עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סיימתי עם 88 105, מקום 6 מתוך 10. נכנסתי ל91 הנפה והיה ממש ממש קרוב, כבר הרגשתי את זה אצלי אבל המוט היה ס"מ קדימה ונפל. בדחיקה ניסיתי 110 והפכתי לא טוב פעמיים. פעם ראשונה היתה זוועתית ומתחה אצלי משהו במפשעה והניסיון השני פשוט נפל עלי ואז לרצפה. חבל, כי בהנפות הרגשתי ממש חזק, כאילו אין משקל על המוט אבל עד שהגיעו הדחיקות (התחרות נמרחה ונמרחה, איחדו את ה77 ו85 אז לקח המון זמן) כבר הלכה לי האנרגיה והייתי גמור.
סרטונים מחר, כולל אלה של אנטולי מושיק עם 165/200.
כמה אתה שוקל?
וואו C&J בארץ 18 ק"ג מתחת לשיא עולם 👏
ץ
Seth, מספרים יפים, שנה הבאה אני רוצה לראות מדליה. 😃
איזה מדינה דפוקה יש לנו... עד שמגיע ספורטאי עלית, ויכול לייצג את ישראל באליפויות עולמיות. המדינה לא מעניקה לו אזרחות 😣לא, הוא לא ספרינטר LOL
הוא בארץ חודשיים שלושה, הוא התחתן עם משקולנית ישראלית, מרינה אוכמן. התוצאות הכי טובות שלו הן 180/220 ב94 קילו. באתונה הוא לקח מקום שמיני עם 175/212.5. הוא לא יכול להשתתף באליפות ארופה השנה כי עניין האזרחות/תושבות שלו עוד לא מוסדר, אבל באליפות העולם בספטמבר...
איזה מדינה דפוקה יש לנו... עד שמגיע ספורטאי עלית, ויכול לייצג את ישראל באליפויות עולמיות. המדינה לא מעניקה לו אזרחות 😣
ועוד יש לו אישה ישראלית
טוב,תן לו,לי מה אכפת...צודק. באמת חשוב למדינה לעבור על החוקים של עצמה כדי שיהיה לנו אזרח שיכול לייצג אותנו באירופה. ועוד אחד כזה שהגיע מוכן.
שמעתי שרזזדה מוכן גם להפוך לישראלי תמורת קצת כסף. אולי נתן לו אזרחות?
בשביל להיות אזרח ישראלי, כל מה שצריך זה שתיהייה אישה אמא או סבתא יהודיה לא?הוא יקבל מה שמגיע לו עפ"י החוק + התחשבות בזה שהוא ספורטאי ברמה גבוהה. למישהו לא יהודי שמתחתן עם אזרח יהודי לוקח כמה שנים לקבל אזרחות ויש כמה שלבים בדרך (כמו שיש בהרבה מדינות בעולם) שאני מניח שלפחות חלקם יזורזו קצת. לצורך העניין, בשביל לייצג את ישראל בהרמת משקולות הוא לא צריך להיות אזרח, ככה שהוא יוכל לייצג אותנו (עד כמה שמישהו שהגיע לארץ רק לפני זמן קצת באמת מייצג אותנו...) די מהר.
התקציב שרזזדה בזמנו היה דורש הוא פי איזה 100 מכל התקציב השנתי של הרמת המשקולות בארץ:fuck:צודק. באמת חשוב למדינה לעבור על החוקים של עצמה כדי שיהיה לנו אזרח שיכול לייצג אותנו באירופה. ועוד אחד כזה שהגיע מוכן.