ייעוץ לא מרגיש רעב במהלך הדיאטה. האם אני אוכל יותר מדי?

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
ערכים: (לא כוללים את הסקופ שלאחר אימון)
סה"כ קלוריות: 1894 קלוריות
סה"כ חלבון: 140 גרם
סה"כ שומן: 78.3 גרם
סה"כ פחמימות: 157.3 גרם
סה"כ כולסטרול: 221.1 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 18 גרם

מי שרוצה לראות את התפריט המפורט, הוא נמצא כאן:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=126057&postcount=1

התחלתי את הדיאטה ב 1.3, ואני פשוט לא מרגיש רעב.
אני מרגיש שאני אוכל בסבבה, כשהסלט מכיל 3-4 ירקות אני אפילו מרגיש שאני לגמרי מלא.
אתמול אפילו יצא שארוחות צהריים וערב בלבד הספיקו לי.

האם ככה אני אמור להרגיש בדיאטה?
או שעדיף לקצץ בכמות הקלוריות ?

אתה 3 ימים בדיאטה
חודש ראשון אין לך מה לדבר אפילו
תרוץ על זה
תשקל ותמדוד היקפים

רעב הוא לא מדד לחיטוב אפקטיבי או לא, כנראה היית אוכל כמו אנורקס גם במסה ככה שההבדל של 200-300 קלוריות הללו לא עשו הרבה.

• פותח/ת השרשור
רעב הוא לא מדד לחיטוב אפקטיבי או לא, כנראה היית אוכל כמו אנורקס גם במסה ככה שההבדל של 200-300 קלוריות הללו לא עשו הרבה.

זה מה שחשבתי, ופשוט העדפתי לא להגיד את זה. (במאסה הייתי מרשה לעצמי המון זבל כמו עוגות, מתוקים, רטבים, המבורגרים)
מה עושים במצב כזה? חותכים מיד 400-500 קלוריות ? או מחכים שבוע שבועיים לראות אם המשקל זז?

זה מה שחשבתי, ופשוט העדפתי לא להגיד את זה. (במאסה הייתי מרשה לעצמי המון זבל כמו עוגות, מתוקים, רטבים, המבורגרים)
מה עושים במצב כזה? חותכים מיד 400-500 קלוריות ? או מחכים שבוע שבועיים לראות אם המשקל זז?
אתה תרד בהתחלה נוזלים ככה שזה לא מדד בפני עצמו, תחכה משהו כמו חודש.

• פותח/ת השרשור
סבבה לך. אני בדרך כלל מסתובב עם כאבי ראש בשבועיים הראשונים.

מגניב. מיום שבת בבוקר עד אתמול הייתי עם 38.2 חום, אז יכלתי לזרוק את כל התופעות האלה על המחלה ולא על הדיאטה...

אתה תרד בהתחלה נוזלים ככה שזה לא מדד בפני עצמו, תחכה משהו כמו חודש.

אוקי, תודה. נשוב לעדכן עוד חודש.

חחחחחחחחחח אין תכזה טרול, אתה היית חולה עם חום ואתה רק 3 ימים בחיטוב שמתוכם 2.5 חולה ואתה בוכה למה אתה לא רעב? תגיד אתה אמיתי?
ואללה אני חושב איזו כותרת לשים לך מתחת למשתמש...

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחח אין תכזה טרול, אתה היית חולה עם חום ואתה רק 3 ימים בחיטוב שמתוכם 2.5 חולה ואתה בוכה למה אתה לא רעב? תגיד אתה אמיתי?
ואללה אני חושב איזו כותרת לשים לך מתחת למשתמש...

קודם כל אני אשמח לכותרת. משהו מגניב כמו סופרטרול.
דבר שני, הפואנטה הייתה, מה שאתה בעצם אמרת, שאחרי הכל, חוץ מהעובדה שאני לא אוכל מתוקים ועוגות, זה דיי מזכיר את התפריט שהייתי במאסה (פחות 100 גרם חזה עוף בארוחות).
המחלה רק גרמה כאבי ראש. זה לא מנע ממני לאכול.

אני היחידי בפורום שחי על IF שאני רוצה טיפה לרדת במשקל?
ואללה לא מבין מה הקטע בלהכניס 1700 קלוריות ולחלק ל-6 ארוחות(מדבר כללי לא אלייך ספציפית)..
אני אוכל ב-2 בבסיס בשקם קונה באגט ענק עם שניצל, מהבסיס דופק אימון חוזר הביתה אוכל 400 ג' בשר טחון עם עוד איזה 2 כפות שמן זית ועוד איזה יוגורט לפני השינה(בשביל הקזאין :120ag: סתם).

גם IF וגם LOWCARB ביחד, הכי נוח בארץ.

1900-2000קלוריות
75 פחמימה
150 חלבון
110 ג' שומן

נערך לאחרונה:
חחח מגניב. אני בינתיים על דיאטה מתונה. אחר כך נעבור ל UD2

זכור ש-UD2 זאת דיאטה חד פעמית אני אומר לך בתור אחד שעשה אותה חודשיים מה גם שהיא לא מתאימה לכל אחד.

אני מגדיר את עצמי בתור בנאדם מזוכיסט שחי שנים כבר על קטוזיס ומסוגל לבצע תוך כדי אימוני דילול וגם אירובי..התכנית הזו לא בנויה לאנשים 'עדינים'.

• פותח/ת השרשור
זכור ש-UD2 זאת דיאטה חד פעמית אני אומר לך בתור אחד שעשה אותה חודשיים מה גם שהיא לא מתאימה לכל אחד.

אני מגדיר את עצמי בתור בנאדם מזוכיסט שחי שנים כבר על קטוזיס ומסוגל לבצע תוך כדי אימוני דילול וגם אירובי..התכנית הזו לא בנויה לאנשים 'עדינים'.

מז"א חד פעמית?

אז איך כל "התותחים" של הפורום בעצם יורדים ל 10% אם אי אפשר לעשות דיאטות קשות כאלה?

* UD2זה גימיק. עם כל דיאטת CC תגיע ל-10% שומן וגם עם דיאטה רגילה ומאוזנת בתנאי שיש לך גנטיקה טובה.

*אין כאן בפורום אנשים עם 10% שומן אולי 1-3 לא יותר.

*10% שומן לא נחשב לאחוז שומן נמוך שקשה להשגה.

• פותח/ת השרשור
* UD2זה גימיק. עם כל דיאטת CC תגיע ל-10% שומן וגם עם דיאטה רגילה ומאוזנת בתנאי שיש לך גנטיקה טובה.

*אין כאן בפורום אנשים עם 10% שומן אולי 1-3 לא יותר.

*10% שומן לא נחשב לאחוז שומן נמוך שקשה להשגה.

הבנאדם הממוצע יכול להגיע ל 10% עם התמדה על דיאטה והוספת דיאטה קטוג'נית בסוף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית