הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינוי אימון D לכח מתפרץ

edenyehuda

משתמש מתחיל
88
10
נק' מוניטין:
13
88
10
אהלן אנשים
אני מתאמן בתוכנית ABCD של מאור זרזד
השחררתי סוף סוף מהצבא לפני חודש ונכנסתי לקבוצה בליגה בכירה בארץ
התכנית שלי עובדת על נפח רציני העתקתי לפה רק את החלק של הרגליים אני רוצה לשנות רק אותו לאימון כח מתפרץ
זה אפשרי להשאיר את ABC אימון נפח ואת D לשנות לכח מתפרץ שיעזור לי בספרינטיים וקפיצה לגובה ?

D
רגליים

סקוואט חופשי 4 סטים 15 חזרות

פשיטת ברכיים 7 סטים 12 חזרות 30 שניות מנוחה

לחיצת רגליים 4 סטים 15 חזרות

כפיפת ברכיים 3 סטים דרופ של 50 חזרות

סטיף לג דדליפט 3 סטים 15 חזרות

תאומים בסמית משין על מדרגה בעמידה 4 סטים 15 חזרות

תאומים בישיבה 4 סטים 15 חזרות

רוצה לשנות לכח מתפרץ . יש לכם דוגמאות ?

לא יודע איזה ספורט אתה משחק. אני מניח שברמה מקצועית, כדורגל?

לגבי התוכנית והאימונים בכלליות - מה המטרה שלך?

כי היפרטרופיה (ברמה מסויימת) וכדורגל לא הולכים יד ביד.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איזה ספורט אתה משחק. אני מניח שברמה מקצועית, כדורגל?

לגבי התוכנית והאימונים בכלליות - מה המטרה שלך?

כי היפרטרופיה (ברמה מסויימת) וכדורגל לא הולכים יד ביד.

כן כדורגל לא שמתי לב שהוספתי ...
אני יודע שהיפוטרמיה לא הולכת חזק עם כדורגל יש לי נפח בתוכנית לפלג גוף עליון ויש לי תפריט מסודר אני יעלה בפרופורציה ובזהירות ואז יעבור לכח ולשימור של המסת שריר.
כרגע ברגליים אני רוצה לשנות את התכנית לכח מתפרץ
המטרה שלי זה יציאה מהמקום מהירה יותר, ניטור גבוה יותר ושהשרירים התחזקו ויתעייפו לאט יותר

נערך לאחרונה:
כן כדורגל לא שמתי לב שהוספתי ...
אני יודע שהיפוטרמיה לא הולכת חזק עם כדורגל יש לי נפח בתוכנית לפלג גוף עליון ויש לי תפריט מסודר אני יעלה בפרופורציה ובזהירות ואז יעבור לכח ולשימור של המסת שריר.
כרגע ברגליים אני רוצה לשנות את התכנית לכח מתפרץ
המטרה שלי זה יציאה מהמקום מהירה יותר, ניטור גבוה יותר ושהשרירים התחזקו ויתעייפו לאט יותר
היפוטרמיה בטח לא הולכת חזק עם כדורגל. דרך אגב, גם היפרטרופיה לא.

ספורטאים לא מתאמנים בתוכניות כאלה. ספורטאים עובדים בתוכניות fbw או פיצול לגוף עליון ותחתון.
גם בחירת התרגילים לא נכונה, אתה צריך לעשות סקוואט כבד, פרונט סקוואט, קלין, סנאץ׳ ותרגילים פליאומטרים

אותו דבר בפלג גוף עליון, להתמקד בבנץ׳ פרס, מתח מקבילים, לחיצות מעל הראש)פרס, ג׳רק, פוש פרס..)
והכול גם תלוי בעונה, אוף סיזן? כמה אימוני כדורגל יש לך?

אתה ח-י-י-ב לעבוד עם מאמן מקצועי (לספורטאים, לא למפתחי גוף) שיעזור לך להתאים את הצרכים שלך בתור כדורגלן לתכנית עבודה בחדר כושר.

אתה צודק שצריך לעבוד על כוח מתפרץ ועוד שאר אלמנטים, הבעיה שאין כאן כמעט אף אחד שיוכל לענות לך על זה בצורה מיטבית. תכנית כזאת חייבת להיות מותאמת לאתלט ולא על גבי דף פורום.

• פותח/ת השרשור
אתה ח-י-י-ב לעבוד עם מאמן מקצועי (לספורטאים, לא למפתחי גוף) שיעזור לך להתאים את הצרכים שלך בתור כדורגלן לתכנית עבודה בחדר כושר.

אתה צודק שצריך לעבוד על כוח מתפרץ ועוד שאר אלמנטים, הבעיה שאין כאן כמעט אף אחד שיוכל לענות לך על זה בצורה מיטבית. תכנית כזאת חייבת להיות מותאמת לאתלט ולא על גבי דף פורום.

אתה מכיר מאמן תותח כזה באזור מרכז ?

לא, מאמן כדורגל עובד על אלמנטים אחרים מחוץ לחדר כושר.

מאמן כושר (הגדרה כללית אבל זה התפקיד) עובד על אלמנטים פיזיים שיתמכו בכישורים ששחקן כדורגל צריך.

היחיד שאני מכיר שאני יכול לחשוב עליו זה @MikeRozner ואם הוא לא מתאים הוא יהיה כנה להגיד לך ולהפנות אותך למי שכן.

זו תוכנית גרועה מאוד למישהו שנמצא בזמן עונת כדורגל. אתה עלול להגיע לעומס אימונים/אימון יתר/פציעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית