הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקות העשרה-זקוק למידע אמיתי

• פותח/ת השרשור SIBI
  • פורסם בתאריך

SIBI

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום. מתנצל-אני לא בודי-בילדר..עברתי ניתוחים במערכת העיכול לפני 3 שנים ומאז המשקל ירד דרסטית.למרות מעקב צמוד של דיאטניות..ניסיתי "אבקות העשרה" שונות אבל הן לא ממש עוזרות לעלייה במשקל..
שאלתי לעוסקים בבודי-בילדינג:
האם מישהו מכיר אבקה/אבקות שמטרתן העיקרית עלייה במשקל והן מרובות קלוריות ומצליחות במשימה ?
תודה מראש

שלום. מתנצל-אני לא בודי-בילדר..עברתי ניתוחים במערכת העיכול לפני 3 שנים ומאז המשקל ירד דרסטית.למרות מעקב צמוד של דיאטניות..ניסיתי "אבקות העשרה" שונות אבל הן לא ממש עוזרות לעלייה במשקל..
האם מישהו מכיר אבקה/אבקות שמטרתן העיקרית עלייה במשקל והן מרובות קלוריות ומצליחות במשימה ?
תודה מראש
למה בליפטינג לא רוצים לעלות במשקל?
באופן כללי צריך לספור קלוריות וכו'... אבל כמו שאמרת... בהצלחה אחי:-)

תודה מראש
אחרי ניתוחים במערכת העיכול, הגוף שלך שונה משל אדם אחר, ותצטרך לעשות דברים שונים מאנשים אחרים כדי לעלות במשקל.
מה שעוזר לי, לא בהכרח יעזור לך. יש לך בעיה בספיגת מזון.
אני לא חושב שרק לאכול יותר, אולי יש מזונות שאתה סופג יותר טוב מאחרים, תנסה לדון בזה עם הדיאטנית אחרת.

• פותח/ת השרשור
אחרי ניתוחים במערכת העיכול, הגוף שלך שונה משל אדם אחר, ותצטרך לעשות דברים שונים מאנשים אחרים כדי לעלות במשקל.
מה שעוזר לי, לא בהכרח יעזור לך. יש לך בעיה בספיגת מזון.
אני לא חושב שרק לאכול יותר, אולי יש מזונות שאתה סופג יותר טוב מאחרים, תנסה לדון בזה עם הדיאטנית אחרת.
תודה על תשובה עם שכל ורגש..ובכל זאת אשמח לדעת על אבקות מרובות קלוריות -על סמך נסיון אישי של החברים כאן...תודה

שמעתי על שני מוצרים טובים לעליה במשקל לאנשים עם מחלות מעיים או ניתוחים בעבר. אין לי נסיון איתם, אבל אולי תבדוק אותם, זה אולי יעזור לך.
מודולן, שדורש אישור רופא או דיאטנית.
ואיזי דרינק איזיליין - בשלב שהגוף זקוק לחיזוק

אני לא מכיר את העניין הזה ספציפית. אם אין בעיות ומגבלות אז יכול לנסות אבקת שיבולת שועל עם איזה גיינר כל יום או לחלופין להוסיף לזה סירופ מייפל בשביך הטעם וכו.
גם שייק פירות יכול לבוא בחשבון. מנגו בננה תמר כזה. אם כי פירות מקשות קצת על מערכת העיכול אז תראה לםי המצב.

תרגיש טוב אחי!

תלוי מאוד במה מותר ומה אסור לך אחרי הניתוחים, אבל בגדול יש לך מבחר גדול מאוד של גיינרים, שהן שילוב של אבקת חלבון עם מלטודקסטרין, שזה סוכר פשוט יחסית וקל מאוד לעיכול. בהתאם לכמויות שתיקח אפשר לצבור כמות גדולה של קלוריות מהגיינרים האלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית