הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדורי קפאין

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
אשמח לדעת היכן אוכל למצוא מידע מפורט על כדורי קפאין?
השפעות לטווח קצר, לטווח ארוך, תופעות לוואי?
תוך כמה זמן מסייעים?
האם בריאים? לא בריאים?
איזה מותג מומלץ?
האם באמת משפיע?
בעד/נגד?

יש אנשים רבים ששותים לפני אימון קפה. בגלל הקפאין שנמצא. מה שקפאין עושה זה עוזר לגוף לא להיות עייף במשך זמן מסויים, להיות ערני,
ונותן סוג של "מרץ" לאימון ומגביר את קצב פעימות הלב . עכשיו פה בכדורי קופאין יש כמות גדולה של קפאין, למשל בקפה יש 80מג של קפאין, אז ברוב כדורי הקופאין בעולם, הכדור עצמו מכיל 200 מג, כלומר השפעה יותר ארוכה וקצת יותר חזקה מאשר תשתה קפה.
לגבי תופעות לוואי- משתנות מאדם לאדם יכול להיות אולי כאבי ראש אבל זה כדור שגורם לתופעות לוואי , אבל כמו שאמרתי מרגשים דפיקות לב מוגברות ולחץ דם עולה, ואתה לא מרגיש עייפות.
הכדור משפיע בתווך 15-30 דקות למשך לפחות שעתיים.
אז האם בריא? בוא נגיד ככה אי אפשר להתייחס לזה בריא או לא. יש אנשים שנגד תוספים בכללי ונגד תוסף זה בפרט, אחרים יגידו שתוסף זה עוזר משמעותית לאימון. תלוי את מי שואלים.
לגבי מותג, לא משנה המותג כל עוד שהכדור מכיל רק קופאין, הכל אותו דבר כך שמותג לא משנה.
אני שותה לפעמים ולא תמיד כדור קפאין, ואכן אתה מרגיש השפעה מאוד.(בעיקר שאתה לוקח הפסקה מקפאין שבוע ואז אחרי שבוע אתה לוקח כדור ואתה מרגיש יותר השפעה חזקה)
אני עצמי בעד כדורי קפאין פשוט זה כולה לבלוע כדור אחד, לא צריך עכשיו להכין קפה, אבל זה תלוי את מי שואלים.

• פותח/ת השרשור
השאלה שמעניינת אותי בתוך הדבר הזה היא
האם יש השפעה שלילית לטווח ארוך עבור מי שלמשל משתמש בזה למשך שנה שנתיים?

מה התופעות שיש לצפות להן *אחרי* שהשפעת הכדור פגה? האם אז העייפות נכנסת ובועטת חזק יותר?

אחכ אתה לא מרגיש ממש עייפות אלא רק אחרי 4-5 שעות בערך אבל לא משהו קיצוני.
אני ממליץ לא להשתמש באופן תמידי אלא למשל 3 פעמים בשבוע, כל שאר הימים תתסתפק בקפה או במשהו אחר.
אין לזה השפעה שלילת לטווח ארוך כלומר זה זה רק תוסף. אם תשתה קפה במשך שנה יקרה לך משהו?!
מה שכן פעם בחודשיים בערך אתה תרגיש שהכדור פחות משפיע, הגוף התרגל לקפאין ותרגיש פחות השפעה.
מה הפתרון? לעשות הפסקה מכל סוג של קפאין (קולה, קפה,תא.) במשך שבוע שבועיים, ואז לחזור לנטול כדור קפאין.
הערה: לרוב מתאמנים מתקדמים ומנוסים לוקחים כדורי קפאין. הדבר הפשוט הוא לשתות קפה, אבל כמו שאמרתי בחירה שלך, השפעה של הכדור חזקה וארוכה יותר.

כדורי קפאין זה בידיוק כמו כמה כוסות קפה, רק בקפסולה (כמה כוסות תלוי כבר במינון של הכדור), ככה שכל היתרונות והחסרונות הם בידיוק כמו קפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית