הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

יהודה

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-155
46
0
הייתי שמח לשמוע חוות דעת לגבי האבקות חלבון למינהם, אני מזה חצי שנה לוקח כל יום שתי כפות הגשה לאחר כל אימון כח, אולם לאחרונה גילו לי אנמיה ופעילות מוגברת של הכבד ועוד ים חריגות בבדיקות הדם שערכתי, יש לציין כי לפני שהתחלתי להתאמן(לפני חצי שנה) לא היה לי כלום(גם לא שרירים) והבדיקות היו תקינות, הרופאה אמרה לי להפסיק מייד עם "ה***" (אני מצתת)הכוונה היא לחלבון, מה עליי לעשות האם זה כה קריטי לאימון, הבנתי שטונה אפילו מייד לאחר האימון אינה אפקטיבית כמו אבקת החלבון הזאת, אשמח לקבל תגובות
יש לציין כי עד לפני חצי שנה לא הייתי עושה כל פעילות ספורטיבית, שקלתי 86 ק"ג, עם 28 אחוז שומן, עתה אני 10 אחוז שומן עם 74 ק"ג, במשך החצי שנה הזאת עבדתי ואני עדיין עובד כמו חמור, ללא מנוחה, ייתכן שזה מה שפגע בבריאותי?, אמרו לי שצריך לתת לגוף שבוע מנוחה להתאושש, אולם אני מפחד לאבד מסת שריר או כושר בשבוע כזה, מה דעתכם?

בספק אם זה מהאבקת חלבון , תנסה להפסיק לתקופה מסויימת ולעשות שוב בדיקות ולראות את ההפרשים , סה"כ אני חושב שזה נבע מאימון יתר , תזונה לקוייה , וחוסר התאוששות.
פרט את התזונה שלך שהייתה במהלך הירידה במשקל ותוכנית האימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית