הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Marbo Sport - מה הקאצ'?

• פותח/ת השרשור aviel
  • פורסם בתאריך

aviel

משתמש מתחיל
212
0
נק' מוניטין:
15
212
0
שלום לחברי הפורום
למישהו יש ניסיון עם החנות?
מתכוון לקנות מאפס את כל הציוד לחדר כושר ביתי משם במידה ואדע שבטוח לקנות משם
לא הצלחתי למצוא חוות דעת בגוגל

עוקב
נראה שיהיה משתלם להזמין מהם כלוב
עריכה: וואי רגע זה ישן הסיפור הזה, אז מישהו כבר קיבל מוצר ויכול לתת ביקורת?

עוקב
נראה שיהיה משתלם להזמין מהם כלוב
עריכה: וואי רגע זה ישן הסיפור הזה, אז מישהו כבר קיבל מוצר ויכול לתת ביקורת?
לא הייתי קונה שם כלוב, נראה מאוד לא עמיד ואפילו בהגדרות יצרן העומס המקסימלי הוא 300 קג (אז מתאר לעצמי שאם נופלים מהר באמצע סט גם עם משקל הרבה פחות גבוה אפשר לשבור את אחד מהמוטות בטיחות שבאמת נראים דקים מדי בשביל לעשות את העבודה שלהם)

כל כלוב ברמה חצי מקצועית מגיע עם כושר נשיאה של 1000 פאונד ונראה אחרת לגמרי, במחיר דומה בארה"ב קונים כלובים גם עם כושר נשיאה של 1500 פאונד...

נערך לאחרונה:
לא הייתי קונה שם כלוב, נראה מאוד לא עמיד ואפילו בהגדרות יצרן העומס המקסימלי הוא 300 קג (אז מתאר לעצמי שאם נופלים מהר באמצע סט גם עם משקל הרבה פחות גבוה אפשר לשבור את אחד מהמוטות בטיחות שבאמת נראים דקים מדי בשביל לעשות את העבודה שלהם)

כל כלוב ברמה חצי מקצועית מגיע עם כושר נשיאה של 1000 פאונד ונראה אחרת לגמרי, במחיר דומה בארה"ב קונים כלובים גם עם כושר נשיאה של 1500 פאונד...
יש לך המלצה על כלוב במחיר סביר-זול בארץ?
ונראה לי שכל כלוב שלהם עדיף על לעשות סקוואט ממקבילים על סולם עץ

יש לך המלצה על כלוב במחיר סביר-זול בארץ
הייתי הולך למסגר כלשהו או בנאדם שעושה עבודות מתכת כמו זה שאדטו בזמנו הלך אליו ולא קונה מיבואן... יהיה גם יותר קשיח וגם בהתאמה

ונראה לי שכל כלוב שלהם עדיף על לעשות סקוואט ממקבילים על סולם עץ
xD

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית