הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לעזאזל זה יכול להיות?

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
סוג של המשך לאשכול הזה שלי- נענה - החיטוב "לא עובד"
בשקילה לפני שבועיים הייתי 70.8, בשקילה שבוע אחרי הייתי 69.5 (כן אני יודע שזה ירידה גדולה מידי, אבל זה מה שהמשקל הראה)
עכשיו נשקלתי ועליתי ל69.7, איך לעזאזל זה הגיוני?
שבוע שעבר לרדת 1.3 והיום לא לרדת כלום?!? אני על אותו מספר קלוריות ולא עשיתי שום ציט..הייתי מבין אם הייתי יורד פחות או משהו בסגנון אבל איך לעזאזל עליתי?!?
הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא שלא ישנתי הלילה בכלל (לא דקה אפילו, לא נרדמתי) אז אולי זה איכשהו פגע בשקילה...
זה כל כך מתסכל לעבוד קשה שבוע ולגלות שלא רק שלא ירדת, אפילו עלית..מרגיש חרא 😭

@yogevnn @yujinius עזרתם באשכול הקודם, יש מצב לקצת עזרה גם פה? תודה מראש

נערך לאחרונה:
גם לי זה קרה, ולפי מה שהגיבו לי זה יכול להיות נוזלים
ומה שאכלת לילה לפני השקילה הראשונה לבין לילה בין מה שאכלת בשקילה האחרונוה

• פותח/ת השרשור
העלת נוזלים ובגלל זה שקילה בודדת אינה משקפת דבר. זה גם הגיוני כי ירדת יותר מידי כביכול שבוע קודם לכן וזה בעצם איזון
אז מה בעצם אתה ממליץ לעשות? להישאר על אותם קלוריות בינתיים?
וגם מה זאת אומרת שקילה בודדת? חשבתי שהאידאל להישקל זה בבוקר אחרי שירותים פעם בשבוע, לא ככה?
תודה על התגובה 😃

האידיאל זה להישקל כל יום באותה השעה - עדיף על הבוקר אחרי השירותים ולפני הקפה והסנדויץ.

בסוף כל שבוע אתה מחשב ממוצע של השקילות היומיות של אותו שבוע. מחשבים ממוצע שבועי בדיוק בגלל שבין שקילות יומיות יתכנו סטיות בגלל נוזלים, תכולת קיבה וכו׳. שימוש במדד של ממוצע שבועי מנרמל את הסטיות השונות.

אתה משווה בין הממוצעים השבועיים - מוודא שלאורך זמן אתה יורד בממוצע השקילות בקצב הנכון.

• פותח/ת השרשור
האידיאל זה להישקל כל יום באותה השעה - עדיף על הבוקר אחרי השירותים ולפני הקפה והסנדויץ.

בסוף כל שבוע אתה מחשב ממוצע של השקילות היומיות של אותו שבוע. מחשבים ממוצע שבועי בדיוק בגלל שבין שקילות יומיות יתכנו סטיות בגלל נוזלים, תכולת קיבה וכו׳. שימוש במדד של ממוצע שבועי מנרמל את הסטיות השונות.

אתה משווה בין הממוצעים השבועיים - מוודא שלאורך זמן אתה יורד בממוצע השקילות בקצב הנכון.
אוקיי, שמעתי על השיטה הזאת פעם, חשבתי שעדיף פעם בשבוע.
הבעיה שלי בשיטה הזאת היא מבחינת השירותים, הרבה פעמים אין לי "מספר 2" על הבוקר, ואז פעם אחת אני ישקל אחרי ופעם אחת לפני שהתפנתי, וזה קצת בעייתי...

זאת לא ״שיטה״ 😃
שימוש בממוצע כאמצעי לנירמול מדדים זה כלי בסיסי בסטטיסטיקה.

פשוט תבחר נקודת זמן במהלך היום ותדבק בה.

• פותח/ת השרשור
זאת לא ״שיטה״ 😃
שימוש בממוצע כאמצעי לנירמול מדדים זה כלי בסיסי בסטטיסטיקה.

פשוט תבחר נקודת זמן במהלך היום ותדבק בה.
זה לא בעייתי כי את הבעיה הזו תהיה לך כל שבוע ולכן זה לא רלוונטי
דבר ראשון תודה לשניכם.
דבר שני תנו לי רק להיות בטוח שהבנתי, אני נשקל כל בוקר אחרי פיפי, ואז בסוף השבוע עושה ממוצע, ומשווה לממוצע שבשבוע הבא, נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית