נק' מוניטין:
1,285
- 350
- 0
חה, חי בסרט
טוב אחי אז תלך לקובה, סין, צפון קוריאה, סומליה, סודן, אפגניסטן, עירק, פקיסטן הודו, אירן, סוריה, לבנון, ועוד שלל מדינות שכמה ימים בהן ואתה תתחנן לגור בארץ.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חה, חי בסרט
טוב אחי אז תלך לקובה, סין, צפון קוריאה, סומליה, סודן, אפגניסטן, עירק, פקיסטן הודו, אירן, סוריה, לבנון, ועוד שלל מדינות שכמה ימים בהן ואתה תתחנן לגור בארץ.
אם זה ההשוואה שלך למצב יותר חרא, אז גם אתה מסכים שאנחנו נמצאים כמעט באותה רמה עם מדינות עולם שלישי/רביעי / עניות / טוטליטריות / נכשלות. תקפוץ למדינות מפותחות כמו כמעט כל מדינות אירופה / ארה"ב / קנדה / יפן / חלקים נרחבים מאוסטרליה ותראה שגם אם המצב לא מזהיר בטירוף, הוא עדיין עולה בעשרת מונים על מה שקורה כאן בארץ.
לא אמרתי שאנחנו כמו מדינות נחשלות, רק השוואתי בין ישראל למדינות אלו.
בקשר לכל המידנות המפותחות, אתה מדבר עליהן כאילו ששם לא אונסים נערים בכלא, ששם אין פוליטיקאים מושחתים, וכאילו ששם אין אלימות בכל מקום.
בכל מדינה תמצא דברים כאלה, גם בישראל, גם בארצות הברית, וגם במדינות האירופאיות.
כל העולם חרא, אבל בישראל החרא יחסית טוב.
לכל אזרח בעיות פרטיות משלו. אפחד לא יכול להבטיח לך שאם תעבור לגור בארה"ב...לא יהיו לך בעיות.
הביית יעלה לך הרבה..והמצרכים החודשים+מוצרים פחות. כמו כן גם הרכב. אבל ביטוח בריאות? בארץ למרות הזמן שאתה מחכה, אתה לא דואג שתתרושש מבגלל ניתוח שאתה צריך לבצע.
לכל אזרח בעיות פרטיות משלו. אפחד לא יכול להבטיח לך שאם תעבור לגור בארה"ב...לא יהיו לך בעיות.
הביית יעלה לך הרבה..והמצרכים החודשים+מוצרים פחות. כמו כן גם הרכב. אבל ביטוח בריאות? בארץ למרות הזמן שאתה מחכה, אתה לא דואג שתתרושש מבגלל ניתוח שאתה צריך לבצע.
טוב אחי אז תלך לארה"ב , קנדה , יפן , דרום קוריאה , צרפת ,אנגליה ,גרמניה ,בלגיה ,הולנד ,שוודיה , דנמרק ,פינלנד ועוד שלל מדינות שכמה ימים בהן ואתה תתחנן -לא- לגור בארץ.
פה אתה טועה,לפחות מבחינתי,כי גרתי שם והייתה לי הזדמנות לחזור לגור וויתרתי,מה הנקודה
צודק,אבל אתה מתייחס להרבה דברים,אבל שכחת להתייחס לשינוי דמוגרפייםכל אחד והרצון שלו, תסכים איתי שרמת החיים שמה הרבה יותר גבוהה?
צודק,אבל אתה מתייחס להרבה דברים,אבל שכחת להתייחס לשינוי דמוגרפיים
כל אחד והרצון שלו, תסכים איתי שרמת החיים שמה הרבה יותר גבוהה?
כמה התקשורת בארץ עושה רע לאנשים... לא נמאס לכם לקרוא עיתונים? לא נמאס לכם לשמוע זיוני שכל?לכל אזרח בעיות פרטיות משלו. אפחד לא יכול להבטיח לך שאם תעבור לגור בארה"ב...לא יהיו לך בעיות.
אולם מה שכן בישראל יש קשר חם עם אנשים ויש מושג שנקרא "חברים" באף מדינה אחרת כמעט אין חברים "אמיתיים" כמו בארץ, אבל שוב אם אתה כבר מתבסס על משפחה וילדים, גם ככה אין זמן ממש לחברים וקשרים. חיי החברה דיי אומללים במיוחד בארצות הקרות, השאלה מה יותר חשוב לך, חברים או רמת חיים אחרת לגמרי, אני לצערי נאלצתי לבחור.
מחזק מאוד את החלק הזה:
אפשר להבחין בזה די מיידית
תבקרו קצת מחוץ לגבולות הארץ ותבינו שהחיים שונים לגמרי, אולם מה שכן בישראל יש קשר חם עם אנשים ויש מושג שנקרא "חברים" באף מדינה אחרת כמעט אין חברים "אמיתיים" כמו בארץ, אבל שוב אם אתה כבר מתבסס על משפחה וילדים, גם ככה אין זמן ממש לחברים וקשרים. חיי החברה דיי אומללים במיוחד בארצות הקרות, השאלה מה יותר חשוב לך, חברים או רמת חיים אחרת לגמרי, אני לצערי נאלצתי לבחור.
בארה"ב בן אדם יכול להיות נחמד איתך, לדבר איתך בלי להכיר אותך, אבל הוא בחיים לא יזמין אותך אליו הביתה ובחיים אף אחד לא ידפוק לך בדלת: "ממצב אחי", ואתה תגיד לו "כנס אחי, מה קורה אחי?" (כל ישראל = "אחי").זו אחת הסיבות המרכזיות שבגללה אני מעדיף לגור בארץ, באירופה כולם סגורים ומנוכרים (הייתי שם) ובכללי אי אפשר לקבל יחס טוב מאנשים.
בארצות הברית זה לא ככה (גם שם הייתי), אבל אין מה להשוות בין זה לבין ישראל.