הייתי שמח לשמוע חוות דעת לגבי האבקות חלבון למינהם, אני מזה חצי שנה לוקח כל יום שתי כפות הגשה לאחר כל אימון כח, אולם לאחרונה גילו לי אנמיה ופעילות מוגברת של הכבד ועוד ים חריגות בבדיקות הדם שערכתי, יש לציין כי לפני שהתחלתי להתאמן(לפני חצי שנה) לא היה לי כלום(גם לא שרירים) והבדיקות היו תקינות, הרופאה אמרה לי להפסיק מייד עם "ה***" (אני מצתת)הכוונה היא לחלבון, מה עליי לעשות האם זה כה קריטי לאימון, הבנתי שטונה אפילו מייד לאחר האימון אינה אפקטיבית כמו אבקת החלבון הזאת, אשמח לקבל תגובות
יש לציין כי עד לפני חצי שנה לא הייתי עושה כל פעילות ספורטיבית, שקלתי 86 ק"ג, עם 28 אחוז שומן, עתה אני 10 אחוז שומן עם 74 ק"ג, במשך החצי שנה הזאת עבדתי ואני עדיין עובד כמו חמור, ללא מנוחה, ייתכן שזה מה שפגע בבריאותי?, אמרו לי שצריך לתת לגוף שבוע מנוחה להתאושש, אולם אני מפחד לאבד מסת שריר או כושר בשבוע כזה, מה דעתכם?
יש לציין כי עד לפני חצי שנה לא הייתי עושה כל פעילות ספורטיבית, שקלתי 86 ק"ג, עם 28 אחוז שומן, עתה אני 10 אחוז שומן עם 74 ק"ג, במשך החצי שנה הזאת עבדתי ואני עדיין עובד כמו חמור, ללא מנוחה, ייתכן שזה מה שפגע בבריאותי?, אמרו לי שצריך לתת לגוף שבוע מנוחה להתאושש, אולם אני מפחד לאבד מסת שריר או כושר בשבוע כזה, מה דעתכם?