הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה\יעוץ | אוזניות

• פותח/ת השרשור Leon
  • פורסם בתאריך

Leon

משתמש קבוע
1,063
470
נק' מוניטין:
1,096
1,063
470
שלום לכולם!
רציתי המלצה לאוזניות בלו-טופ\קבל לMP3, משהו בטווח 70-150 דולר כולל. כאלו שלא ישברו או שיהיה אחריות. לא משנה אם בארץ או בחו"ל. על מה הייתם ממליצים? נמאס מאוזניות קטנות שלא אוטמות כלום.
תודה!
עדכון:
גיליתי שהאוזניות שהזמנתי דרך חבר P15, עולות 100 שקל והמכס מבקש 250 לשחרר אותם. במילים אחרות לעזעזל איתם.
האם אתם יודעים: האם זה משתלם להזמין מחו"ל אוזניות או עדיף להזמין מהארץ?
מה שמצאתי בינתיים נע במחירים של 350-400 מקאספי.. לא יודע אם אפשר לפרסם לינקים אז אמנע.
דגם אחד:
Plantronics BackBeat FIT 500
השני:
Gaming Razer Kraken Pro V2 Oval

השני נראה מתאים לגיימינג אבל נראה חזק ויפה אז מבחינתי WIN-WIN.
דעתכם? במה אתם משתמשים?

reddit/r/headphones, אחד הפוסטים שם זה המלצות לאוזניות לפי טווחי מחירים.
אין בעיה לקנות מחו"ל למרות שנראה שלא היה לך מזל.

אל תקנה אוזניות גיימינג (גם לגיימינג).

• פותח/ת השרשור
reddit/r/headphones, אחד הפוסטים שם זה המלצות לאוזניות לפי טווחי מחירים.
אין בעיה לקנות מחו"ל למרות שנראה שלא היה לך מזל.

אל תקנה אוזניות גיימינג (גם לגיימינג).
למה? הלכו לי פה זוג של TURTLE BITCH בגלל שנתתי לאחיין שלי לשחק איתם.. 350 שח חצי עובדות. למה לא ללכת?
זה לדעתך סתם פח?
אוזניות + מיקרופון Gaming Razer Kraken Pro V2 Oval בצבע לבן

אוזניות גיימינג (להוציא מספר חד ספרתי של דגמים ספציפיים) זה אוזניות גרועות שתקעו להן מיקרופון וניפחו את המחיר, וזה תופס גם לדגם שהבאת.

• פותח/ת השרשור
חבל שתשקיע באוזניות ספורט. במילא יהרס בגלל כל הזיעה.
לספורט ממליץ בחום

NEW Bluedio Turbine Hurricane T2+ (Plus) Bluetooth 4.1 Stereo Headphones Headset | eBay
הזמנתי. אמור להגיע תוך שבועיים-שלוש. פעם אחד הזמנתי SHOCKER למח וספרים. במחיר יוצא 100 שקלים לאוזניות שנראות 300. ראיתי אותם לפני אבל כששלחת לי ראיתי REVIEW שב-30 דולר זה הדבר הכי טוב. תודה, אעדכן.

חבל שתשקיע באוזניות ספורט. במילא יהרס בגלל כל הזיעה.
לספורט ממליץ בחום

NEW Bluedio Turbine Hurricane T2+ (Plus) Bluetooth 4.1 Stereo Headphones Headset | eBay

הזמנתי. אמור להגיע תוך שבועיים-שלוש. פעם אחד הזמנתי SHOCKER למח וספרים. במחיר יוצא 100 שקלים לאוזניות שנראות 300. ראיתי אותם לפני אבל כששלחת לי ראיתי REVIEW שב-30 דולר זה הדבר הכי טוב. תודה, אעדכן.

יש לי אותם והם כמו תנור על הראש, לי אישית לא הכי נוחות ובטח שלא מתאימות לספורט.
אם אתה רוצה כאלה בתקציב זול יותר, ממליץ על QCY 31. לקחתי גם אותם מהפוסט ברדיט שהוזכר פה. יש לי אותם כחצי שנה ועדיין עובדות מצויין.

יש לי אותם והם כמו תנור על הראש, לי אישית לא הכי נוחות ובטח שלא מתאימות לספורט.
אם אתה רוצה כאלה בתקציב זול יותר, ממליץ על QCY 31. לקחתי גם אותם מהפוסט ברדיט שהוזכר פה. יש לי אותם כחצי שנה ועדיין עובדות מצויין.
אין לי מושג על מה אתה מדבר. קיבלתי המון ביקורות טובות עליהן ולכן רכשתי אותן. הם מתאימות לספורט כמו כפפה ליד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית