדעות.

אני מדבר על פיתוח גוף נטו. גם פותח האשכל
וחבר בנץ 160 זה נחמד. אבל ראיתי ילד שמן בן 17 לוחץ 180. הוא בערך 115 קילו אבל הזיז את המוט יפה. מכאן שהכח שלך לא אינדיקציה לכמות חלבון ולא אינדקציה לכלום.

מדברים פה על פיתוח גוף ועל תזונה
יש לי בחדר כושר אנשים שנראים לא מתאמנים ופתאום מושכים כמעט 200 קילו מהרצפה. ואני מתחרה בעד 90 קג בפיתוח גוף יותר חלש מהם.
כח לא אומר כלום על איך שתראה ולא תלוי בכמויות חלבון אדירות.
יש לי הרבה ידידות שמושכות 200. זה לא משקל מרשים לגבר בוגר בשום קנה מידה.

לא מכיר את סטן אבל ללכת לפי המלצה של בנאדם 1 לא נראה לי הגיוני.
בכל זאת 2.2 זה מעל ומעבר לטבעי.
כשאתה דוחף מזרקים לתחת לא תגדיל את כמות החלבון והפחמימה הדבר היחיד שתקבל כמעט זה תופעות לוואי. וקצת נפיחות שתרד מיד איך שתסיים

האמת שעדיין לא הוכח ש400 גרם חלבון יהיה יעיל יוץר מ200 גרם חלבון. לא משנה מה תזריק.
מה שאנחנו כן יודעים בוודאות זה שתדע לנצל הרבה יותר טוב ויעיל את ה200 גרם האלה על סטרואידים
הקטע שזה לא נחקר מעולם, אז לא הייתי ממהר לשלול

לא מכיר את סטן אבל ללכת לפי המלצה של בנאדם 1 לא נראה לי הגיוני.
בכל זאת 2.2 זה מעל ומעבר לטבעי.
כשאתה דוחף מזרקים לתחת לא תגדיל את כמות החלבון והפחמימה הדבר היחיד שתקבל כמעט זה תופעות לוואי. וקצת נפיחות שתרד מיד איך שתסיים

לפי מה אתה אומר? אני מסכים איתך לגבי זה שלא צריך לקחת מאדם אחד עצות ולהאמין לכל מה שהוא אומר, אבל סתם אנקדוטה הבנאדם הזה אחראי על התזונה של ת׳ור, בריאן שואו ועוד רבים וחזקים... אני נמצא בקשר עם הרבה מוזרקים, אף אחד מהם לא אוכל פי 4 משקל גוף...

לפי מה אתה אומר? אני מסכים איתך לגבי זה שלא צריך לקחת מאדם אחד עצות ולהאמין לכל מה שהוא אומר, אבל סתם אנקדוטה הבנאדם הזה אחראי על התזונה של ת׳ור, בריאן שואו ועוד רבים וחזקים... אני נמצא בקשר עם הרבה מוזרקים, אף אחד מהם לא אוכל פי 4 משקל גוף...
דני קגנוביץ על פי 4 מתי שהוא בסייקלים
אני אוכל פי 3 או לפחות מנסה, חייב לציין שזה הרבה יותר פשוט מלי שאתה בסייקל
אם אני אעלה על טרן אני אנסה פי 4

שוקל באיזור 100 אז זה בעיה לוגיסטית להגיע לכמויות האלה

נערך לאחרונה:
פאורליפטרים לא צריכים כמויות מטורפות של חלבון הספורט לא דורש את זה. פה המטרה כח נטו
בפיתוח גוף התזונה שונה לגמרי ולכן הגישה והכמויות שונות לגמרי. המטרות שונות לגמרי

פאורליפטרים לא צריכים כמויות מטורפות של חלבון הספורט לא דורש את זה. פה המטרה כח נטו
בפיתוח גוף התזונה שונה לגמרי ולכן הגישה והכמויות שונות לגמרי. המטרות שונות לגמרי
יש לך מקורות מידע (גם לא מחקרים) שתומכים בX3 + גרם חלבון לבילדרים?

יש לך מקורות מידע (גם לא מחקרים) שתומכים בX3 + גרם חלבון לבילדרים?
The Protein Bible

Some people have speculated that testosterone and anabolic steroid users will benefit from increased protein intake above the 1.5-2.0g/kg that Dr. Peter Lemon recommends for natural weightlifters. I certainly believe it's a distinct possibility that some supplements require a protein intake beyond current recommendations to exert noticeable effects. Any drugs or supplements that may have an impact on anabolism may require a higher protein intake [Tim Ziegenfuss, Ph.D. Human Nutrition Laboratory, Kent State University, Ohio, USA. Director of Research and Education, Phoenix Laboratories, New York, USA].

planetfig1.jpg

steroids protein intake - Google zoeken

זה מצאתי רק בתוצאה הראשונה, בטוח שקצת חפירה שם ואפשר למצוא עוד כמה דברים מעניינים

אין שום דבר פרקטי במה ששלחת פה

הכותב סך הכל מאמין שאולי יש אפשרות שצריכת חלבון מוגברת תהיה יעילה
שים לב ל nitrogen balance הגבוה שיש אצל צורכי חלבון גבוה
Protein intake while on steroids

גם ממליץ לעבור על האשכול כאן
לפי דעתי צריך לעשות מיני סייקלים בצריכת החלבון, צריכת חלבון גבוהה של 2.5-3 אפילו 4 אם אתה על חומרים כמו טרן שהוכחו כמסנתזים חלבון ברמה מאוד גבוהה עד 99.99 אחוז

ומעת לעת להשתמש במשהו שקראתי שרואים לו protein sparing בו צריך לרדת לאזור ב1.6 בחלבון לכמה ימים ולהעלות את הפחמימה, לא בדיוק הבנתי מה זה נותן אבל הבנתי שזה חשוב לתהליך

אם מישהו בעל הבנה מעבר לכך אשמח לתובנות

יש לציין כי מפתחי גוף ופאוור ליפטרים לא בהכרח בעלי אותם מטרות אם כי יש יחידי סגולה כמו רוני קולמן שעשו גם פיתוח גם וגם פאוור ליפטיניג ברמה מאוד גבוהה

מה הקשר לשיחה שהייתה פה על x3 לבין מה ששלחת שמסתכם במקסימום 2.6
זה מה שחקרו במחקר הספציפי הזה, מה שמצאתי וצירפתי לכאן, שמוכיח שיש יתרון בצריכת חלבון מעבר ל2.2, מאמין שעם חומרים הגוף יכול להתמודד עם כמות גבוהה יותר של חלבון, אם כי מדי פעם צריך לעשות protein sparing שלא לגמרי הבנתי את המשמעות שלו אבל ראיתי למעט בילדרים מאזכרים את זה שצריך לרדת בחלבון ולצרוך יותר פחמימות/שומנים מעת לעת
לפי דעתי זה נובע מהעובדה שאחת הדרכים לצבור מסת שריר, לא זוכר את המינוח המדויק

אבל יש עומס מטבולי ועומס על השריר progressive overload

עומס מטבולי מתקבל בין היתר ע"י צריכת מזון בצורה כזאת או אחרת וצריך מעת לעת להוריד את העומס כדי לאפשר לגוף אנערף אולי מערכת העיכול להתאושש בדיוק כמו שעושים בהורדת עומס מאימונים מעת לעת

הייתי מת לראות איך נראה הגוף של האנשים שמאחורי ה"לא צריך את זה וזה וזה מיותר"
עם הייתם מנסים לפתח את הגוף לא הייתם שואלים שאלות כאלה בכלל.
איפה בעולם עושים ניסויים על בני אדם שלוקחים טסט טרן וויני gh אתם חיים באשליות.

הייתי מת לראות איך נראה הגוף של האנשים שמאחורי ה"לא צריך את זה וזה וזה מיותר"
עם הייתם מנסים לפתח את הגוף לא הייתם שואלים שאלות כאלה בכלל.
איפה בעולם עושים ניסויים על בני אדם שלוקחים טסט טרן וויני gh אתם חיים באשליות.
By definition
כל אדם שלוקח חומרים שכאלו עושה ניסויים על עצמו, אז תכלס כמעט בכל מקום בעולם בו יש לאנשים גישה לחומרים עושים ניסויים כאלה על בני אדם

הבעיה שהתוצאות מהמחקרים האלה נמצא בתגובות של אנשים ברחבי הפורומים, אתה מוזמן לפתח כלי AI big data חכם שכזה שיכול להפוך את כל המידע הזה הזמין במגוון שפות במרשתת למחקר מיהמן..

עד אז...

אגב יש לך טעות קטנה כי יש מחקרים קליניים על דקה והאפקט שלו וכן על טרן וההשפעות הנירוטוקסיות, שלו

יש מחקרים בנושא, אולם רובם מבוצעים על חיות מעבדה מהסיבה הפשוטה שזה 'ניסויים בבני אדם' לכל דבר ועניין ויש עם זה בילה אטית במקצת, שלא לדבר על כך שמשתמשי החומרים מעדיפים מסיבות מובנות לחלוטין כתוצאה מטאבו של החברה על כך להשאיר את נושא החומרים הרחק מעיני הציבור

לראיה, סייקלים של באדיבילדרים נחשבים כ'סוד כמוס' לרוב

אגב, מחקרים על הנושא / שאלת סקר יש מעת לעת, דוגמא קלאסית לכך מארצנו הקטנטונת הינה

יש בדיקות דם חינם למשתמשי הסטרואידים

נערך לאחרונה:
הישראלי הממוצע שמזריק הוא חצי מפגר אין טעם לשאול בארץ. דוגמא השאלות פה בפורום.
הלכתי בעצמי להבדק כבר בלינק שפרסמת לפני חודשים מה הקשר לזה בכלל.
הייתי פעיל פה לפני שנים ולא השתנה כלום עדיין מנהלים את הפורום מתאמני כח שלא מבינים שום דבר בפיתוח גוף 0 ידע.
תביא לפה מישהו רציני מהתחום יסתום לכולם את הפיות. זה שלא רשום לי מנהל מתחת לשם אז מה? חלק מהמתאמנים שלי על חומרים ואלה שלא מעלים את צריכת החלבון לאמתקדמים כמעט גם על חומר. לא שהם לא רוצים פשוט לא מצליחים להכניס כמויות

הישראלי הממוצע שמזריק הוא חצי מפגר אין טעם לשאול בארץ. דוגמא השאלות פה בפורום.
הלכתי בעצמי להבדק כבר בלינק שפרסמת לפני חודשים מה הקשר לזה בכלל.
הייתי פעיל פה לפני שנים ולא השתנה כלום עדיין מנהלים את הפורום מתאמני כח שלא מבינים שום דבר בפיתוח גוף 0 ידע.
תביא לפה מישהו רציני מהתחום יסתום לכולם את הפיות. זה שלא רשום לי מנהל מתחת לשם אז מה? חלק מהמתאמנים שלי על חומרים ואלה שלא מעלים את צריכת החלבון לאמתקדמים כמעט גם על חומר. לא שהם לא רוצים פשוט לא מצליחים להכניס כמויות
אחי, על מה אתה עצבני?

הפורום כאן בשביל לשאלות שאלות, לשתף ידע וכן, גם להתווכח ברמה אינטיליגנטית. אני אישית מתאמן כוח, אבל כיום ובעבר היו הרבה מנהלים ספציפית מתחום פיתוח הגוף. ההבנה שלי בפיתוח גוף היא בסיסית לגמרי ואני תמיד שמח ללמוד ולשאול.

לא התווכחתי בהכרח 3+ זה מיותר, רק ציינתי את הידע והמידע שאני נחשפתי אליו.

לגבי אימוני כוח, חשוב לאזן בין מטרות פונקציונליות לבין מטרות אסטטיות, אם הפורום כולו דוהר בכיוון אחד בלבד, זה מפספס את המטרה.

כי הפורום הולך רק לכיוון כח וזה מוריד כל כך את הרמה של פיתוח הגוף בארץ.
פורטל קילוגרם זה מאגר מידע שלדעתי אין לו שני בארץ המון ידע טוב וחשוב.
אבל אז אנשים בפורום עצמו נותנים תשובות הזויות

כי הפורום הולך רק לכיוון כח וזה מוריד כל כך את הרמה של פיתוח הגוף בארץ.
פורטל קילוגרם זה מאגר מידע שלדעתי אין לו שני בארץ המון ידע טוב וחשוב.
אבל אז אנשים בפורום עצמו נותנים תשובות הזויות
נוטה להסכים איתך באופן כללי.

לפחות הצלחנו להתנער מהסטטוס קוו שהיה פה לגבי ריפטו וSS שכל בנאדם שרצה תכנית היו אומרים לו SS לא משנה אם הוא גבר אישה כלב כבאי עיוור ללא גפיים או חי באלסקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית